teorin: det löser sig....

 Fredag i dag.,  fortfarande inget bokat eller planerat..,, snacka om att vi kör hårt på teorin: Det löser sig...
   nu är det en vecka och en helg kvar..  helt sick.   men vi har i alla fall avresedatum.. haha.. 

känns skönt att det äntligen är fredag i dag.. det har dock varit en hektiskt morgon,.. för säg hej till Alzimers Light.
   det sista jag sa i går kväll till mamma va att jag inte fick glömma tandläkaren i morn klockan 8., och vad gör jag, jo precis jag glömmer mycket riktigt tandläkaren..
   kommer till jobbet som vanligt vid sju, hämtar posten, startar upp allt,. försöker ringa till maria och george i usa (det kom jag ihåg i alla fall) utan vidare resultat, de svarade inte med andra ord..   pappa ringer, då har jag givetvis glömt att faxa betalnings kvittot från igår till Anco vilket innebär att de inte hade släppt containern.. faxar panikartat iväg detta...
     klockan är nu halv åtta.
gustav som ringt på kontorstelefonen först, (jag pratade med pappa på andra telefonen) ringer nu på mobilen i stället..    mycket knepigt, undra vad  det va sådan panik med..
     svarar:   Du ska va hos tandläkern klockan åtta....
klockan är då tjugo i åtta..

     Men jag hann !! (tilläggas bör, för de som inte vet, att jag jobbar i Göteborg och tandläkaren befinner sig hemma i Kungälv)..  1-0 till mig, för att jag kan om jag vill..

Nu ska jag fortsätta intala mig att det kommer att lösa sig.. det tror jag i och för sig att det kommer att göra men ändå..  ska i alla fall lösa resan upp till stockholm idag om pappsen inte vill köra oss..

later...


dolt under ytan

Tänk att det kan döjla så mycket under utan..  saker man aldrig skulle kunna föreställa sig visar sig finnas närmare än man tror....    det är verkligen svårt att genomskåda folk,l när man tror man vet något om någon så visar det sig att man verkligen inte har en aning..  Alla hemligheter kan man inte ens ana spår av på ytan.

    Men det visar sig att allt har en förklaring,. speciellt till varför folk är som dem är..

Men visst jag har också hemligheter och kanske en del mörka spöken, det beror ju givetvis på hur man definerar ordet mörk och vad man jämför med..


Bra dag med magsår


Ibland trivs jag otroligt bra med mitt jobb faktiskt.. grymma arbetskompisar. och visst det är tunga dagar, mycket att göra och mycket ansvar,.. men fördelarna, och mysiga fikastunder väger lätt upp allt..   idag är det en sådan bra dag.    :D  

   
och shiiiit nu är det bara 10dagar kvar till vi åker !!  Känns såå himla overkligt..   men man kommer väl få sig en verklighets dos när vi landar i Bangkok sen.. :D

Imorn blir det nog träffa carrobaby... alldeles för längesedan nu.  så det blir niiice !

Min häsla går utför,...   och det va ju ovanligt.

Jag tror väldigt många, ingen nämn, ingen glömd. inte vet hur det är att ha riktigt mycket att göra.. det är en sak att ha mycket i skolan.. då löser det sig alltid. fine, du klarade inte provet, men det går ju att göra om.. det här är en helt annan sak.  när man inte somnar och inte vet var man ska ta vägen för att få ihop allt.. magsår&magkatarr.
     Det är väl tur att det går i perioder.... nu börjar saker och ting orda upp sig,. och jag har koll på alla julartiklar.

Det är liksom svårt när man inte känner någon som helst lust till vissa saker., man vet inte vad man ska säga eller göra. man vill inte men vet mycket väl att man borde.. vad gör man då ?   när man inte finner ord längre..

MEEN snart åker vi....  jag&älskling.. vi mot världen, och vi kommer nog att klara det ganska bra i alla fall !
   you make me smile through the hard times, when all I want to do is cry.  LOOOVE

image76

Här saknar vi sommaren ja.. världens bästa pojkar, brorsan och Gustav..  Lär nog bli en hel del crossbanor i sommar med...  nice.. jag gör mig riktigt bra vid staketen vid banorna.. ;) hehe

so long my friends


23januari

Godmorgon..

onsdag i dag.. nedförsbacke ;) och snart åker vi...     men just nu har jag mycket att göra.

så det får bli all for now.

jag vet att du egentligen vet...

       

  


Att jag är värsta proffsfotografen ...

That was it, now it´s over

jahopp, då va man hemma igen, från Stockholm., ville bara informera allmänheten om detta..
   FORMEX 17-20jan 2008 är nu över.... nästa gång vi ses är i Augusti.

Varför jag är något så fruktansvärt trött, varför jag är ytterst tveksam till om jag någonsin mer ska förtära drycker innehållande alkohol,. vem som gjort vad, vem som inte minns.., alla skandaler, jag säger inte att det finns några men inte heller att det inte finns några, alla otroligt snygga kort,..   vem som somnade med huvudet i bordet..  och vad vi har tillbringat helgen med att göra.. kanske, endast kanske., Jag informerar er om vid ett senare tillfälle.

     En censurerad sammanfattning kommer dock publiceras inom kort ...

Förövrigt hade vi som vanligt snyggaste montern, läckrast dekoration och bäst drag..
   Topfloor baren i monter A30:20 hos Basic Trading AB,. Det är där det händer..

That´s all for now.By the way.. det är nu endast 13dagar kvar tills vi lämnar sverige.Bara för att jag har...

Världens absolut finaste armband !!  
Det va det finaste paketet jag någon sin skådat, så proffsigt inslaget, inuti finns världens finaste ask, i samma färger som påsen, fast lite guld på också, och paketet innehöll detta ljuvliga armband som låg fint innuti den finsate påsen jag sett (ni vet ju hur mycket jag älskar fina aska och sådant, så ni känner med mig). Då hade min älskade pojkvän handplockat ihop berlocker till ett helt pandora armband. ja, ni ser ju hur snyggt resultatet blev ! snacka om att jag har världens bästa pojkvän. Jag bara älskar honom så mycket.
Det var årets absolut bästa julklapp, utan tvekan.
                                                                                             

                        


                                                                                   

the first countdown

Det är endast 18dagar kvar tills vi sticker., och förflyttar oss till en varmare breddgrad under 8veckor !!!

Den känslan


Känslan att vara älskad av någon, att vara det bästa någon vet, att hela tiden känna att man betyder så mycket för någon, är det absolut bästa som finns !  man blir varm i hela kroppen och på mycket bättre humör.. Det finns inget som slår den känslan.. att känna att det allt finns någon där, någon som bryr sig, någon att krama när allt känns jobbigt.. det finns inget bättre.  Jag har till och med börjat tro att det finns en för alla.

image61
picture: Jeff Thomas

Bara så ni vet..

Jag har fortfarande väldig, väldigt ont i min fot !!!!!   ... hur kunde det gå så illa ?
    för er som bryr er så har den nu intagit nyansen grön-gul (dvs hela foten) men utsidan är fortfarande lila..  bajs.

och jag som åker till stockholm i morn,. med en fot och sen lär det se ut som om jag släpar på två koffertar och en handväska..  jag ska nämnligen packa ner vårat datasystem, skrivare, alla handdatorer, pärmar och hela skiten i en väska (måste bli så eftersom jag måste uppdatera datasystemet så sent som möjligt och lägga över det på en lokal basstation (oooj, va smart jag lät, men de ligger till så att data-Per kommer och hjälper mig lite efter lunch)
     och sen var det är5 tänkt att alla mina uppsättningar kläder ska få plats vet jag inte riktigt..
man ska ju visa sig bland folk hela dagarna (ons-sön) och sen så e de ju röjj och utgång på kvällarna, så man kan ju inte se ut hur som helst.. det innebär att jag måste lämna mina slappis byxor hämma.. hur nu detta ska gå?

Jag längtar efter min älskling...  det blir så tomt, känner mig typ halv utan honom.

jag har mycket att göra i dag.

so long my friends.

old pics och ett riktigt gott skratt.

Jag e så himla jätte sällskapssjuk, jepp, det är sant. insåg det igår.. så fruktansvärt tråkigt att vara ensam.

Då har Persson och Jonte åkt till Australien idag då.. Känns som om alla åker nu och snart gör också vi det !!!!  :D

Fixade lite på bloggdesignen snabbt och lätt på lunchen,.. syrran satt ju och trixade igår, och jag kan ju inte vara sämre. så jag får väl ägna några minuter, tänkte fortsätta sen.. webbdesign kunskaperna sitter i ännu., har bara inte haft någon ork.. hehe.. 

Råkade komma in på en gammal internetsida förut, kommer inte ihåg varför, tror det va någon färgkod eller liknande... (har nog inte varit inne där på flera år) och där fanns det jättegamla bilder, om jag fick mig ett gott skratt.. shit, på mig och ela sedan i början av åttan och slutet av nian.. alla gamla (och då menar jag gamla lagtävlingar) och på mig och mia sedan i åttan och nian... och Thailand i åttan.. haha..  men som sagt man förändras ju och det är väl en förbaskad tur det.. 
 
    jag kan säga så mycket som att jag inte passar speciellt bra i kort, spikrakt lila hår och kajal.. haha
been there, done that..    never more.

sthlm på onsdag., men vrning för att låta som en högstadieelev,, men vi kommer att rocka..  kommer bli sjukt bra. säger bara det..


ork på att allt och smärta i foten..

   Idag har jag tråkigast i sverige !!  ....      SÅ fruktansvärt uttråkad att det finns inte.  ensam på jobbet och huvudvärk, för att inte tala om hur onte det gör i min fot !!   som nu kommit upp i tre gånger sin nornala storlek.... big SUUUUUUCK..      negativa klubben här idag...,, eller snarare gråtfärdiga klubben.  

Jag kan höra ekot av mina egna tankar....

  Och vad tänkte jag i morse, jo, skönt bara 4quotations kvar (quotations är offerter med nya produkter som ska läggas in idatorn, och det tar tid, tro mig.. några dagar sedan hade jag en med 214st artiklar och den tog med två dagar och då är jag snabb.. och räkna med att varje offert minst har cirkus 50produkter).... så jag tänkte att jag äntligen skulle bli klar och kan komma någon vart med allt och alla förberedelser inför Formex nästa vecka...
           När jag bara har en och en halv kvar har Gavin sammanställt 14nya !!!!   The boss har ju precis varit i Kina..
jag har ingen kommentar.... 

  
MEN det är bara 24dagar kvar tills vi åker..
image58


upp&ner

Ibland undrar jag kom jag har gjort något ont, för det känns som om någon sitter ovanför och önskar mig all olycka i världen...
      Igår, först ramla jag baklänges på kontoret och slog i handen och svanskotan.., sen väl uppe i Vedum (mitt ute i ingenstans!!., jag lovar.. lider med de stackare som måste tillbringa 24timmar om dygnet mitt ute i skogen). går bussjäveln (ursäkta ordvalet) i BAKLÅS med nycklarna i !!!!   ...   börjar tro att min pojkvän har ett tidigare liv som inbrottstjuv ;) . vi löste det i alla fall och kom in i bilen och fick låst upp den utan m insta spår och alla rutor hela.. inte illa ! 
   
    och vad gör jag idag om inte trampar snett !!!  på väg ut ur dörren ner till bageriet., vilken smärta...    Jag överdriver inte när jag säger att foten är lite mer än dubbel så stor som normalt..   Min högra fot har förtillfället inga anklar., och har intagit nyansen lila-blå..   vi ska inte ens tala om smärtan !

Det som gjorde min morgon var att bland alla fakturor i dagens post låg ett tjockt vitt kuvärt som lyste med en liten blå text; STA Travel.. yees. helt riktigt,.. Våra biljetter !!!!

och i morn kommer pappsen hem.. och idag är det bara två dagar kvar till helg. ;)

Ju högre upp man kommer desto hårdare och längre blir fallet......    Allt&Ingenting

Låten som väcker känslor;  
    Dropkick - Forever

... för att han har den som signal när jag ringer.,,  det gör texten mycket betydelsefull.

men favvolåten just nu är ju ändå; (trumvirvel...)
         Deep blue something  - Breakfast at Tiffany´s

en annan sak jag har kommit på är att det gjordes mycket bättre musik förr, då va låtarna tidlösa, nu håller dem i någon månad, på sin höjd...   lite trist där. speciellt när man ska ge sig på att ladda ner och det ALDRIG finns från de grupperna man man vill ha, funderar på att gå och leta igenom någon gammal skivaffär någon dag.. men som sagt det ligger ju inte högst upp på prioritetslistan...

tog någon jävla twinrix spruta igår också ( jag liksom ?? , jag gör inte sånt)  .. dock mest för att Gustavs föräldrar skulle sluta oroa sig... så nu har jag i alla fall tagit en..   jag är inte mycket för det där asså.,, är mest till för att folk ska tjäna pengar på något.  Jag har vart i Asien 4ggr och förra året va jag och reste runt i massa fabriker och byar i kina, och det va inga bekymmer. pappa har ju bara rest där nere i 21år 5-11ggr per år och han har garanterat inte hälfen av de som läkarna tycker att man ska vaccinera sig mot, och han har bara blivit dålig 1gång !! av någon kyckling bakterie som man ändå inte kunde vaccinera sig mot..

Måste Ringa faster Maria i USA också i veckan och säga att datumen är satta nu.. :D !!!

Idag har jag varit grym på jobbet.., jag löser allt på ett eller annat sätt... bra där, ett plus till mig .

i eftermiddag bär till av upp till Vedum med mina crosspojkar, pojkvän och bror med andra ord..     Jag har en fettisch för crossbyxor, kan verkligen inte säga varför men ändå...    snygg kille, vältränad, med bar överkropp, halvuppknäppta crossbyxor och crossstövlar.,, helst en varm sommar dag så svetten pärlar sig och musklerna blänker.....      (woooow.)   ....
       Jag är knäpp jag vet, men jag har aldrig heller utgett mig för att vara normal. och vem vill va som alla andra liksom.. hehe..

(har vart dåligt med bilder det sista, jag ber om ursäkt för detta, ska fjäska lite med min kamera och ta upp kontakten igen...)


dags att börja om igen..

Då va det måndag igen.. känns ganska segt om jag ska vara ärlig..,  men som sagt, bara tvår dagar kvar till onsdag, och då är det bara två dagar kvar till helg.. haha....

     känner mig sjukt okoncentrerad,. längtar bara till vi ska åka !!!  måste skriva en lista på det som måste införskaffa och göras innan så att jag inte glömmer något.. känns fortfarande lite overkligt., kommer nog inte bli verklighet förän vi sitter på planet ner till bangkok..   måste köpa en bra väska också..   :D .. Längtar.
   ... kanske ska köpa mig två par böcker.      bikinis har jag ju två mega snygga så de behöver jag inte tänka på.

ensam på jobbet idag med och begravd i "MÅSTE GÖRAS"  - saker....

börjar bli hungrig också,, lite frukost kanske vore på sin plats..


Shiiiiiiiit !!!!

oOoh my goood,, it´s really happening !!  

bokade resan igår,  3:e februari , here we come !!    det är knappt en månad kvar (!!!)  helt sick, va alldeles skakis igår kväll..

Thailand - Vietnam - Filippinerna - LA, USA..    och hemresa 6:e april...

och en vecka kvar till Stockholm..   Sjuukt kul. :D

sen så  e det ju bara typ 9 dagar kvar tills persson och jonte drar till Australien, så det blir väl avskedsskiva nästa vecka kanske.. ;) niiiice

Kan ialla fall knappt fatta att det är sant, det är bokat, nu finns det lksom ingen återvändo.. inte för att jag vill att det ska finnas, men i alla fall.

over and out.

kan inte låta bli..


Favoritbloggen är förutom karros,   .. den här bloggen, en söt liten tjej med en så himla gullig hund..  råkar också vara en av sveriges populäraste och största bloggar.

måste även va lite snäll mot syrran som har gjort sin egen blogg...    my Lil´Sis.

va bara tvungen ..

go ahead, just do it.


känslor.

I´m stuck in between...  
    - allmänn obalans.  sömnlös.

Jag behöver denna resan, jag behöver komma bort. få ordning på mig själv, hämta kraft och stå på egna ben.,  bara få släppa allt för en sekund och slappna av och bara njuta.. sluta känna någon oro hela tiden., sluta få dåligt samvete för allt, glömma ångesten och bevisa för mig själv att jag faktiskt klarar av saker och ting själv...
  
   återbesök till resebyrån idag, för lite småjusteringar och koll....

Dressyrtrimmade syrrans häst igår,, lite imponerad av mig själv att det har blivit så bra ordning på honom.. !   det sitter liksom i ryggraden.. det är också en av sakerna jag bara ska göra, jag ska ta upp mitt ridande igen, (i framtiden, när jag har gjort allt annat jag vill göra) .. då ska jag ha en fin 5årig valack. och jag kommer att spöa skiten ur er allihopa ! ;)   ... ska låta ryggen bli bra först bara..

Jag känner för att krypa upp i min fåtölj, dra upp benen mot hakan och bara storlipa..,, bara för allt och ingenting.

.....


Utan så lite som ett knyst har det smygit sig förbi..

.. Så va jul 2007 slut, det gick så fort att jag inte ens hann blinka, och fortare än kvickt kom nyår. och 2007 tog slut.
Jag tänker inte göra någon fjantig lista eller resumera mitt år, tänker bara säga att det har varit ett toppen år och 2007 kommer jag aldrig att glömma, så mycket som har hänt och så mycket som har förändrats. jag säger bara god fortsättning och den som vill får ta åt sig..   

  Ooooch de lediga dagarna har passerat så himlans fort, de få som va.. och ja jag har jobbat under tiden,, men de är saker man måste göra.. Det är sån jag är., jag ställer upp.
       känner mig dock lite utvilad, fast klockan ringde 05:50 i morse.. och nu väntar en månad överfull av arbete !  men som sagt , det hade varit värre att vara sysslolös. och det är väl tur att det snurrar.. om en och en halv vecka bär det ju också av upp till huvudstaden för första Formex mässan 2008., sjukt kul kommer det bli.. ballare än någonsin förr.. (!!!)     

idag bär det också av till resebyrån för att kolla lite.   :D    niiiice...

En dag ska jag skriva en bok...  det är något jag bara ska göra, något som jag alltid har velat... kan inte säga när men någongång....


RSS 2.0