helt ärligt från hjärtat...

..kan jag säga att Julen inte är min favorit årstid.. okej, .. fine, det hade kanske varit mysigt om man inte hade haft så mycket att göra, visste vad man skulle hitta på för bra julklappar till alla, alla andra flydde stan när just du behöver julshoppa (visst jag gillar mycket folk va, men ibland blir det föööör många).. och när inte sakerna man har tänkt ut så bra finns, är bristningsgränsen mycket nära !!! ...   Suck..

Men vi får väl se om det löser sig i morn,, annars tänker jag julstrejka.. jupp, det tänker ja.

Ska bli mycket skönt med några dagar ledigt i alla fall...   Känns lite avigt att inte ha långt skönt jullov, utan bara lite ledigt. har inte riktigt vant mig än. . knepigt.. 

Ledig i morn med, men eftersom jag är som jag är (och det vet ju de flesta va det innebär vid det här laget). så åker både datorn och aktuellt pärmen och en del jobb med hem...    I know..

I morn ska jag gå in för att komma i lite julstämning, jag ska verkligen försöka..

och i eftermiddag blir det dressyrlektioner och eventuellt lite egen träning också.. inte illa.

sooooo boring, but what the fuck.

never thought it would happen.


I´m losing it,...   it´s slipping away..  away from me...

kontrollen försvinner mer och mer., och när jag inte riktigt kan hålla kontroll över mitt liv, vad händer då ?tack pappa.


favoriter&silverpärlor

  För att citera polischefen i SmalaSussi (Karro you know) .. "Papper, papper överallt, jag drunknar i papper, överallt . papper ...!"   säger han och sätter på låten Freedom, tar på sig hörlurarna och lutar sig tillbaka...  
   och ja SmalaSussi är verkligen en av mina favoritfilmer....    
Det beskriver ungefär hur jag känner mig för tillfället.. listan med jobb och saker som måste göras på jobbet kan göras hur lång som helst..     Men i morn, blir det kolla resa och biljetter och lite sånt.. :D 
 
sen att jag inte har inhandlat en enda julkllapp ännu gör ju inte saken bättre..  och så fyller min älskling år den
23dec.. fast det är redan fixat , nästan ;) ..      ännu jobbigare är att jag inte vet vad jag ska köpa till någon ! ... suck...  min plånbok är inte heller mycket för att köpa julklappar just nu, det blir bara ett stort echo när man öppnar den.   att visa kortet ballat ur också gör ju inte heller saken bättre...   låt oss intala att det löser sig..  hmm

    min nya silverpärla (alias bil) är såååå himlans fin.. ni kan inte ens föreställa er..!  jag skojar inte.. finaste och häftigaste någonsin !!   jag säger inte mer än att den går att cabba ned/upp med nyckeln .. :P .

Annars finns det inte mycket att klaga på för tillfället, saker och ting kan inte vara så mycket bättre... har hittat världens snyggaste par boots som jag vill ha med.. får komma på ett sätt att lösa detta bara..

På schemat idag står jobb och sen bär det upp till syrrans stall för att hålla några dressyr lektioner.. nice, bättra på mitt ego lite.. :) . .. haha

En tripp till krull står också högst upp på listan i början av nästa vecka.. :D    Jag lovar.
     tänk om dygnet bara kunde ha lite fler timmar.. så kanske jag kunde hinna med mitt liv. denna veckan har jag ju inte ens hunnit träna..    I need Jullov.. eller i alla fall några dagar ledigt..

image50


Det är sjukt hur du får mig att känna., hur du gör mina dagar så mycket bättre och får mina svåra dagar att kännas lika lätta som luft..    I need you like a heart needs a beat.    Jag älskar dig.


Bättre sent än aldrig...

Back to last week.. Niclas fyllde 21 (grattis till honom)..  och det skulle firas med fördelsedagsparty !!
   goda vänner, god mat (lagat av niclas mamma Kattis, ni tror väl inte att han skulle ställa sig själv i köket) och mycket alkoholhaltiga drycker, jag och sandra och våra lovely guys.,, som vanligt då med andra ord..
 

image56

 hahaha...   födelsedagsbarnet ny ägare till en Pleasure Swing.. haha och två strippstänger..
om den kommer att användas återstår att se, och vem som tar sig friheten att använda den annars är en annan sak.. only time will tell..    roligt hade vi i alla fall... :D
Bara så himla träffande.

Never thought that I'd be so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
'Till the moment I found you

Now baby I know I don't deserve
The love you give me
But now I understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

It's because of you I feel so lifted
I've been looking at my life from higher ground
Never thought I'd be so elated
You're the one that turned it all around

Now baby, I didn't know myself
Until you changed me
And made me understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right
Oohhh

Jag är verkligen inget fan av Westlife i vanliga fall va, men just denna låten är så himla bra och träffar så rätt.. så jag va bara tvungen...... ♥

RSS 2.0