Efter Önskemål; Lite fler bilder !

Då var det lördag morgon och eftersom alla polplatser, dvs solstolar, redan är tagna (vi gilar inte) blir det nog weekend market för våran del idag.. vilket ska bli en spännande upplevelse...

  igår shoppade vi lite på Paragon (we like :D ) .. fyndade världens tuffaste smyckes ask.. hur cool som helst. ! och lite annan skit.. hittade också massa tuffa linnen och t-shirtar på Ed hardy och Christian Audier.. men eftersom det typ e mer än dubbelt så dyrt som i LA så får det vänta till vi kommer dit..   men då..
    sen va det Hard Rock som gällde., och som Gustav sa, Hard Rock i Göteborg e ju löljigt, det kommer aldrig bli samma sak igen.. Liveband som vanligt. KANON. och eftersom pappa praktikt taget lever på stället när han e här(nej , lever är ingen övrdrivt, snarare underdrivt !) så va det ju som det va,, Helt BÄÄÄST ! och det har vi Mr. Ball att tacka för. han e toppen..   Och förövrigt pappa; jag skulle säga att dem saknar dej och att dem tycker det har gått lite för lång tid sen sist..  lite Status där..
  Det va dock inte hälften så fullt som vanligt då det e någon speciell helg denna helgen och då serverar de ingen alcohol..   så vi har lovat att komma tillbaka på måndag igen, innan vi sticker..

        

        

En blandad kompott av bilder från olika ställen..

image115

Från vårat hörn på Koh Samui... grymt bra. dock typ 4:e dagen på resan.. så jag lovar att så bleka e vi inte längre .. haha...

Later. / ♥ G

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0