Funderingar i kvällsdimman

Vad är det jag saknar?  var ligger felet.. såå knäckande.,  behöver komma bort ett tag och göra något annat, få perspektiv på saker och ting.  ibland känns det som om jag sitter svävandes på ett moln och tittar ner på mig själv, utan att kunna styra mina egna handlingar. Jag ser inte vad jag gör för fel utan jag ser allt jag istället borde gjort annorlunda men eftersom om inte heller existerar i himlen så kan man inte göra något annorlunda i alla fall. och eftersom jag inte ser vad jag gör för fel kan jag inte ändra på det... surt.

Samma visa varje år, sol - yees !.., ligga i solen i 5timmar, vadå ? solen tar inte så mycket,. det blåser ju liksom.. 
    1 dygn senare.. hej, ojdå..  du ser ut som en blandning mellan en överkokt kräfta och en tomat.. det svider inte,nädå..snart blir jag lite brun, det värsta ska bara lägga sig först ;)   solfrossa,...  gabriella du är en känslig varelse, it´s a fact..

Enda sättet att för att undvika att bli sårad och besviken är att aldrig någonsin släppa in någon på livet.. bygg upp en stenhård mur runt dig,. där du kan se ut men ingen kan se in.. Alla murar har en del svaga länkar, bristningar och lönndörrar, det gäller bara att gömma dem så väl att ingen hittar de och kommer till insidan.

Sommarens låt :   Markolioo - Ingen sommar utan reggae
Bästa låt :   Maroon 5 - Nothing lasts forever

Blåögd är ett dåligt påhittat uttryck.  Man är inte blåögd, man väljer bara att blunda för sanningen, eftersom det är mycket bekvämare att leva i en lögn.. sanningen är alltid jobbig. det bara är så. 

dagar som denna saknar jag min william, bara kunna glömma allt och släppa verkligheten för en stund..

student för mia imorn, ska bli såå kul.. vi e stora nu, tro det eller ej.. känns ju inte som om det var längesedan vi sprang ute på klipporna i lökeberg med var sin cider i handen.. tiden går fort..

Gabbie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0