Valborg = amatörernas afton

om ni frågar mig så är valborg helt klart amatörernas afton, alla som inte varit ute på tre år, vare sig dem är 13 eller 40 är ute idag.. alla har helt enkelt gått man ur huse.
   de har letat fram något längst in i gardroben (som borde kastats för flera år sedan) och hittat en lika gammal oanvänd foundation med helt fel fäg, och helt och hållet missat det moderna (som stått i alla modemagasin de senate 2åren..) med en "naturlig look". och därmed kletat på sig tre lager för mycket, i som sagt heltäckande, fel färg, och dessutom lagt på alldeles för mycket rouge.. och visserligen är det snyggt med högklackat men alla måste inse sin begränsning, det är inte alla som kan gå i 12cm höga stilettklackar.. face it ! det är bättre att vara lite kortare än att gå, snarare stappla fram, och se ut som man har stoppat upp något i rumpan..  oooj, jag glömde den viktigaste detaljen, en folköl i högerhand (kan i vissa fall även vara en cider)..  och en grej till, visst det är 30april och 14grader (i bästa fall, vid eftermiddagssnåret) men helt barbent (läs kritvita ben) och kjol som knappt går nedanför rumpan..  och vad händer med 30åringar som stapplar fram med en öl i handen och vinglar när klockan är 6 på kvällen, det gjorde man när man var 15år och inte visste bättre . vi har alla gjort det så vi vet., men när man passerat 25-strecket... kanske man borde inse att man faktiskt är över 25., hur gärna man än vill vara 15år.. det funkar inte så.. livet går vidare, det är därför man blir äldre.. lär av sina misstag, har sina perioder och går vidare..

jag säger inte att jag är perfekt, och vill inte påstå det heller och alla får ha sin egen stil, det diggar jag,.. men jag tar mig i alla fall alltid en titt i spegeln innan jag går utanför ytterdörren., just idag verkar det som om en stor del av göteborgs befolkning har glömt detta. 

vi hade i alla fall grymt mysigt, med käk på LaGondola och va himla roade av allt folk som gick förbi utanför fönstret..  maten var kanon och allt va toppen. nu har vi satt på mysbelysning i sovrummet, tänt våra fina ljusklot (efter mycket om och men) och laddat med godis, massage och film..  tror inte det kan bli bättre ;)  min valborg i bilder kommer i morgon så, kvällens klädsel med mera.. håll ut :)

förlåt...

nu är allt bra igen,, det känns bättre och jag och pojkvännen ska åka in till stan en sväng och bara mysa :D
  det kommer bli en bra valborg för min del...  först ska jag käka något, för jag har fortfarande inte käkat lunch och det börjar kännas nu.. magen kurrar.

allt löser sig för eller senare även för mig.. jag tänker på william, . då känns det bra, det löser sig.. jag kommer komma tillbaka till min toppform..  och bortse från ångesten..
förr eller senare så..

glad valborg på er allihopa :)

Vem har inte gjort det ?

Valborg idag då, frågar ni mig så är sådana här högtider, eller dagar eller var man nu kallar det riktigt överskattade., alla som vanligtvis motsäger sig alkohol och att festa får nu en ursäkt att göra det och lika så alla andra med.. visst jag har också varit 15bast och suttit ute i gräset vid Lökeberg (badvik ut mot marstrand) med massa kompisar och druckit cider och tyckt jag va as ball., vem har inte det liksom ? .. men en dag som denna, känns det bara överskattat..  så för min del blir det nog bara en uteservering i Göteborg med pojkvännen,. och möjligtvis någon cider eller drink.. kolla på folk och bara ha det mysigt. kanske får vi för oss att göra något mer på kvällen sen, det vet man aldrig.. ;)

idag är en sådan onsdag när jag bara inte vet, vet ingenting, är trött på att vara mig och inte känner för något., känner mig matt, ledsen.. undra vad det kan bero på?? .. men det är halvdag på jobbet och när jag sittar ut genom fönstret är det ganska fint väder, inte så att solen steker genom fönstret, men fint. ibland skymtar man lite blå himmel och temperaturmätarn på datorn säger 17grader i Göteborg och jag är ledig i morn..

men ändå känner jag min som ett litet barn som hatar när folk är arga på mig., jag krymper ihop och går från att vara en stolt 19åring, som mer än gärna sträcker på sig, till en osäker liten flicka på 8år som bara vill vara alla till lags och att alla ska tycka om henne, som vill vara som alla andra.. jag är känslig, jag fäller oftare än och annan tår än att bli arg.. trots att jag ibland borde. sämst på att säga nej är jag också.. jag vill fortfarande vara alla till lags.
Ibland vill jag krypa ur mitt skal..

nu är den blå himlen utanför mitt fönster täckt av ett stort moln och jag kan riktigt känna hur bilen står nere på parkeringen och bara vill att jag ska komma och starta den och vrida upp stereon och skita i allt.
klockan är halv 1, det är onsdag och jag ska låsa kontoret och gå hem nu.
image360

Bland det finaste jag vet...

image358
så är det den här lurvbollen :)  min hund, världens finaste Sigge !
igår eftermiddag efter några timmar i stallet, hade jag och sigge en liten fotosession ute på gräsmattan hemma., det blev många kort, och väldigt många fina. även om han inte alltid är så samarbetsvillig med att byta pose och sådär, och sen kan vi ju inte bortse från det faktum att det typ blåste storm., eller ja, det blåste i alla fall ;)
men kul va det..

Dagens outfit...

image353
           

tröja: adidas
T-shirt: USA
byxor: bruna nolita (känns som sammet/plysch) upprullade..
skor: förra årets favvis-ballerinas, wasséns och vita converse
örhängen: Siam Paragon, Bangkok förra året..


denna tisdagen..

idag är det tisdag, solen skiner och man möts av en våg utav värme när man kliver utanför dörren och jag ska både luncha med Krull och rida syrrans häst och kanske springa några kilometer.. det kommer bli en effektiv tisdag.. och basse och gustav ska träna i Älvängen..

tänk att lite sol kan göra så stor skillnad, att det har så stor effekt på människor..  jag säger inget för det har stor effekt på mig med, allt blir lättare när det är ljus, man orkar gå upp på morgnen, man orkar mer, blir gladare, blir på bättre humör, solen väcker liv i alla känslor som man inte visste man hade.. egentligen så fattar jag inte hur man står ut när det liksom regnar och är mörkt mer än 8månader per år.. vi förtjänar mer sol och värme !  alla mår bättre (de flesta i alla fall), man behöver mindre kläder, man slipper frysa, elräkningen blir billigare.. så kan jag fortsätta i oänlighet., så många fördelar, så få nackdelar. (om det ens finns några)..

jag gillar verkligen att skriva, det är som någon sorts terapi.. jag mår bra av det. att dela med mig och att få uttrycka mig... jag går inte till någon psykolog, jag sätter mig vid datorn och skriver några rader istället.. 

" - Jag skriver för att alltid minnas det bra och för att aldrig glömma det dåliga.."  

 några väl skrivna ord av min vän Miranda.. förjävligt att inte jag kom på något sånt ;) hehe  
men det passade in så himla bra på mig med, så jag lånar det av henne...

so long friends..

Läckert !

foto från helgens tävling :)
läckert helt enkelt, lättare att ta kort på en liten träningsbana när han bara ska känns på cykeln än när det är race och det går i 100knyck runt, runt och det är fight och omkörningar och massa annat folk, det är dock roligare men svårare att fånga på bild., ett nytt objektiv kanske vore något att skriva upp på önskelistan. ;)
image352


I'm sitting in my room with a needle in my hand..

igår va det dags igen., ta bilen in till stan och promenera i fem minuter upp till kungshöjd, för att sedan kliva in genom de gröna dörrarna och lägga sig på massagebritsen i ett av de tomma, kalla rummen med lysrör i taket.. vänta på att han ska sätta i nya nålar lite varstans på min kropp.. lyssna lite på min mage, som förövrigt fyller hela rummet med diverse ljud (förbannat synd att jag har så svårt att första vad den säger bara, då hade allt varit så bra) för att sedan slumra till lite i en halv timme. gå ut genom de gröna dörrarna igen, promenara tillbaka till bilen samma väg som jag kom.  som sagt, det var ju måndag igår..
image351

Söndags middag för två ...

söndagsmiddag för två blev..... (trummvirvel) pepparstekt olfilé med stekt potatis och tomatsalsa á ls Gabriella .. (okej, gustav stod för tomatsalsan ;).. )
image350
ruggigt gott blev det i alla fall.. och mysig söndag med film i soffan. ;) som slutade med att båda somnade tungt i soffan tätt ihopkrympta inder en filt..
  kärlek.


dagens outfit.. 28april

image345
        

kofta: hm
top/tunika: forever 21
jeans: nuidie
skor: converse


repris från torsdagen., en sevärd sådan..

image333

torsdagen bjöd som sagt på en del ombytta roller., folk som inte vanligtvis sitter på motorcyklarna gjorde detta den här torsdagen.. utom jag då, för jag stod som vanligt där med min kamera, efter ett 3timmar långt frisörbesök,. och lite bilracing genom stan..  ;)

        
1.                              2.                          3.                         4.

1. nästan hela familjen Erlandsson var där, både pappa Partick och Max i crosskläder.

2. givetvis va allas våran Niclas #43 där och drog lite, 
han kunde skymtas bland alla dammoln emellanåt ;)  

3. vem vet vad dem två sysslar med, jämför stövlar, snackar tjejer ?

4. som ni ser det ligger i släkten.. det är bra att lära av stora syrran.

        

  

image344

Favviskillarna :)


den bringar tur...

image332

för det är den cola nyckelringsfiguren som hänger på nyckleknippan med nyklarna till lilla crossbussen., och vi kunde ju inte fått en bättre start på säsongen detta året.. så nu är detta våran lilla tur-figur ;)  men visst e han cool ? och jag lyckades få till ett grymt bra kort för en gångs skull .. inte illa :) ett plus i kanten till mig där..
 övning ger färdighet !! hehe..

Smaken av seger...

image326

tänk att en seger kan kännas så bra, bara att få kliva högst upp på den där prispallen., det spelar ingen roll vad det är för tävlingen, eller vad det är för folk med, en seger är ändå alltid en seger.. !  jag kommer så väl ihåg känslan, som om det va igår, även om det va två år sedan. men just nu lever jag ut det genom lillebrorsan,..

igår var det tävling i alingsås som gällde.. och vad kunde sitta bättre för dagen och självförtroendet än en seger ?. svaret är ingenting.. några platåhopp senare och efter en 2:a plats i kvalet.. var det dags för A-final.. men däremellan hann även den ena motocykeln rasa, precis efter målflagg i kvalet ;) .. men som tur är, är ju en del i den nya supertrion snart proffsmekaniker så det fixade han lätt som en plätt.. haha.. det var bara att byta allt och sätta på den andra cykeln och byta lite grejer där också som givetvis inte funkade.. sen va vi fit for fight igen.

efter en hetsig A-final på 20minuter, med omkörningar och vurpor kom mål flagg upp och först att passera målflagg va basse..   det gjorde våran dag. ;)

     

  

jag kan säga som så att det blev en lyckad dag, en lång men lyckad dag.


Jag kan bara inte låta bli....


att älska den här killen...  det är helt sjukt, finner inte ord !!  Lite läskigt att någon kan känna en så bra, nästan bättre än vad man känner sig själv..  men jag gillar det ;)

image325

igår kväll va det ju som sagt träning i Blixås... och vem va där och tog kort om inte jag ? precis.. så de har fastnat på kort alla mina crossnissar..  så det kommer en bildrapport inom kort ;) hehe..


egoboost...

image324

(ps. niclas har lovat att hjälpa mig komma underfund med allt i Photoshop och det dära.., så jag kommer att bli kung ! såsmåningom.., kanske.. eller ja bättre än vad jag är nu i alla fall.. ;) . )


den snyggaste T-shirten ! dagens outfit helt enkelt...

image321

     

som sagt, den grymt snygga t-shirten kommer från LA culture (och givetvis köpt i LA..)
lika så koftan,. från forever 21
och jeansen från Abercombie & Fitch (där dem förövrigt villa att jag skulle börja jobba.. mallig . )
ooooch skor... behöver jag ens säga det.. näpp, men de år i alla fall inköpta i Manila.

jag är helt klart en "jeans-och-t-shirt" tjej,. med en hel del inslag av klänningar..
och förövrigt nyfräsch i håret efter ett ack så välbehövligt besök hos frisören igår.

en liten del av gårkvällen spenderades även på mölndals crossbana, kallas Blixås... 
det va grejer det,. vill jag lova ;)

så lika är vi väl ändå inte ??

min lillasyster kom förbi jobbet en sväng igår, och vi passade givetvis på att fula oss lite med kameran ute i det fina vädret en stund.. man får ju liksom passa på ;)

image317

se där.. så himla lika är vi väl ändå inte när allt kommer omkring ??  man ser la kanske att vi är syskon det kan jag ju förstå med annars.. nope, inte enligt mig är vi inte så lika i alla fall,., inte enligt våra nära och kära heller, men jag vet inte. hon är ju trots allt tre år yngre., och jag står till vänster om ni nu skulle ha svårt att urskila detta..   ;)

     

min lilla fotomodell till lillasyster.. inte illa.. ;) lite lika kanske vi är då, till utsidan i så fall, för annars är vi rätt olika, . men kul har vi om vi gör något ;) vi e ju trots allt syskon.
SyskonKärlek ..


just precis nu...

står denna underbara ljusburk och brinner på mitt skrivbord, och fyller hela rummet med en himmelt doft,.
att alla ljusen kommer i en sådan här fin burk är ju bara pricken över i:et, i alla fall om man är så svag för sånt som jag är..  luktar ljuvligt gör det i alla fall..  detta doftar clean cotton.,

image316


förresten..

för dig som undrade så har jag köpt Ed Hardy sjalen på Raglady i Göteborg..

när vi ändå är inne på kalenderflickor...

måste jag bara säga att jag diggar skarpt min väggalmanacka som jag fick av Krull i födelsedagspresent förra året.. hon hade skickat efter en specieldesignad kalender med roliga kort från året som gått.. !  den är så himla fin,, det va en toppen present, den pryder nu väggen på mitt kontor kalasbra. :) och jag blir lika klad varjegång jag kollar på den., just detta kortet är från när vi tog studenten förra året, sen finns det en salig blandning av kort från balen, utgångar, sommaren, spexkort m.m... hon lyckades få med allt..  ett toppenbra födelsdagspresent-tips ;)

image315

världens bästa familj posar så snyggt framför kameran med t-shirtar och hela kittet. ;)
så bäst...

onsdagen outfit...

image312

  

blev jeans från nolita med hängslen..
t-shirt: från bangkok.
tröja: adidas, Los Angeles
skor: converse..  givet !
och jag är en ju riktig armbandstej... så självklart va favvisarmbanden på..  

en kalenderflicka..

på sätt och vis, jag gå ju ingenstans utan min kära, special beställda kalender och jag skriver ner allt, nästan precis allt..   det sitter i sen skolan, mitt och krull's största nöje under lektionerna va att sitta och kladda och skriva ner saker i våra kalendrar, nördigt ja vet..  men det va väl ungefär den nyttan vi gjorde..  vi fick dock en del pikar för detta.. men va fan, vem bryr sig.. jag skriver fortfarande ner allt. och jag vet att carro gör det med.. hon diggade nämligen min nya almanacka skarpt.. den är cool.

om jag blev glad när jag hittade sidan personlig almanacka !

  

en skräddarsydd almanacka bara till mig ! det kan ju inte bli bättre..



  
  

konsten att gå vilse i Kungsbacka..

(notis; för er som nu inte råkar veta vad Kungsbacka är, så är det en liten stad, strax söder om Göteborg)

jo, precis så här gör man för att tappa bort sig i Kungsbacka..
    Man ger sig ut på en springrunda tillsammans med G och N,. jag har sprungit där en gång förrut, tidigt förra hösten någongång. observera att det är väldigt svårt att springa detta så kallade spåret om du inte sprungit det flera gånger förrut och verkligen vet vilken väg du ska springa, då detta spåret inte är som alla andra utan går några korta sträckor i skogen, genom gång tunnlar, bostadsområden och lekplatser för att sedan avslutas en kort bit i skogen igen.(och det är inte markerat någonstan hur du ska springa som det är i vanliga spår).
   det var trots detta väldigt mycket folk ute och sprang igår.. men när det ligger till så att N har legat i hårdträning när vi har varit borta och hela vintern och har lagt sig till med äckligt bra kondition och G som alltid har bättre kondis och orkar mer än han tror, medan jag liksom har tappat allt, inklusive den lilla grundkondisen jag hade plus att mitt knä inte är vad det en gång va, efter X-antal operationer.. som ni kan räkna ut själva halkar jag givetvis lite efter.. efter lite mer än halva vägen har tröttheten satt in och smärtan i knät börjar bli outhärdlig, så jag beslutar mig att gå några meter för att sedan både springa och gå lite om vartannat..  så svårt kunde det väl inte vara att hitta ? det var ju så mycket folk överallt så det va la bara att följa efter någon tänkte jag så smart... när jag kommer dit vägen delar sig i tre olika vägar är det ju givetvis inte en männiksa så långt ögat kan nå, efter några minuter dyker det upp en mamma och en son, perfekt tänkte jag, dem följer jag efter..   
   men ack så fel det kändes, kände inte igen mig någonstans och när vi hade sprungit genom ett och ett halv bostadsområde fick jag en känsla om att detta nog inte va den vägen som jag skulle sprungit.. och vad händer jo, denna mamma med son visar sig bo längst ner i bostadsområdet.. ops..  LOST va ordet ja
       trodde jag skulle hitta min väg tillbaka, så svårt och långt kan det väl inte vara ?  det sluta med att jag sprang igenom ett halvt bostadsområde till och kom ut på stora vägen och lyckades hitta min väg tillbaka till där vägen delar sig och slutet av den grusväg vi kom på., och där så käckt kommer G och N som nu är inne på sitt andra varv, kvällen är räddad och jag springer nu hela vägen tillbaka och höll mig max 1m bakom dem..  så tillslut kom jag tillbaka och nu går jag nog inte vilse där igen..  och jag ska smygträna ensam så jag får tillbaka min kondition en gång för alla..

men ändå, typiskt liksom...

 

att känna sig som en "voodoo doll" ...

då snackar vi boktavligt talat., det är så man känner sig när man ligger där, ensam i ett litet rum på en massagebrits med omkring 10nålar istuckna lite varstans på kroppen.. 
      det surrar i hela vänsterbenet när han vrider i en nål (som jag antar träffade precis på rätt nervpunkt), och nålen som sitter på insidan högerfoten gör att det värker lite smått i hela benet., nålen i vänsterhandled bränner, och alla nålar i vänster foten snurrar och bränns lite lätt., man känner sig allmänt dåsig och man fylls av en konstig känsla., att några pyttesmå nålar kan få en hel människokropp att reagera.. märkligt och skämmande på samma gång., jag förstår det inte riktigt, men ändå går jag tillbaka varje måndag, och lägger mig där ensam i det tysta, lilla rummet nästan avklädd och jag lyfter huvudet och blir lika förundrad varje gång jag ser min kropp invaderad av nålar.. där ligger jag under nålar i 40minuter och sedan går jag därifrån och tar bilen hem igen,. som om ingeting hade hänt.. allt för att komma tilbaka efter en vecka igen.
    men jag mår bra, det får mig att stressa ner, magen har inte gjort ont på 2veckor, ryggen har heller inte värkt och jag har kännt mig piggare.. men helt ärligt så vet jag inte. jag går alltid därifrån och känner mig lite smått förvirrad och ganska trött, som om man kom från ett pass på gymmet, fast ändå inte..

faschinerande...

image308

ingen vet vad som väntar bakom dessa väggar..

The view ..

image307

jag skulle så lätt kunna se mig själv i en takvåning på Kungshöjd., med utsikt över halva Göteborg.. verkligen jättefint, och varm eftermiddagssol.. helt perfekt.
(bilden togs igår., innan mitt besök hos akupunktören)


ja vad är det man brukar säga..

teamwork gör susen :)

image299

     
min lillebrorsa, snart 14bast,..

     

  

vi är rättså bäst, jämt.. och kommer vara hela sommaren. :)
kul har vi med., i morn blir det träning på boråsbanan igen, och då ska proffsmekanikern, alias G. hoppa upp på en hojj,.. och det va ju ett tag sen sist..så det vill jag ju inte missa givetvis. så vi hoppas på sol och fint väder, så jag kan glassa runt och ta massa kort :)  kulkul..


Ingen kommentar behövs.

den här bilden behöver ingen text, den talar för sig själv..
image297


söndagens utklädnad.. eller påklädnad, kläder i alla fall.

image293

     

när man går på crossbanorna får man lov att vara en liten slappis, ibland i alla fall..
så det blev baggyjeans från DC, t-shirt från Eikel, USA och converse., vad annars liksom ?
det var en mysig söndag, när solen tittade fram..


se vad man kan hitta..

bland allt grus på en crossbana i borås..

image289

     

man kan hitta både vitsippor och tussilago !  äntligen börjar det bli vår., det är till och med stålande sol idag med, typ fjärde dagen i rad!  det kanske finns hopp för oss denna våren och sommaren! ..skulle ju inte vara fel ;)

söndag och motocross..

image288

basse kör, gustav coachar och jag fotar.. det är så det funkar. idag va det borås som gällde,
teamwork. :D hehe

här snackar vi hightech !!


det är inte alla som har solbrillor med inbyggd mp3, med 1gb inbyggt minne och häftiga avtagbara hörlurar.,. som sagt inte alla har det, min mitt hjärta G har ett par.. hur cooola som helst, bättre ljud än i en mp3 spelare och såklart URSNYGGA!!  

image287

yrväder, både bruna och vita...

image278

     
ett stort, brunt, fluffigt busfrö och två små, vita lurvbollar :D  ,..

          
     

det bruna,fluffiga yrvädret, kallas även Iza eller flisen, bara springer runt i hela trädgården, speciellt planteringarna, och letar grodar, trots att hon är livrädd för dem..  det minsta, vita, fluffiga djuret, även kallad Pongo, bara ligger och tuggar på kottar, och till sist den största av de två vita djuren bara springer runt, runt, överallt, busar och göra allt och ingenting, gör som hon vill och sitter sällan still, därför blev det minst kort på henne, även kallad Bessie.

det är hundarna som bor hos Familjen A. i Kungsbacka.,.


äh, kör till., dagens fast liksom Lördagens :)

lördagen var helt underbar !!  mys i stan, lite käk, strålande sol och så slog jag till på en sjal, fynda är nog inte rätta ordet, men den var lätt värd det !!  kommer så bli min favvosjal, och den kommer bli så använd i vår och sommar..

image272

           

nya sjalen kommer från Ed Hardy, min fina gråa klänning från fröken söt och så givetvis min älskade väska !! :D
det finns inget bättre än känna sig fin ;)

lördagen avslutades med mys i soffan, bland filtar, kuddar, chips och godis.. med massa pussar.

love..

det är Lördag idag.. and guess what ??

jag bra älskar lördagar., vet ni vrför, jo för att det är inte fredag, visst är det mycigt med fredag kvällar, men då har man ändå jobbat hela dagen och är lite seg., och söndagar är ju söndagar, det är sista dagen på helgen och man vet att måndagen väntar.. så lördag är bäst, man har hela dagen fri,. och är inte trött efter som efter en arbetsdag och den kommande dagen är inte heller en måndag..  så lördag, here we come..  

så idag ska vi åka in till stan och kolla en sväng, bara gå runt och mysa, käka lite gott, kanske gå på bio eller göra något annat kul ikväll :D  och det är hur fint väder som helst, blå himmel och solen skiner, så det blir stora nya solbrillorna och min gråa nya klänning !!  min skinnjacka och min älsklingsväska,. vilka converse som blir utvalda ur min favvosamling har jag dock inte bestämt ännu :D  och givetvis blir det nedcabbat, på silverpärlan som gäller !!!

är grymt sugen på att ta massa kort idag med, men då är frågan om jag ska vara ambitiös och dra med mig min älsklings systemkamera eller om jag ska låta min olympus få göra jobbet ??

min duktiga lillasyster är och tävlar i trollhättan idag, som förövrigt är min favvo tävlingsanläggning...  håller tummarna så hårt det bara går !  och e bäst, så det kommer att gå kanon, jag bara vet det. ;)

världens bästa gustav är just nu ute och tvättar bilarna, så de glänser ordentligt i solskenet sen. :D

det kommer bli en toppenlördag, jag känner detta på mig!

image271


behind the scences !

precis, på våran plåtning á la krukor hos Basic Trading..  :D som sagt vi har haft fullt ös hela veckan, med fotografering, allt som ska göras innan pappa och annika åker till kina.. det har vart en toppen vecka och jag har varit på bra humör och kännt mig sjukt pigg., men jag ljuger inte, det har varit en tuff vecka i alla fall..

     
image263

lite ul när den stora blixten reagerade på min kamera..  på flera bilder är rummet helt vitt.. haha

  
gabbe leker med kameran men glömmer givetvis att vända bort prislapparna.. haha, alltid lär man säg något.

image267

     

vi är den största och snyggste utställning.., vi är bäst helt enkelt..  men det kräv arbete, mycket arbete, det kommer inte av sig självt.. men vi gör det, och vi gör det bra.

basictrading.

och i dag åkte pappa till kina, så det blir upp till mig att hålla ställningarna nästa vecka..




hann med att leka lite fotograf..

.. i torsdags på lagret, några minuter mellan allt släpande på krukor hit och dit, avtorkande av alla glas artiklar, och mixtring med fotograferings kulisserna., för att få det att funka, hur lätt tror ni det e att fota genomskinligt glass ??., näpp, de e rent ut sagt skitsvårt ! men det gick, mer eller mindre, tillslut..   utanför lagret lyckades jag i alla fall fånga Myra på kort, det är lagerchefen, Daniels, 6månader gamla schäfer.. hur go som helst.. vill bara leka och jaga kottar hela tiden, så det va inte det lättaste att fånga henne på bild.. men det blev några lyckade kort :D

image260


image261

myra med stolt husse :D

även om jag nu suger på att redigera kort och inte heller är någon mäster fotograf tycker jag i alla fall att det är roligt att ta kort :D haha.

bläääääää!

jag är så trött på att blogg.se inte kan funka ordentligt någon endaste gång !!!!!   så segt.,

jag har kommit till insikt med att jag suger på att redigera kort.. jag begriper mig helt enkelt inte på photoshop..hur jag än gör får jag det inte att fungera.. funkar liksom inte, jag lyckas inte ens klippa ut delar ur bilderna ! helt sinnessjukt..  okej det e på engelska va, men jag fattar ju vad det står, jag fattar bara inte hur man ska göra.. det lilla jag lärde mig på webbdesignskursen i 3:an, e som bortblåst.., även om den höll på i ett år, så kommer jag inte ens i håg hur man gör en liten knapp eller mixtrar med texterna..  så störande att vissa saker fastnar och ondiga saker minns jag hur länge som helst, eller i alla fall väldigt länge., medan andra saker bara vägrar fästa ??!!!!!    sååå kasst.

men jag ger upp.. i alla fall för stunden.. kanske ska leta upp min "lär dig photoshop"-bok...,  vid ett senare tillfälle.

suck...

yesterday I told you...

it was a good day, a really good day. !   även om det va sjukt mycket att göra igår, och jag hade fullt, riktigt fullt upp. från klockan 6 på morgonen till ja gav upp 5 på eftermiddagen... så kändes hela dagen som en toppendag.. kan inte riktigt sätta fingret på vad det va men det va bra..

kanske va det för att jag träffade mitt krulliga hjärta (carro) efter jobbet..  vi har inte setts på 8veckor men vi kommer i samma tröja, samma örhängen och mörka jeans och vårat lockiga hår i tofs.,, det kan man kalla connection !!!  vi e grymma.. men det måste sett kul ut.. haha.. :D   

jag lyckades hålla humöret uppe fast min data praktiskt taget har gett upp nu.. igår hann jag inte mer än starta den för än den dog igen.. helt sjukt. men efter mitt desperata samtal till datakillen igår kommer han nu om en halv timma.

gårdagen avslutades även med löpning, som i går kändes bättre än någonsin.. trots att det var tredje dagen irad. :D  toppform va det ja.. sooon ;)

och idag är det fredag., det kan ju likom inte vara mycket bättre OOOOCH solen skiner !!


jag är lycklig, jag mår bra nu, riktigt bra..

jobb,jobb och jobb...

jag vet inte om jag vill kalla mitt dagliga arbete för jobb., det är mer som en livsstil helt enkelt..

mys, shopping och fika i solen

Igår hade jag och mamma en sådan där riktigt mysdag, som bara vi kan.. ! med skvaller och fika. hur underbart som helst !!  vi gick i affärer., mamma köpte en jättefin blus från odd molly och annan.. och som vanligt tror ni jag kom hem tomhänt ??  nä tänkte väl det., helt sjukt.. två nya favvisplagg, varav en grå klänning, hur fiiiin som helst !

image258

till slut satte törsten in och suget efter fika blev outhärdligt, så vi slog oss ner på Café Kosmos. och vet ni va ??

image259

för första gången 2008 satt vi på en uteservering och solen sken (!!). som sagt, helt underbart..kunde inte varit bättre,.  och jag gillar min nya skinnjacka skarpt. ;)

en ny fuktighetskräm till ansiktet från clinique och en concealer från kanebo fick också följa med hem :D , båda verkar riktigt bra faktiskt !..

som om inte det var nog så avslutade vi kvällen med några kilometer löpning i fontin !!   säger ju det, här ska det kommas i form.. känns bättre och bättre, men förtillfället lever jag med konstant brännande träningsvärk!!

chiao..


lovely new shoes.



Jag kan inte hjälpa det, men jag har en enorm kärlek till converse,. jag älskar alla mina converse.. och har gjort sedan jag gick i 8:e eller 9: klass tro jag.. så i lördags kunde jag inte hålla fingrarna borta från dessa, (med lite beslutshjälp från gustav men i alla fall).. de e grymma och passar till hela min gardrob, och eftersom jag bara äger mörkblå jeans (med undantag från ett par ljusa Japan rags jeans) är dem perfekta !!

image257

det är fruktansvärt..

hur mycket jag längtar tillbaka, tillbaka till värmen, stränderna, den varma kvällsolen, den vackra solnedgången, beachresturangerna, till annanasshakes och färska fruktfat, till sovmornarna, till livet på resande fot,..
    Jag saknar livet i våran bubbla, något så otroligt mycket att det gör ont i mig.


som ett hårt fast mjukt slag i huvudet..

slog det mig precis hur fruktansvärt, otroligt mycket jag tycker om honom! jag saknar honom varje minut han inte är i närheten.. konstigt att man kan känna så egentligen..
 
    men det finns ingen som kan få mig att må så bra som han,.. inte någon.. 
han värmer mig när jag fryser., han skrattar inte fast jag berättar om min värsta mardröm (som egentligen är jättelöjlig)., tycker inte jag är konstig mär jag berättar mina största rädslor,. lyssnar,. pussar mig i pannan och håller om mig när jag är ledsen och finns alltid där.

trots att han retar mig för att jag gillar att sitta vid datan och kladda här och tycker det är roligt att ta kort på en del grejer jag inte kan låta bli att köpa, så vet jag att han älskar mig...  för han sitter gärna där bredvid och kollar i alla fall., och är nyfiken..

sen att vi har grymt roligt ihop och skrattar åt det mesta är ju också en annan sak. :D

kärlek kallas det., och jag unnar verkligen alla den känslan.
hjärta..


the weekend .

jupp.. då var det måndag igen.. känns inte ens som om det har varit helg (kan ju bero på att jag jobbade halva dagen i går och inte kom från jobbet och hem förän sent i fredags, men jag vet inte ? )  .. helt ofattbart hur två dagar kan gå så fort. 

    i lördags morse va vi i alla fall på gymmet (!!)., det va skönt men ack så jobbigt.. speciellt när träningsvärken gör så att man helst undviken att både gå på toa och att kliva upp i sängen.. haha.. men de e la skönt med lite träningsvärk.. man känner att man lever i alla fall. :D.,   sen bar det av en sväng till kungsmässan., och har jag någongång lyckats gå i ett köpcenter och gå därifrån tomhänt., nope.., och inte i lördags heller !
                  det blev en efterlängtad svart skinnjacka och ett par nya skor, converse för den som e nyfiken.. så nu har jag ett par till i min skohylla och samling.. jag menar, jag äger ju inga converse sen innan ? .. bara två par vita, ett par guldiga, ett blommöstrade med glitter., och nu även ett par till favoriter.. (wooow). resten har åkt i soptunnan ;) 

igår stod det jobb på schemat igen, så det var bara att ställa klockan på 6 fast det var söndag.. men det gick bra, vi fick fixat allt och tagit emot alla kunder, de va nöjda och vi var klara runt halv 3. typ.. sen bar det av från stan, hem för powernap, till vårat thaiställe och sen till billdal för att kolla på syrran som skulle tävla, och det gick bra, hon va jätteduktig som vanligt., fast nästa gång blir det top3., inte sant ?? ;)

men som sagt måndag och fortsatt jobb ...
see you later.

min bästa filmlista!!!

sitter här och kollar på The Reef, för fjärde gången på två dagar, och skrattar lika högt åt allt fortfarande, trots att jag har sett allt 4 eller 5ggr nu.. men va fan, det e ju lika roligt varje gång ! :D
   så den är lätt tillagd högt upp på min "dessa filmer älskar jag och kan se 3ggr om dagen"-lista..

högst upp ligger:    Surf's up
                              2:  Skattkammarplaneten (!!!!)
                              3: Ice Age 1+2
                                    (jag råkar veta att det snart kommer en 3, släpps i USA i sommar)
                              4: (NEW) The Reef
                              5: BjörnBröder
                          
    sen finns det mängder mer, listan kän lätt göras lite (lite mycket) längre.. men det här är i alla fall topp 5, och dem är grymmast...   (Smala sussie ligger på en annan lista ;) .. )

just so you know ;D

feelings at the moment..

idag känner jag mig i allmän obalans..  verkligen..
   ville bara få det sagt..  

(även fast jag va grym på jobbet idag, bygga om/upp utställningen..jag, pappa o gustav, vilket team :D . kommer gå toppen på söndag när alla buketten-butiker kommer,. och det har gått toppen i veckan med alla blomsterland i veckan ;)..)

så idag ska jag bara ha mys kväll med gustav, och jag tror även att niclas kommer göra oss sällskap sen.. 
    mysfredag helt enkelt.. kan det bli bättre ? nope, inte idag..

trots detta kan jag fortfarande inte fatta att jag e hemma och allt är som vanligt igen.. känns inte som vi har varit borta överhuvudtaget.. wierd.. känns sååå avlägset.

that was it..
Later...

I'm hot..

Gabriella behöver:
         - ny fuktighetskräm, som mattar ner coh förebygger utslag.. vet dock inte vilken ?

         - en concealer

         - ett pressat puder/ en puderfoundation

         - en jättelight foundation/sommarkräm


(jag hann inte shoppa något smink i Los Angeles,. det och sen orkade jag inte.. måste ha med mig lite mamma hjälp såklart..)

sen är jag i stort behov av en mamma och gabriella dag i stan, med massa fika och lite fönstershopping :) , vi har liksom åtta veckor att ta igen ! ni kan ju tänka er att det blir en lång fika :D

jag är grymt sällskapssjuk, jag hatar att vara ensam, det finns liksom inget tråkigare !! med andra ord, just nu sitter jag i soffan och väntar på att någon ska komma hem ..


brightsmile :D

238596-255
jupp, that's me.. hittad i arkivet. tänk om man hade det vita leendet.,
nu kom tandblekning till på min "vill ha-lista" också ;)
och så påminde det mig att jag måste ringa frissan i morn...


I did it !

yeah.. jag gjorde det, eller ja gustav tvingade mig och släpade med mig ut att springa ! men jag gjorde det.. 
   ohhh my goooood, va det var tungt och jobbigt och om det gjorde ont i mitt knä ? .. men första steget avklarat så nu är det bara till att fortsätta.. här ska vi komma i toppform igen., som jag va för tre år sedan innan knät pajade. ;)

jag vet inte vad jag ska göra med min hy, den gör uppror.. känner paniken komma krypandes.. jag vill ha sammetslen och utslagsfri hy !! :(  ..  hur lyckas man ? desperat, jaaaaa


those were the days...

nja, inte riktigt.. men det va riktigt bra dagar !! shit va kul vi hade, och det är helt sjukt att det snart har gått ett år sedan vi tog studenten och hade bal..

ibland saknar jag att inte kunna gå ut från skolan vid 1tiden, gå en runda på stan och inhandla helgens partyklänning och sedan bara sätta sig på vårat älskade fik med karrobarro, krull och soffan, och tjöta i timmar..
    jag har fortfarande inte smält att det är över och fattat att den tiden är slut..

image252

  

vi va bäst !!

Lärorikt..

Jag har insett att jag inte kommer kunna bli vare sig modell (skulle behöva växa på längden och tappa 10kg och vara fotogenisk), sångerska (för det kvävs ju i alla fall en hyfsad sångröst, och det är synd och säga att jag har..), pilot (för det måste man gå igenom en hälsokontroll, o´ch som om jag skulle klara mig godkänd ur en hälsokontroll.. haha).. eller veterinär (för då krävs 20,0 i betyg på naturlinjen, gick visserligen natur, men 20,0 liksom ?)  jag har insett detta, jag har kanske bara valt att inte acceptera det riktigt ännu.. drömmarna jag hade som barn ligger allt kvar där bak någonstans.. även om de aldrig kommer bli verklighet.. 

    men jag vet att jag är grym i alla fall, för jag tänker bli bäst på det jag gör i alla fall,. och har väldens bästa pojkvän., motivation. gör att man vill sätta upp mål och går upp varje morgon.

naglarna fixade i morse också,. i sista sekunder.. dem gör sig bra på ratten i min snygga bil och till min nya väska och plånbok.. det blir pricken över i:et, man känner sig fin :D

det känns konstigt att behöva komma ner på jorden igen.. börja jobba., inte kunna ses 24timmar om dygnet längre.. märklig känsla, som om man går i en bubbla och någon annan fortsätter att leva ens vanliga liv, och man själv sitter övanför och bara kollar på...

i helgen ska jag vara aktiv med min kamera, om det är fint väder med andra ord. och i kväll ska jag tvinga mig ut och springa, hur trist jag än tycker att det är, och oavsett hur dålig min kondition har blivit.. jag bara ska helt enkelt.

so long friends..

två nykomlingar, shopping :)

jag vet att Karro kommer dö nu (inte bokstavligt talat men nästan).. jag känner henne, hon kommer att älska min nya väska och plånbok. så karro detta är för din skull ;)  och kanske för att jag ville ha lite med håll ... jag erkänner.

  

helt sjukt snyggt, ja vet.. kan inte låta bli att gilla dessa godingar :)
väskälskare som jag är,.. och givetvis befinner sig min nya kamerakompis i väskan.. där gör den sig bra.


back in business again

känns helt sjukt, då va man hemma igen.. känns som om inget utav detta har hänt, som om vi åkte förra veckan.
   men vilket välkomnande vi fick när vi landade på landvetter sent i måndags kväll., vilka står där om inte pappa och med honom: niclas, persson och chesster (!!!) ,. dem e grymma, bästa killarna som finns. utan tvekan..

har inte riktigt fattat att vi har varit borta och kommit hem igen... det får ta ett tag och smälta in. ;). men jag saknar det redan.. även om det va mysigt att komma hem.. och om det blev fint nere i gustavs lilla lägenhet, hur fint som helst, nytt golv med golvvärme, nymålat, kaklat och ny säng med mera ! hur fint och mysigt som helst, det lyfta verkligen.. det har de verkligen gjort bra, mamma och pappa Andersson. :D

något som var grymt kul också, va att min syrra blev så glad för alla sakerna, och de sjukt snygga jeansen jag hade köpt, passade perfekt, om jag e grym eller vadå ? ;)

nu är vi tillbaka med alla fötterna på jorden igen, efter 8veckors av svävande på moln..

upptäckter och minnen

vad hände igår morse (runt nio-tiden) när jag  utan baktankar ber gustav att ge mig biljetterna så jag får kolla på dem.,. inget speciellt alls, kände bara att jag ville kolla en extra gång, som det kontrollfreak jag e (men det har faktiskt blivit bättre, tro det eller ej .) ..
    Håll i er..
Jo, jag upptäcker att det står avresa 6april !!! med andra ord så skulle vi åka dagen därpå, vilket bli idag, och inte alls på måndag som vi så käckt hade trott och planerat utefter...  Ibland tackar jag någon högre makt för att jag trotts allt är lite utav ett kontrollfreak, och nästan alltid dubbelkollar allt..  det är sällan till min fördel, men ibland serrö, kan det vara bra att ha !!  tuuuur, att vi såg det i lördags och inte för sent.,

  så nu har vi ladat nya Ipoden, packat alla väskor (efter många om och men, och jag kan säga som s att jag fortfarande inte vet hur vi ska få ner det sista, eller ens stängt väskorna?.  det blir mycket handbagage helt enkelt.)
  och det va avslutningsmiddag på Hard Rock i HOLLYWOOD som stod på kvällsschemat..  och efter några vita lögner, lite fix och trix, och en promenad längs citywalken lyckades vi tillslut få ett bord ! .. Lyckan var gjord.

och här är vi nu, inne på våran sista dag. och tiden är strax kommen för att ge oss på den sista packningen.. fortsättning följer...

Kan fortfarande inte fatta att det här är sista dagen, att det är slut nu ??.. skulle det verkligen ta slut såhär fort ?!
  det enda (och jag lovar, det enda!) jag inte kommer att sakna är den 30min låååånga och (jag lovar) KURVIGA vägen upp för Topanga canyon till Maria's hus.. varje gång man kommer upp, eller ner, får man sitta och försöka trycka ner maten i magen igen med våld, och det är knappt så att det går endå., nämen. jag lovar. den här vägen är fruktansvärd..
    allt annat kommer ligga kvar och värma mig om hjärtat varje morgon jag går till jobbet och påminna mig att det är värt att slita,.. alla skratt, all våran packning på dessa små båtar överallt, cykeltaxi, matmarknader, sjösjuka, magsjuka,. alla fantastiska vyer och kort,. skräckinjagande sjöborrar (!), alla dessa flygplatser, (jag kommer sent glömma manilas och jag ska allt för att slippa passera genom den flygplatsen igen.), alla kvällar på olika strandresturanger, den absoluta favvobeachen på Koh Panang, alla dessa pineapplesshakes (och ren annans med givetvis), alla dagar av oändlig shopping, dagarna i Bangkok -Weekend market, MBK, paragon, nattmarknader hit och marknader dit.., Jag tror listan kan göras oändligt lång, och för att inte glömma allt vi har varit med om här i Los Angeles (!), många goda skratt,. vi har sett hur dem gör filmer på Universal, kollat på 3D och 4D och specialeffekter, åkt bergochdalbanor till vi var blåa i ansiktet (så gott som) och gett en helt ny mening till uttrycket SHOP TILL YOU DROP !!!!
  Jag säger bara minnen, oförglömliga MINNEN...

med det säger vi hejdå till LA och så syns vi hemma i sverige igen på måndag natt..
♥ 

hejhopp

ny dag, ny äventyr... måste passa på nu, tiden rinner iväg, bara några få dagar kvar nu .. till måndag, då planet lyfter från LAX 16:30 local time ;) ..  idag bär det i alla fall av upp mot Hollywood och Melrose avenue.

   igår va vi grymme trötta när vi kom hem, så det blev ingen datastund utan det blev soffan direkt.. men vi spenderade i alla fall hela dagen i Santa Monica, va på applestore (jag fick mig en Ipod, röd för den som undrar, och lite andra saker till pappa, och besöket gjorde ett lite för stort hål i plånboken faktiskt)..  vi shoppade även lite andra småsaker., men inte överdrivet mycket ändå.. måste börja tänka på hur vi ska få packat ner allt., men den sorgen kommer på söndag !

annars skriker mina naglar förtillfället på hjälp ! och mitt hår vill inget hellre än att gå till frissan !! det är två saker som står högt upp på listan när jag kommer hem ;)

dags för frukost .

WANTED !

Den här bilden behöver ingen kommentar, en bild säger mer än tusen ord !

image247


Gårdagens shopping..

här  kommer ett litet smakprov från gårdagen shopping. (för mammas och syrrans skull ;)., jag vet att ni e nyfikna).. gustav tycker nu att jag är en mupp bara för att jag lägger ut detta, men just idag känner jag inte för att bry mig. så det så...

  

conversen är också glittriga, men det syns nog inte så bra, det är också guatsv som har proffssnörat dem ;)



och hur coola är inte dem här !! tigerrandiga, tvådelade med päls !! ;) vans., det va dock inte bekväma, men vadådå? fin får lida pin, min vänstra stortå kommer att dö bara., men va gör det med en stortå mindre ;)

köpte också en kofta, ett par jeans och två toppar, grymt fina.. med det lämnar vi åt fantasin, eller vem vet ? ;)

dags för nya shoppingäventyr i Santa Monica.

inte som alla andra..

Jag tänker då inte komma hem och vara som alla andra., ni kan gå där hemma med era I♥NY tröjor (inget illa ment karro) men jag kör på I♥LA tröja istället, riktiga grejer det.,  jag kan säga såhär att jag fattar varför folk stannar här och flyttar hit, det är chill helt enkelt.., även om man inte råkar vara superkändis. man får inte riktigt helt rätt bild av LA genom att läsa alla tidningar och lyssna på allt hemma.. man måste uppleva det !   
 
   det är surfstill och t-shirts o jeans som gäller., men allt är tillåtet :D inget nämt, inget glömt.. men stelt och preppy är det inte i alla fall ! det är det enda som är säkert..


efter frukost nu..

så ska vi bege oss ut på nya shopping äventyr :D bara så ni vet., först bär det av ner till Santa Monica och Marina Del Ray, sedan vidare till Topanga Plaza.. det ska tydligen bli regn här i eftermiddag (alla är överlyckliga utom jag och gustav) men vädret ser ut att stanna på våran sida.. det är nmligen blå himmel och 25grader nu :)

beställde min specialdesignade almanacka i förrgår också, och fick mail om att den dimper ner i brevlådan hemma i kungälv i morn :D alldeles lagom..

so long..

that's it..

ja, det var nog allt jag hade att berätta.. om idag och de dagarna som passerat ;)  inte illa va ?
  i morn blir det nog mer shopping, lutar åt Topanga Plaza, inget dåligt köpcenter, tro mig ! sen har vi Melrose avenue och Hollywood blv kvar på listan med, så det kanske är det som gäller på torsdag och fredag, vem vet ?

nu ska jag slå mig ner i soffan bredvid världens bästa Gustav coh sen blir det sängen för våran del.

(har hittar ännu ett kort på pappa, denna gången vid 13års ålder, samt alla gamla bröllopskort på både mamma o pappa och maria o george, men jag behåller nog dem f´ör mig själv.)

Good night & Sleep tight. (eller ja Godmorgon till de flesta av er.)


helt sjukt och riktigt fräckt

En sådan här spraymålning fick vi med oss hem från dagensäventyr också.. :D lite cool, dem hade mängder av olika tuffa., vi hade lite egna önskemål dock, det blev inte precis som vi hade tänkt oss,
men det blev bra i alla fall..tufft ;)

image243

känns helt sjukt att om en vecka landar vi på landvetter igen., känns ju inte alla som det var specellt längesedan vi åkte, skulle mycket gärna kunna tänka mig att stanna ett par veckor till.. ta inte illa upp, för jag saknar alla hemma jättemycket (verkligen) men jag vill inte åka hem.. jag skulle hellre sett att alla flyttade hit, till LA eller Bangkok.. men i alla fall, om en vecka kommer vi hem, så börja nedräkningen ;)  det ska bli kul att träffa alla igen i alla fall, vågar dock inte tänka på om mitt kontor står kvar som jag lämnade det och om ordningen i mina pärmar fortfarande är just det, ordning. ? vi har i alla fall haft det så bra som man bara kan ha det, och nu ska vi njuta gärnet sista veckan och göra hollywood osäkert :D

LOVE


DAGENS ÄVENTYR

hela denna soliga tisdag har vi spenderat på Sixflags, CA (magic mountain). från det att nedräkningen vid öppningen av grindarna började, vid halv 11, till det att högtalarna säger att det är time to leave, vid kvart över 6.. :D
  och om vi hade roligt (som vanligt, men ändå)..  vi har posat med Batman, åkt fritt fall i superman, åkt otaliga, sjukt långa bergochdalbanor ! ätit godis, spelat på det mesta, insett att vi inte är lika bra som alla amerikaner på basket, också insett att pricka en ring på en flaskhals INTE är så lätt som det ser ut.. tagit fula kort i fotoautomater, sprungit runt varv efter varv som två barn, och en massa annat.. MEN vi har inte spytt på tvären i en soptuna ;) .. (kanske ringer det en klocka pappa, sen förra besöket,10år sedan ? haha.. ) vi åkte faktiskt nästan allt ! 

image228

        

        

        

  

det bästa av allt var att vi enbart behövde stå i kö en enda gång ! och det va i 5min, det är så det ska vara., det känns bra när man bara traskar förbi skyltarna med; from this point it's 2hours wait.. känns grymt bra..
vi gjorde också dagens goda gärning, eller ja gustav gjorde., han träffade basketkorgen en gång och fick en stor basketboll (man var tvungen att sätta två av två bollar för att få jättedraken vi ville ha), som han så snällt gav bort till en liten pojke, som blev helt överlycklig...  alla gosedjur vi vann hamnade sedan i leksakskorgen hos Caisey och Rockey.. och som väntat blev vovvarna jätteglada :D

nu sitter vi här i soffan, mätta och belåtna (maria hade lagat jättegod köttfärsås och spagetti., nej mamma fortfarande ingen konkurrens, men gott va det). och tittar på tv., här finns den ena reality serien värre än den andra.
och 500andra kanaler att välja mellan ;)


den här bilden...

...är helt och hållet tillägnad min lillasyster nathis..

image227

bara för att hon älskar Ben & Jerry's glass och det finns sådana här glasscaféer i varenda hörn på varenda gata., och jag är hemskt ledsen att jag inte kan äta en enda, inte ens för hennes skull..
   - hade jag kunnat hade jag gjort det, bara för din skull nathis. :D

lite läskande..

just det ja..

har dricker vi både Monster och Rockstar energydrinks för fullt !! och oj, vad ni är avundsjuka.. ja vet ! ;) gustavs favorit är grönMonster och jag kör på Rockstar orginalet.. så mycket godare än dem som finns hemma och så mycket mer koffein i.. haha.. det gillar vi (som inte gillar och inte kan dricka kaffe) !

image225



stora, ordentliga burkar är det också, som sagt allt kommer i bigpack i det här landet, sånt gillar vi. ;)

I Lördags

satt vi i eftermiddagssolen och käkade lasange oh kyckling salad på Side Walk Cafe i Venice..
vi gick även en sväng till på venice boardwalk och på boardwalken vid manhattan beach och kollade på jättefina hus och när folk spelade volleyboll...   så här såg det ut i alla fall, och här blev vi sittaned ett tag, och kollade på allt folk som passerade, och än en gång, det är en soft blandning på folk.. här stämmer uttrycket, va som du är  in väldigt bra..

image224


om ni bara visste...

vad dem gör här i the Valley på söndagar !!  haha..  det finns denna gigantiska parkering vid ett stort köpcenter där alla med flashiga bilar samlas på söndagmornar.. och då menar jag flashiga !  det står liksom inte en ferarri, utan det står 5st på rad och två mittemot, sen kommer det in 4st lambourgini på rad,. och det är astonmartin bilar till höger och vänster... mängder med mustanger, gamla som nya och special designade, shelby GT blablabla och hur många mer bilmärken så det finns inte, där stod bilar på en och samma parkering för flera,flera miljoner dollar! .... helt sjukt. jag var mållös..

image211

        

        

     

det var några av bilarna som jag lyckades fånga på bild.,  detta är asså helt oengagerat, så folk bara kommer dit med sina bilar, och typ visar upp dem, och så har ryktet spridit sig så det är alltid fullt med åskådare där som bara går runt och kollar.. det är som taget ur en filmsen, tre ferarris kör ut från parkeringen och det bara dånar i motorerna som om det var pålagt ljud !! helt sjukt, och parkeringen var helt överfull !



hemskt ledsen..

för detta oacceptabla uppehåll., det är nämligen tyvärr så att blogg.se har varit avstängt i två dagar!!  så det är inte mitt fel..  jag har haft så mycket att berätta så ni anar inte., stackars er som har missat mer än 2dagar av våran underbara resa.. att ni står ut och inte har bombat mig med komentarer.. ;) haha..   nänä, men nu är vi Back on Track again !


RSS 2.0