It´s not a statement it´s more lika a matter of fact .. .

Why do I always go for the bad ones ?   Jag försöker bryta mönstret men utan några vidare framsteg..,.. like an addict I fall back again., and again.   det e ingen idé att kämpa emot längre., just go with the flow...

Fika igår med mina saknade klasstjejer, underbart mysigt..!

Ibland är allt bara väldigt roligt...   haha... 
orka mer tankar och födjupningar idag..  

Good night
Gabbie


Kunde inte varit bättre !

[ X ]  KÖRKORT 17juli 2007

Världens bästa känsla ever !
såå efterlängtat och äntligen klart ..

. . Some really good stuff !

Har haft en riktigt underbar helg, som började redan i tosdags..

Torsdag
Carro krull och mickan kom hit med godis, jordgubbar och glass som vi glatt mumsade i oss. lagom till jordgubbarna och Honey (sm förövrigt är en av världens bästa filmer) kom även Soffan körandes.. skratt och mys. Good stuff.

Fredag
Mickans kusin Emma fyllde ju 20år !  så det blev rosa champange och ut och käka, för att sedan dra vidare en sväng till Inferno, som by the way har stans skönaste vakter och bartenders (!) Längre än så kom vi inte ( inte jag och carro i alla fall) .. Nattrafik är dock ett mycket överskattat fenomen. speciellt när det inte funkar som den ska..  men det var en heel mysig kväll med massa god mat :D

Lördag
Fick jag besök av Carrosen från borås (en stor del av mina vänner har tendens att kallas carro, vilket gör det lite jobbigt att hålla isär dem) och Niclas och Gustav..  Kvällen och natten spenderades i soffan och vi sysselsatte oss med att frossa i chips, godis och cola..  och pizza.. och såg på en film som ingen fattade något av, mer än att alla dog förr eller senare.. haha.. Linda övergav oss dock förr sin nya älskare (alias jobb) hehe ;P

Söndag
Vaknar tio av att carros klocka ringer men hon återvänder till sängen med orden, "kass väder, fullstorm och regn, vi ligger kvar... "  Att gå upp ut sängen är ju riktigt överskattat..  carro blev sedan avlöst av mia och annelie som kom och vi skulle laga söndagsmiddag. efter mycket kyckling, om och men blev det både klart och ätbart (!)..  -ToppenAtt hålla sig sysselsatt är det bästa sättet att gömma undan sina egna tankar,  ... och så är det ju mycket roligare.

             Nu börjar huset bli riktigt tomt och saknaden börjar krypa sig på...  Visst klarar jag mig, det är ju bara så tråkigt.  men mamsen och pappsen kommer ju tillbaka på onsdag (tur för dem).  Älsk..  sen får vi se omd et blir en tripp till båstad eller inte.. Sen e de ju falsterbo horseshow nästa vecka, kanske vore något. man vet ju aldrig ;)

Jobbat hela dagen,. tur att man har såå himla roliga jobbarkompisar.. ska bli spännande ;)    Avslutade dagen med att käka i stan med syrran, så vi slapp laga mat ;) mumma..   Jag kommer sååå aldrig äta hemma  när jag flyttar, eller jo någon gång i veckan eller runt den 24:e där... haha..   man ska ju leva livet medan man kan, så man får väl passa på. !

Orka körlektion i mornbitti.. men men, det är forhoppningsvis slut snart..

Love
Gabbie

Jag vill stå kvar med båda benen på samma plats för ett litet tag till.. tills jag väljer att gå framåt.

21:55 Igår kväll (borttappat inlägg)

Vuxenliv
. tre dagar räcker nu kan dem komma hem igen., Jag kan andas igen,. nu har jag fått tillräckligt med luft., ja nu kan de ta och flyga hemåt.,  
     Idag har jag jobbat och tro det eller ej, faktiskt lagat ordentlig mat (läses med ett visst shockerande tonläge)., pastapennor och baconsås stod på menyn för dagen., och ja. det blev till och med riktigt gott..  Fast det går ju alltid som det gör när gabbs ska intå posistion som kock ,. vi är ju bara två personer., men vadå det ser ju så lite ut (det där räcker aldrig) tänker jag högt för mig själv och häller i resterande delen av paketet med pastapennor och steker upp tre paket bacon..  och oj,. vad mycket mat det blev. mumma..

Idag tog sig min, vanligtvis så älskade, hund, lite större friheter än vanligt. Han tog sig en egen liten skogspromenad alldeles själv (vissa skulle kalla det att rymma men här kallar vi det friheter)., det är väl okej, han kommer ju alltid tillbaka efter cirkus en halv timma.. Men i dag behagade han inte att komma tillbaka för än jag gick ut och startade och körde pappas bil upp och ner för backen (då kommer han alltid)., och mycket trogen som han är kommer han springande genom grannens trädgård dock med en väldigt skyldig blick.. Vid närmare granskning av hunden ser jag, till min fasa, att han har varit med huvudet någonstans., vi har inte sådan tur att det är lera utan det ser i princip ut som om han har kört ner huvudet och mustaschen i en damm med alger, av den riktigt slemmiga varianter.. (kan också ha varit någon slemmig variant av fiskägg eller sniglar). för det var vad mustachen bar på.. kletigt och slemmigt gojs !  . vidervärdigt.  
     det är i dessa stunder som han vanligvis är mammas hund, lite opraktiskt att hon inte är hemma just nu.  
Dush, med hundshampoo i mustachen., tror inte att han gör om samma sak igen.. Fast nu har han dock dåligt samvete och kommer och fjäskar hela tiden.. hehe. så nu är vi snart kompisar igen..

Igår, och i förrgår med för den delen, var världens bästa mia här och tog hand om mig., gjorde mig sällskap och lagade mat.. Vad skulle jag göra utan henne?  frågan är om jag överhuvudtaget skulle komma upp ur sängen..
She´s really goood !  (det är alla mina vänner by the way)

Gårdagen bjöd även på lite shopping, partylinne till mia och underkläder till mig. (ja drömma går ju alltid, men det är känslan)

Ibland måste man våga chansa, det är oftast så att vinsten är större än förlusten. man har ju inget att förlora, och även om du skulle falla till backen kommer du för eller senare att resa dig upp igen., människan är nämligen byggd för att övervinna de svåraste hindrerna..

Dags att återgå till tvättmaskinen, för ungefär fjärde gången idag.. yees.. vuxenliv ? Neeej tack.

Lucky, Lucky
Gabbie

Undrar hur det skulle kännas, allt jag kräver är en dag ?

Då va ännu en underbart helg med underbara människor slut.,  man ska njuta medan man kan och det har vi gjort till max.    Uddevalla Grand Prix  of Sweden (alias Motocross VM 2007)..  Sumering  - toppen !    Duktiga som aldrig förr var våra svenska pojkar och flickor, lider dock med elin, men hon kommer igen :P  . 
    Det är lite sjuukt häftigt va, man blir nog lite skadad, men de är häftigt asså, de är en sak som är säker.. 

jahopp, då va man boss i 2weeks..  vet inte riktigt vad jag tycker om att både mamma och pappa är på andra sidan jordklotet. de är verkligen värda varenda minut av semestern. . men jag kan inte hjälpa det, jag har blivit blödig på senaste ( vilket bevisar att jag inte är iskall och hård som sten). jag gillar helt enkelt inte allt ansvar.. Jobbigt värre. Hundar, hästar, hus, barn och jobb liksom..  Det blir tomt när de är borta. Jag är ett äkta kontrollfreak jag vet det, det är det är väl därför, jag kan inte ha koll på allt samtidigt, särskilt inte när halva familjen inte är inom räckhåll..  Men jag klarar  mig, det gör jag ju alltid på ett eller annat sätt., men ändå. 
    ett hål i hjärtat och ett stenblock på varje axel.. 

Undrar hur det skulle kännas om man skulle kunna släppa kontrollen på och över precis allting i alla fall för en dag., då kanske jag skulle lära mig att sedan succesivt släppa kontrollen en liten bit i taget.  det må låta löjligt men jag blir snart knäpp... psyk nästa.

I never do the same stupid mistake twice.,
men det är ju som sagt undantagen som bekräftar regeln och vi vet ju alla hur det brukar sluta.. Fast jag lär mig.,

Make my world spin .  so fast that it´ll never stop. 

Gabbie


Så Snyggt.., sent är bättre än aldrig.


En dag och kväll jag aldrig kommer att glömma.,  bästa !
10maj2007

image28


Ibland är det bra att ha en morfar som är fotograf., :)  tusen tack.


RSS 2.0