. KrisSituation nr1

  snacka om lite hektisk morgon... kul att upptäcka att det har blivit fel hos en av leverantörerna så att de
7900 korgarna som Blomsterlandet ska ha till sin julplantering nästa vecka, korgarna ska anlända i sverige på måndag, inte är skickade (!!!!)  utan står kvar i containern i FuJian i Kina.. en skeppning från kina tar 5-6veckor, från det att den är lastad hos leverantören tills den anländer till vårat lager....   PANIK, va ordet ja..  
    hjärtat i princip stannade när jag klickade upp mailet.

Då är det tur att man har att göra med bra leverantörer och goda vänner,, för det blir ju rätt så billigt att flyga hem 10cbm med express flyg så att det är hemma på måndag, när frakerna redan är äckligt dyra. !   men det löste sig och korgarna kommer hem på måndag...   tack och lov. Då var denna julen räddad. !

det är Cathleens och XingXongs, vi väljer att inte nämna hans namn det är bäst så, fabrik som det gäller.. där jag va på besök för snart ett år sedan, och shiit. den resan i Kina kommer jag aldrig att glömma... men i alla fall, den fabriken va, jag tror inte att det existerar något större.. entrén, grindarna och när jag frågar om jag får gå runt och kolla lite där arbetarna bodde och lite vid productionen och så.., och svaret blir.

Cathleen: Vi kan ta en bil och kolla sen, självklart.
Gabriella: men asså, jag kan gå, de e inga bekymmer....
Cathleen: Men det tar asså tio minuter att komma till första fabrikshuset med bil...
Gabriella: öhh, okej.....

det bör tilläggas att hela områden omges av en stor mur och att det bara är en och samma fabrik och anläggning alltihopa.. jag vill lova att anläggningen va stor, det går liksom inte att förklara.. men jag ska kolla om jag hittar bilderna sen.. det ser rätt coolt ut..   

   men huvudsaken va att det löste sig.. så nu kanj jag andas igen...


..strunt&sunt

  jupp. då va det eftermiddags fika igen. mys !  te och minimini muffins. :D   fast fikan kommer inte bli riktigt lika bra som gårdagens, för vem ringde mitt i min fika igår, jo Karro !!!   de e sant.   shit. bara få höra rösten igen, det va ju i alla fall 5månader sedan sist.. shit.. den tjejen va.. hon är grym säger bara det. .
    och hon är värd varenda liten stund i New York., utan tvekan.... 
You really made my day !!!                  jag va helt speedad resten av eftermiddagen..


   .. .eller ialla fall tills jag fastna i bilkö, för att någon lastbil hade tappat ett däck, och sedan fastnar vid tågövergången till gymmet för att 4st tåg ska gå förbi vid halv 5.... suuuuuck..     men träning blev det, till slut...

idag har jag nästan fixat allt förartete till fotograferingen.. grym e jag, det kommer bli så himlans bra.   ;)  så i morn eller på måndag börjar arbetet med katalogen..

det är redan torsdag idag....  veckorna går lite för fort,, ett dygn borde ha fler timmar och helgen borde vara längre..
helgen kommer bli najs., mys och stan i morn och till niclas på lördag.. :D



.

   Sitter och dricker eftermiddags kaffe... en mycket osmart lösning och ta till kaffe, men va gör man. jag är dödstrött och koffeintabletterna är restade i hela stan till och med mitten av december ! (och nej, i mitt fall ät koffein i tablettform bättre än genom kaffe, tro mig.)  en lussekatt, utan saffran, blev det också.. mumms.


så sant som det är sagt..

  Jag fryser, vart jag än går, så fryser jag..  jag har sagt det förut och jag säger det igen. jag är inte gjord för det här klimatet !!   jag vill bort.. värme..     Längtar så otroligt mycket till vi ska åka, men det är ju i alla fall 2½månad kvar.. (!)  ska bli så skönt...  LÄNGTAR!!!!

   Gjorde ett besök på gamla jobbet i lördags ( Fiorucci för de som inte redan visste) .. trevligt, blev dock tvungen att betala en skuld, dock bara 1000spänn (tack och lov, trodde det va mer)  men ändå där sket sig mitt sparande denna månanden med. plus att jag hämtade ut min ack så saknade ring. vilket också kostade mig ett och annat öre. men va fan. låt pengarna rulla..
    det roliga va att Anna i smällen!!!   jag visste det iof tidigt men då trodde jag aldrig att hon skulle behålla det. Partyprinsessan Anna liksom.. men hon sa varför inte ? det va kanske dags..  (hon har alltså fyllt 30) ..  himla kul i alla fall. !

fotat och inventerat all (!) korg på utställningen i dag, får se om vi ska göra blad och annonsutskick av det i morn... 
I bland är jag så bäst ! ..  

End of today.

bredvid mig lyser solen..

  Sitter här och dricker morgonte.,, eller ja förmiddagste, det är ju trots allt tredje koppen idag.. och tittar ut genom förnstret och för en gångs skull lyser solen, tror det är första gången på en och en hel vecka..  :D

Helgen har varit toppen., mys.. Heldag på stan och café med Carrokrull i lördags.. och då menar jag heldag, som på gamla dagar. 4h på café, och ite vilket som helst, utan vårt älskade Wanselius. det är dock ite riktigt samma status på det längre, det kan ju aldrig bli som det va.. men myspys va det..  min pärla, vad skulle jag göra utan henne, som två blåbär som växer från samma gren.. vi e lika. kärlek till henne.   vi kom på en sak, vi saknar våran Karro !!!!    bara så du vet karro, du är saknad..  bara flumma på café och ringa fast klockan är halv 12 på kvällen för att man behöver ett smakråd.

    och sen på lördagskvällen hade vi lördags mys, jag och gustav och eftersom vi va helt ensamma hemma passade vi på att springa omkring nakna i hela huset.. haha.. kanske inte riktigt sant, men det kunde varit.. ;)

Nu har jag passat syrrans häst i 4dagar, och hur mycket jag än saknar dressyren, hästarna, ligga ute och tävla och träna så saknar jag inte att vara så låst som man blir...

Ibland blir jag så trött på folk.. att de orkar hålla på ?   poor mammi... jag hade blivit vansinning..

ut mot utställningen och kameran..

over and out. ♥

att försöka duger ju..

  Idag har jag fått lön, och den här månaden ska jag verkligen försöka gå in för att hålla min budget.. det har ju gått hyfsat hittills så nu kanske det går.. men som sagt det är ju december så det återstår väl att se..  det innebär fönstershopping med carro i morn och inget på kortet... haha...  undra om jag har några kontanter...  ;)

I´ve been replaced, lets face it...   det är inte alltid massa fördelar med att vara äldsta barnet, ibland tror jag yngst vore något..   men men.., inget att göra åt saken får väl se om dem kommer hem från holland med något vettigt i hästväg.. man vet ju aldrig..

Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig.., Det hade blivit så tomt....  
       You complete me..,    du&jag mot världen...   
det va nog det djupaste som kommer att komma ur min mun idag. haha

puss ♥

Äntligen Fredag..


  Jag har kommit på att jag inte älskar vardagar, man hinner ju inget ! går upp vid 6, åker till jobbet, börjar 7, jobbar till 4 eller 5, åker till gymmet och tränar, kommer hem någongång runt halv sju. äter, duschar. klockan är 8 och man är dödstrött..  inte för att jag har något emot mitt liv, men det känns som om det bara försvinner.. dagarna bara går, fortare och fortare.. Läskigt..    Förut älskade jag vardagar, gick i skolan till ett, gick och fika, gick en runda på stan., åkte hem, tränade och åt lite, pluggade en del..   visst det är nackdelar med det med.. men det känns som om man hann mycket mer då...   jaja..  ja är ju en periodare så det går la över snart..

Idag är det dock äntligen fredag, känns inte som om det var längesedan det va söndag, men ändå. ikväll blir det myspys hemma.. med pappa, brorsan och gustav ..  och i morn blir det stan med carro hjärtat,. mys. :D

Fast nästa helg smäller det, då blir det party.. för då gyller Niclas 21 ! :D... eller ja, lite party blir det nog i alla fall..
   om jag nu bara kunde bli frisk någongång!  det hade ju underlättat så, om man kunde få sova lite på nätterna utan att vakna 4ggr/natt av andnöd, eller att det känns som om någon sitter och skär med en kniv upp och ner i halsen..   Vinter, inget jag gillar..

det blev mycket jag inte gillar här,, men något som jag gillar obeskrivligt mycket är Gustav.....   du gör mina dagar.!

love. ♥

Positiva vibbar här ja...

    universums absolut segaste dag,. jag börjar tvivla på att den någonsin kommer att ta slut.. men låt oss nu hoppas detta i alla fall...  huvudet väger 150kg för mycket, näsan är mer täppt än vanligt (och det säger en hel del!), det är tungt att andas och vaderna värker...  tur att jag snart ska åka hem och bli ompysslad.   ;)

     Idag har jag kommit till insikt med en sak, tänk om man hade lyssnat på datalektionerna i skolan !  va mycket lättare mina excel projekt hade gått då ! !  anslutningar, formler, och varningsmarkeringar..   Jag vet ju precis hur jag vill ha det om jag vet hur jag ska göra, men det hade ju varit bra om beskrivningarna stod på svenska och inte någon blandning mellan grekiska och matematiskadatatermer... vilkor1,villkor2 och baserat på diverse summor och blablabla.... suuuck.
      men jag får väl slå en signal till  "dataPer"  i morn..., han skulle ju ringa tillbaka till mig idag.. ,men gjorde han det. näpp...   morr.

   Det är väl ändå lön denna veckan ? ... yees, ännu ett nytt försök till att hålla min budget.. en lottovinst hade inte heller suttit fel just nu ! jag längtar såå otroligt mycket tills vi ska åka iväg.. !  såå kul..  Det är ju förövrigt därför som jag överhuvudtaget gör desperata försök till att hålla en någorlunda budget..  men det löser sig (här ljuger vi tills vi tror oss själva så går det ..)              ♥  

om och om igen, kommer den ständigt tillbaka.

   Jag kan inte låta bli..., I dag är det onsdag igen och nedförsbacke!!!   haha...

Jag börjar få riktigt bra koll på alla saker och ting på jobbet nu,, känns riktigt bra...  och mitt kontor har blivit superduper fint !  Ska bara inhandla en hel del saker så kommer det snart att bli fulländat :D ..  

grymmeträningsvärk i vaderna idag.. gör löjligt ont, man får nästan glida fram på golvet eftersom processen när man ska räta ut  benen och sträcka ut vaderna är oerhört plågsamt, rättare sagt det känns som om som ska gå av.
fick världens finaste bukett med rosa rosor av pappsen i lördags.. ;)

image55

that´s the way it is...


Just ett snyggt resultat.

Det finns otroligt många och oförglömliga minnen från sommaren 2007...


    som när vi va på Lisseberg och kollade på Backyard Babies, eller ja, dem spelade i alla fall..  ett av resultaten blev en mega snygg t-shirt i alla fall....  Hur kvällen slutade det vet ju allihopa redan och jag känner vissa som aldrig kommer att glömma det.. men förbannat kul va det i alla fall, även om söndagen var mycket ångestfull över både det ena och andra.. Men som sagt det är något vi skrattar åt idag, och det är väl tur att det här är det enda bildbeviset från kvällen...
 

image53
      
image52

Bättre killar än dessa finns inte, dem e guld !!

tha gang, the unbeatable crew.

   Vilken sjuukt rolig helg jag har haft. Födelsedagar., öppet hus, middagar, utgångar, mys på stan, presenter och en hel del alkohol..  
 
   Vi har så himla kul när vi går ut med jobbet och kunder, vi är världens goaste gäng !  Även sthlm Roffe har varit nere.. utgång både fredag och lördag, och så mycket god mat vi har ätit (sådant jag alltid lägger på minnet, matfixerad som jag är..) .  Fredagen blev hyfsat lugn, allt för att sedan ge gärnet på Lördagen.. 
   Lördagen tillbringades under dagen i Göteborg med mat och pojkvänsmys och inköp av klocka till gustav 
(så himla jättefin),. sen bar det av utställningen för att tjöta och ha det allmänt trevligt över lite alkohol..  och en hel del Rolloshots (alias turkisk peppar shots) men vi väljer att kalla det rolloshots eftersom ingen blandar dem så som han (dvs rätt starkt). sen bar det av in till stan för att äta och dricka x-antal flaskor vitt vin, som förövrigt va hur gott som helst !  fotbollen va ju bara så onödigt dålig, så det va ju fullständigt meningslöst att kolla på.. så det bar sedan i väg till favvis haket; Babar en sväng.. sen kom Niclas, Persson och söndagens födelsedagsbarn Chesster in och även mia kom förbi..  och sen rann klockan bara iväg och natten tog kanske slut runt fyra.. Mycket Trevligt. !

    av detta kan ni ju själva lista ut hur gårdagen såg ut... ;)    Slitna värre och aningen trötta !
Men söndagsmiddag med tårta och presenter blev det allt..   En burk med rosa slime.. Internt.. säger bara Skattkammar planeten !!  hehe..   thanks syrran...   Fick världens finaste armband serie av världens bästa pojkvän..
och annat blandat smått och gott :D  alltid lika uppskattat.

Jag har absolut världens bästa familj., Jag älskar dem så otroligt mycket..

image45
DU&JAG - alltid

                        image46image47












vårat oändliga och snyggaste visningsrum samt pappa, jag och clas.

image48

Vi bara äskar när dynamit harriet (alias martina) fular sig..


image49    image50

image51

Vi, . allas våran favorit Anneli och födelsedagsbarnet, dvs, jag själv.. !

Vad jag ville säga va i alla fall att min helg har varit kanon kalas...

byebye..


Man kan inte alltid bry sig om världens alla problem .

   I morn fyller jag år.. weii..,  äta tårta.. :D 
                   och idag fyller Carrosen från Borås 18år ! ett jättegrattis tíll henne !!   Och välkommen in i världen som myndig., Livet över 18år strecket är dock bara inte en dans på rosor.  Man blir ibland tvungen att hoppa mellan de olika bladen också..   Men jag klagar inte. :D

Om en stund börjar vårt öppna hus, mer korrekt kl 12.. Så jag ska strax åka ut och fixa det sista., dvs. Kolla för femte gången så att alla handdatorer och vanliga datorer samt prissystem fungerar..  Men det ska nog inte vara några problem.  Samt att alla 3000artiklar har rätt pris.. Börjar känna pressen nu. För vem drabbas om det inte funkar ? gissa...

   Problemet är vad jag ska hitta på för klädsel till i kväll... Jag har verkligen mycket kläder men jag har ändå alltid samma problem varje gång jag ska gå ut eller liknande.. ?  I-Lands problem, jag vet. men ändå.

Ibland förstår jag mig inte på hur det kan vara så stor skillnad mellan killar och tjejer, Tjejer tänker och kommer ihåg, medan killar agerar och glömmer och går vidare, det är väl en faslig tur att världen inte bara består av tjejer. kan ni tänka er hur det skulle se ut ? Alla står i små grupper och fnissar, grämer sig över gammalt groll och tittar ner på varandra för att må en aning bättre själv,  Ibland borde inte heller  tjejer inte lägga så stor vikt vid småsaker.  Jag säger dock absolut inte att man måste älska och vara älskad av  alla, det är en helt annan sak.

Min älskade kamera åker nog fram idag, Den ligger ju på utställningen.. det blir kul :D  Får se vad resultatet blir.. mycket spännande. ;)

Over and out.


Soon, very soon, it will happen !

 yeees, precis. om en liten stund ska vi styra lilla älsklingbilen mot Krull (alias Carro).. det var alldeles för länge sedan nu. men idag, Back to old times...  Den tjejen va, hon e bra, riktigt bra... :D 

   Som om jag har mindre träningsvärk idag, näpp... eftersom jag begav mig till gymmet igår med så lär jag få lida ett tag till, benen börjar lätta nu. ( jag kan nästan både sätta mig och resa på mig idag).. istället har jag idag lite svårt att lyfta armarna,. då vi har tränat både armar, axlar och mage denna veckan också.  
   Och ni som känner mig vet att jag aldrig, ALDRIG, skulle göra något halvhjärtat eller ge upp för den delen heller och sämst det skulle jag aldrig erkänna mig att vara ( det är jag dock aldrig heller ) så min vilja va, den är det absolut inget fel på, jag kan alltid göra mer än vad jag egentligen orkar och jag vet, det straffar sig.. men va fasen. 
     Jag har en vilja av stål...

I princip så skiter jag fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig,  visst lyssnar jag till mina nära och kära och ber om smakråd och sånt.. Men just att lägga vikt vid vad folk säger och har för åsikter om mig, det växte jag nog ifrån när jag gick ur skolan tror jag.  Jag går inte in för att imponera på folk eller för att försöka få dem att tycka om mig, Jag är mig själv och kör mitt race och det funkar alldeles utmärkt.   Jag må ha växt mycket som person det sista halvåret, men jag kommer då aldrig någonsin att bli vuxen..

over and out

Allt får sina konsekvenser.

 yees ! då va det onsdag och nedförsbacke resten av veckan ! 
      Fast idag är en sådan där mega, mega seg dag när man helst skulle vilja få väldigt plötslig huvudvärk, som gör att man verkligen inte kan tänka och blir tvuuungen att åka hem och krypa upp i soffan under en filt med en kopp varm chocklad...  För det funkar ju när man har pappa som chef (nej, för er som tror att jag är pappas lilla flicka som springer runt och endast glider och latar mig på jobbet så kunde ni inte ha mer fel !  Jag jobbar, som fan och skulle aldrig ligga på latsidan, det ligger inte i min natur., och för er som tror att jag sitter med världens enklaste småsaker, varsigod att byta med mig en dag. för att se hur lätt det är att förhandla men kineser över telefon om att de måste, verkligen måste skeppa kontainrarna i tid.)   Jag hade nog i och för sig inte gått hem från något annat jobb heller, I am a working woman.,, men man kan ju alltid drömma.      
       Visserligen är jag och kommer alltid att vara pappas lilla flicka, men jobba va, det kan och gör jag. !

För de som bryr sig.., Idag har jag såådan fruktansvärd träningsvärk att jag nästan tycker lite synd om mig själv, nej, det gör jag förresten inte alls. jag visste att jag skulle få jordens träningsvärk i benen.. men jag skojar inte när jag säger att jag knappt kan gå (det ser i alla fall väldigt roligt ut) och måste stötta mig mot något varje gång jag ska sätta mig eller resa på mig, det innebär att toabesöken blir väldigt ansträngande eftersom det inte finns något att stötta sig mot,..Jobbigt läge vill jag lova.
     men trots det bär det av mot gymmet idag med.. Hårt när man har personlig tränare. ;)  
vi tränar inför semester i vinter och beach 2008... vi kommer att utklassa er allihopa !

Det enda jag är grymt trött på just nu är min älskade kropp., Varför kan den inte fungera som den gör på vanligt folk ? ? Sååå orättvist.   mens ett riktigt överskattat fenomen, speciellt flera veckor i rad och ännu mer när man egentligen inte ens borde ha det. !    Djuuuuup suck på det.

Lunch med syrran idag.. Jag älskar mat, jag är lite lätt matfixerad..  :D

Jag bara sitter här på mitt kontor och bara hoppas på att du ska kliva in genom dörren så som du gjorde igår., du får mig att skina upp som en sol !  You make my days..

   I morn blir det Gabbe&Carro stund efter jobbet, watch out !  Man vet aldrig hur det slutar.. ;)  niiiice !

over and out.

- Den gången jag valde rätt väg -

Det är kärlek på hög nivå., 
och oj vad jag saknar Portugal. ! Det finns inte ord.
På endast några få månader har mitt liv tagit sig en mycket oväntad vändning,
jag växte liksom upp lite (eller ja, så mycket jag nu någonsin kommer att växa upp) .
Jag lever i nu:et, och just nu känns det obeskrivligt bra.
.
image44

Du tar fram mina bästa sidor, får mig att skratta åt det som är svårt,
du lyfter upp mig de gånger det känns som om jag har hela världen vilandes på mina axlar.
Du kan få mig att le som ingen annan !

Nu kommer vintern, och med den följer blandade känslor.

   Idag snöar det, visserligen bara lite, men vadå ?? Jag avskyr snö..  och jag känner en som inte har bytt däck på bilen också.. braa Gabbe.. Bläää !

På lördag fyller jag år.., Jag älskar att fylla år., :D   det jag dock inte älskar är att vi ska ha öppet hus på jobbet Fredag & Lördag, kl. 12-20..    Tur att någon redan har bokat mig på lördag då.. LOVE

     Det gör så ont i mig att se någon må såå dåligt, utan att kunna göra någonting..  Det gör ont i mig för jag vet att alldeles för många blundar och en vacker dag går det för långt.. I vissa fall är det kanske allvarligare än vad många tror,  Det har gått alldeles för långt när folk börjar skada sig själva.,.  Det är okej om man hatar att gå upp på morgonen för att man är tröttare än tröttast, men att hata att gå upp för att man inte har någon livslust kvar., då måste man få hjälp. och tro det eller ej men det är många som kommer att lyssna och finnas där om man bara är villig att berätta. Visst det kan vara svårt men man måste svälja stoltheten och krypa upp i någons knä och luta huvudet mot en varm axel och bara få gråta ut.. Så om du läser detta,.. Jag lovar, han och alla andra kommer att finnas där.. 

yees, där började det snöa igen..  

Mitt nya liv, med nya menar jag ett som innehåller regelbunden träning och ett kraftigt minskande på sötsaks intaget, har faktiskt pågått i två hela veckor snart.. jag är grym.. så fuck you all som inte tror på mig !

over and out. LOOVE

Likt en fågel skulle också jag vilja ha vingar.

   Onsdag, så nu är det nedförsbacke resten av veckan.. yeees. Underbart.

Angående helgen så gick det ganska bra, tro det eller ej men jag gjorde det och jag klarade det... Även om det var fruktansvärt roligt att se honom igen., så kändes det som han tittade på mig med besvikelse i de stora bruna ögonen, som om att jag hade svikit honom för två år sedan., som om att jag inte borde ha lämnat honom. min ögonsten. Jag hade sådan lust att bara slänga mig kring halsen på honom och skrika att jag inte ville lämna honom utan att jag var så illa tvungen bara., och önska att han förstod vartenda litet ord..
  Men men, de älskar honom mer än livet, han är fortfarande världens bästa häst, och kommer att föralltid att vara min ögonsten !

  Jag skulle verkligen behöva lön snart, eller typ löneökning.. det ekar om man öppnar min plånbok, den liksom bara skriker av tomhet.. Jag borde vekligen göra en budget.. Men hur troligt är det att jag skulle klara av att hålla den.. Näpp, precis, inte ens 1/100... så vi skippar det. får försöka hitta på ett sätt att lura mig själv eller något åt det hållet... tips är mycket uppskattat.

Nu har jag tränat och varit på gymmet både måndag och tisdag,,, och ska dit idag igen.. axlar och mage är det som står på schemat idag.. Jag känner mig sååå duktig.

      Annars har den här dagen gått segare än någonsin.,  ganska lugnt och då känns det som att tiden går hur långsamt som helst.. och som om inte dagens lunch incident, med all mat upp och nedpå på golvet, vore pricken övr i:et också..  Så nu är jag fortfarande hungrig. En kolakaka till kanske, mycket nyttigt gabriella, bra där..

Fick några nya ideér i morse dock.. som kommer att bli så sjuukt bra så att det finns inte!  Det skulle bli så bra, Jag skulle göra det så bra.. Kanske är min stora grej. :D    det är dock konfidentiellt..

Ny telefon i måndags.., Jippie.. Den gröna drömmen med lite inslag av borstad aluminium.. Såå bra,
    beställde nytt  abonemang igår med, så snart är vi fit for fight igen..   och jag vet, till alla som blivit mindre mer galna för att det knappt gåt att komma fram till min telefon.. Räddningen är nära. FINALLY !

Enough for now. ;)



Konsten att bita ihop och samla ihop tillräckligt med mod.


    Bara halvdag på jobbet idag,, rätt skönt faktiskt..  Så strax bär det av in till Göteborg för luch och mys med mamma och syrran.,  Idag ska jag göra ett tappert försök att inte bränna några pengar. Hur det går vet man dpck aldrig ;)    Sen ska jag hämta Gustav hos tatueraren..

Jag har en dålig ovana att ta på mig waaay to much, och låta det bli waaay to personal.. vet inte vad det är för gen som jag har fått.. men ibland går den mig på nerverna.. Jag vill ju bara få allt att fungera,. Jag vill bara göra det så bra som möjligt så att det ska bli grymt bra., men ibland kommer det för nära bristningsgränsen.

Alla är olika, jag vet det. och alla fungerar på olika sätt, och ja, alla är inte lika bra på allt. men grundprinciperna är de samma och man måste försöka och ibland får man inte lov att vara lat.  Allt går, mer eller mindre, men allt är fysiskt möjligt.., För i grund och botten kan alla, man måste bara bestämma sig.

     Frågan är om man vågar ta klivet ut till bilen i morn, och styra mot Nordhallands ridklubb för att titta på William.. Miiiin bebis, miin prins, miin ögonsten. Även om det är två år sedan känns det fortfarande i hjärtat varje gång jag säger hans namn högt för mig själv.. Går bara inte att beskriva, det är inte som det var med de andra hästarna, han är speciell.. 
     Jag kommer att bryta ihop., det är konstaterat nu.. men jag måste.. jag måste! Jag blir helt enkelt tvungen att svälja och bita ihop till det att jag sätter mig ibilen och ska åka därifrån. För då kommer tårarna rinna, jag vet det. jag känner mig själv så pass bra vid det här laget...  Jag får helt enkelt låta dem rina ned för kinden.   för jag måste, bara få ta på honom, känna hans päls ( som garanterat är gul nu, eftersom han skiftar från rött till gult på vintern), känna hans lukt, låta hans gråa, mjuka mule andas på mig igen.

      Har ju faktiskt köpt en påse hästgodis för att tvinga mig själv att åka dit...

Over and out.

Förtrollad .


When you walk into a room,
I can see nobody but you.
It´s like some sort of spell,
which kind is too hard to tell.
It makes my eyes sparkle and my lips smile.
It makes my heart jump twice and takes my breath away. 
I think It´s what they call LOVE.


You make my world spin !





RSS 2.0