En suddig blandning av ytlighet och djup .

     Ibland är livet inte enkelt., så eär det.., inget subjektivt eller så , bara ren fakta..    Vissa dagar får man säga att allt, precis allt suger, trots att vi har mat för dagen och tak över huvudet, trots att vi lever i ett land där välfärden är bra, trots att vi inte ligger i den största riskzonen för naturkatastrofer, trots att vi slipper vakna till ljudet av bomber eller skottlossningar, måste vi få lov att tycka att det är förjävligt att hårsprayet är slut precis just när du behöver det eller att det inte finns ett enda plagg i hela stan som passar dig och som om inte det vore nog så regnar det ju givetvis ute..    Alla har sina dagar och det är tillåtet men inte allt för ofta ., när det väl kommer omkring så har vi ju det faktiskt bra.,   visserligen ändrar man syn på saker och ting när man har varit runt om i världen och sett saker som man aldrig skulle se om man gick runt ett gatuhörn eller in på en bakgata här i sverige, men man glömmer fort..  vi tar allt för givet. allt som kanske inte borde vara så självklart egentligen.

                Kärlek är en hög grad, av i grund och botten, självförvållad smärta..  
                            Det är bara en fråga om hur hög smärtgräns du har.(?),   
Men är det bättre, att av rädlsa för att bli sårad, stänga av förmågan att känna något ?  Kan inte komma fram till vad som är bäst, att bli sårad, eller att aldrig få känna känslan av att vara älskad för ett litet tag ?   

Kom inte och sabba det jag har kämpat med att bygga upp under tre långa år, det är illa nog att du har hittat ett kryphål in till insidan av muren..  (!)  du kan väl undvika att göra så att den spricker på flera ställen om det ändå inte är till någon nytta..  tack             men kanske?           Ibland är jag såå nyfiken., Funderar alldeles för mycket..

Halkan avklarad i dag i alla fall, ett steg närmare slutet.

Smögen i morn., blir inte alltid som planerat men det kommer att bi toppen.. åtta tjejer, ett hus, klippor och hav, (förhoppningsvis en del nice guys) . kan det gå fel där ?  neeej inte en chans.

Udevalla om one week, hoppas vi fortfarande på.. Är aldrig fel om jag säger så..  Finns kanske hopp för sällskapet  där uppe., hade ju varit såå kul. hihi..

Saknar att träffa mina flickor varje dag., Men det får vi reda upp nästa vecka., grillkväll på klipporna hade ju inte varit helt fel.. eller mys i slottskogen.. får väl se., vädret är ju en ganska så avgörande faktor tyvärr.

Maroon 5  - As things collide   
- Det är texten som ger musiken en mening. det är där som charmen ligger, det är därför man fastnar .

Packa kanske vore hög tid att börja sysselsätta sig med.  yees, time to go.

Gabbie   


 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0