back in Bangkok

då var vi tillbaka där vi började, i Bangkok.. för lite shopping och storstadsliv innan vi lämnar thailand och reser vidare till vietnam.. 
    det gick alldeles utmärkt att aka båt från Koh Tao (dock överlycklig att jag hittade sjösjukepiller i en affr för några dagar sedan, då det blåste rejält i morse och mer än halv båten satt och spydde i plastpåsar i två timmar.. men inte jag. !) och sedan buss från Chumporn till bangkok,, det tog sin tid men det gick över förväntan..

och vi kan väl säga såhär att vi mår bättre..  men vi får hoppas att vi når nivån BRA i morn.. 
för bra kan alltid bli bättre, men bättre är ändå inte bra..

Vi har också ätit Lövbiff med råstekt potatis idag,, och det va gott vill jag lova.. men det är fortfarande inte i närheten av mammas spagetti och köttfärsås. !!  
  hotellet vi bor på är ganska internationellt,. det är nämligen en dansk som äger det så det finns en svensk - dansk - norsk meny också med lite klassiker.. det är ganska litet och världens mysigaste hotell med helt underbar personal.. dem e helt grymma, de typ skiner upp när man kommer och är överdrivet hjälpsamma.. bara man säger Hennings...  ja det har ja väl pappa att tacka för, det och mycket annat.. men roligt e det i alla fall..

  perfekt blir det också när Phuong hämtar oss på flygplatsen i vietnam och fixar hotell..  kontakter,, säger bara det. det är tur att man har kontakter..
 Och en fågel viskade i mitt öra att Carsten kommer ner till Ho Chi Min när vi e där.. det blir ju himla kul :)

en liten redovisning i bilder kanske ? ;)

image82

stranden och stället som ligger högst upp på favvo-listan, Had Yao.. helt magiskt bra.

     

Had yao bay.. den underbara vita stranden,, och kortet i mitten är från matmarknaden i Thong-Sala,, då jag fortfarande tyckte de grillade kyckling spetten verkade jätteintressanta,, fem minuter senare när jag insåg att de måste varit doppade i något innehållande jordnötter, var det inte lika roligt längre..

     

foodmarket Thong-sala och våran favvis hak.

     

från Mae Haad  och en av våra ödlekompisar som inte uppskattas av gabriella inne på rummen.

     
     



Koh Nangyuan...

image99

     

     

nu ligger det till så här att jag har tusentals med bilder men jag kan inte lägga upp alla här, största orsaken är att det tar sådan tid.. men nu har jag i alla fall delat med mig lite, så gott jag kan.. och klockan har hunnit bli 1 PM här, så det är dags att lägga undan datan och låta huvudet sjunka ner mot kudden..

så vi...
image106

.....säger God Natt !!  (och ja, vi bjuder på den)

Later. /  ♥ G

Kommentarer
Postat av: N

åååå , fy fasen va skööönt vilka underbara bilder (L) nu sakanr jag dig inte mindre precis (L) älskar dej puspuss njuuuuut

2008-02-21 @ 19:28:03
URL: http://nathaliehennings.blogg.se
Postat av: K

FINA ni är!!

waaah, jag vill också dit. gabbe jag har ett tips: åk inte hem

2008-02-21 @ 23:02:46
Postat av: 43

silka små svin ni ääääääääär!!! ;)

2008-02-22 @ 16:49:48
URL: http://www.niclasolsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0