Tisdag

När den inre stressen växer men motverkar den yttre, man blir inte handlingskraftig utan istället har det motsatt effekt, man försöker göra någonslags relovt mot sig själv genom att inte göra någonting trots att man vet att det endast påverkar och straffar dig själv i slutändan. vad gör man då ? 
            - jo, man höjer stereon till högsta volym för att bedöva sina egna tankar och säger högt för sig själv att det löser sig.

Jag är principfast, men jag både hatar att planera och är spontan, hur det nu går ihop.  

Det finns få saker som slår ut kicken man får av att gå in på tävlingsbanan och veta att alla tittar på dej och att där inne är det bara du och ingen annan. Just då finns det inte ett enda bekymmer i hela världen, Just precis då är man så fokuserad att alla andra utom du och hästen har upphört att existera, Just i det ögonblicket som man får startsignal klarar man hur mycket som helst.   en helt underbar känsla.  Ridning är en livsstil man väljer mer eller mindre, man kan göra tillfälliga uppehåll men man kan aldrig sluta.
      snart är det min tur igen..

Är man bara trevlig, samarbetsvillig och engagerad så kommer man långt.  Ambition kan ibland slå ut intelligens.

the Fray  - Heaven forbid

Våren är lika speciell varje år, allt startar på nytt, knoppar brister, fåglar kvittrar, solen skiner. allt blir lättare och folk  ler.   vårkänslor är något speciellt .

    



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0