Inuti ett moln av overklighet.

Det händer liksom inte mig, det som om jag svävar omkring i ett moln av overklighet.  men det är faktiskt verklighet.   Det vi har ägnat så många stunder, kafekvällar, filmkvällar och diverse promenader åt att diskutera och grubbla över, kom faktiskt att hända en dag.  och det kunde verkligen inte blivit bättre ! 
  
   you have set my heart on fire and you really make my world spin, so fast that I think it´ll never stop. 

Jag vet int vad det är du har som alla andra saknar, vad det är du gör som får hela min kropp at rysa, vad det är som gör att det är ditt ansikte jag ser varje gång jag sluter ögonen.  Jag kan inte sätta fngret på vad det är, det enda jag vet är att det är något väldigt bra. 
     Du får mig att le bara jag tänker på dig (eftersom det är i princip all av min vakna tid, går jag för det mesta runt och ler numera) . Nää, just nu kan jag inte klaga på speciellt mycket i mitt liv faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Allt är bara bra, helt enkelt, och det bästa av allt är jag kan tillåta mig själv att för en gångs skull tycka att allt är bra och ingenting annat, inte försöka ändra på någonting.  Some really good shit.

  Fast det tär i mig när jag ser att vissa andra inte mår lika bra., ögonen ljuger inte,. jag vet inte vad jag kan eller ska göra..  Men jag finns alltid här, och då menar jag ALLTID,. 

Saker förändras, man måste bara göra det bästa av de heela tiden..  för hur än allting slutar finns det nog en mening bakom det hela, vilket innebär att allt kommer att få en slutgiltlig lösning.

30maj hade vi verkligen ingen aning vad vi hade att vänta oss, det enda vi visste då var att precis just den dagen gjorde vi inget annat än levde för stunden.  31maj vaknade vi dock upp till verkligheten igen och nu visste vi ännu mindre vad vi hade att vänta oss., ingen mer skola, ingen mer tygghet. Vuxenlivet - Välkommen ! 
    Då hade nog ingen av oss den blekaste aning om hur just den här sommaren skulle sluta, för nu var det annorlunda.  27augusti var inte längre något inplanerat datum i min ack så älskade kalender (mer än att det stod att syrran skulle till skolan) .  
 
Sommaren artade sig till slut riktigt bra, den tog många oväntade vändningar men inte en enda åt fel håll. Trots att solen mesta dels höll sig väldigt väldigt långt borta och det blev väldigt mycket jobb, har jag inte mycket att klaga på, kunde inte slutat så mycket bättre (det känns nämligen som om värmen inte kommer återvända igen utan istället påbörjar vi nu projekt; höst 2007 för att sedan se var den slutar någonstans) . . 
     sen att vi ska ha semester om ett par veckor för att återförenas med värmen är ju en annan sak (vi har förresten kommit till insikt med att vi är födda i fel klimat, av värme mår man bra, kyla gör folk griniga och gråtfärdiga. När jag blir vuxen på riktigt sen, om några år ska jag bosätta mig i ett varmare klimat.)

Det enda som stör mig aningen just nu är att jag är något åksjuk och jätte kissenödig verkligen,  såå over and out for this time...  / Gabbie

On my way to Stockholm . .

Yees då satt man på tåget upp mot Stockholm då, med en skrikandes 3åring snett framför (just för tillfället tycker ja inte om barn) .  Äntligen är allt installerat och klart med både nya datan, winbas system uppkopplingar, tunnlar och mobila bredband.. Grym är vad ja är,, (ibland i alla fall och om jag själv får lov att uttala mig).

   Kommer att befinna mig i Stockholm de fem kommande dagarna, och nej det är ingen semester utan det är jobb som gäller hela helgen (klart att det blir party utav bara helvette också men skilnaden är att man även måste gå upp för att börja jobba åtta kommande dag)  .. yeah yeah sova kan vi gör när vi blir mellan 100 och döden..
     Sjuuukt kul ska det bli i alla fall..  vi kommer att utklassa alla andra! haha..     för er som är intresserade så är det FORMEX, design, present och inrednings mässa vi ska åka och ställa ut och sälja på..    Största och värsta montern med sveriges bästa säljar elit.  220kvadratmeter och två våningar med bar on top..  Det är bara att gå dit det är mest folk och där stereon spelar högst så kommer ni hitta oss..

   På fredag kommer förhoppningsvis både mamma och Gustav upp och gör oss sällskap. då blir det party vill jag lova.. =D    
 
 Ny klippt och nyslingad,  alla kläderna och pärmar och övrigt matriel gick till slut ner i det olika väskorna, efter lite hoppandes på dem gav de med sig. tack och lov. så nu e vi laddade ända nerifrån tårna och upp till molnen
(för tillfället känns det som om jag befinner mig en bra bit ovanför marknivå nämligen)

Tjingeling./ Gabbie


... Dedicated only to Karolina

Saker och ting förändras, ibland till det sämre och ibland till det bättre, det e bara en fråga om ur vilken synvinkel man väljer att titta..

    På ett år har allting förändrats och ingenting är det mista sig likt.  från att ha haft väldigt många och regelbundna tisdag, torsdag, fredag (oftast måndag och onsdags) fikor har (eller ska) några åka utomland lite för länge om ni frågar mig. någon träffar kille, en annan blir singel, några jobbar (mest hela tiden), en och annan stackare börjar plugga igen.. generation 2 (dvs våra småsyskon) tar över platsen som härskare på våran ack så omtyckta skola (om de har tur kanske de lyckas bränna lika mycket pengar som oss handla lika mycket kläder och även dem vara allmänt balla, inom loppet av tre år) .. Vem vet ?    ingen, och absolut ingenting är i alla fall sig likt.. 

 ...  Frågan är hur det kommer att bli sen.. kommer saker och ting att funka även om en eller två veckor..

Karro:  I feel great, couldn´t be much better..  But I miss you baby, it´s not the same when you´re not around and don´t have time to drink coffe and gossip with me !!    But you don´t have to worry I´ll be here when you get back, so we can get back to normal routines again..  and even more coffe..   Hope you have the best time honey. Love

hjärta...

end of the day..
Gabbie


RSS 2.0