DAGENS ÄVENTYR

hela denna soliga tisdag har vi spenderat på Sixflags, CA (magic mountain). från det att nedräkningen vid öppningen av grindarna började, vid halv 11, till det att högtalarna säger att det är time to leave, vid kvart över 6.. :D
  och om vi hade roligt (som vanligt, men ändå)..  vi har posat med Batman, åkt fritt fall i superman, åkt otaliga, sjukt långa bergochdalbanor ! ätit godis, spelat på det mesta, insett att vi inte är lika bra som alla amerikaner på basket, också insett att pricka en ring på en flaskhals INTE är så lätt som det ser ut.. tagit fula kort i fotoautomater, sprungit runt varv efter varv som två barn, och en massa annat.. MEN vi har inte spytt på tvären i en soptuna ;) .. (kanske ringer det en klocka pappa, sen förra besöket,10år sedan ? haha.. ) vi åkte faktiskt nästan allt ! 

image228

        

        

        

  

det bästa av allt var att vi enbart behövde stå i kö en enda gång ! och det va i 5min, det är så det ska vara., det känns bra när man bara traskar förbi skyltarna med; from this point it's 2hours wait.. känns grymt bra..
vi gjorde också dagens goda gärning, eller ja gustav gjorde., han träffade basketkorgen en gång och fick en stor basketboll (man var tvungen att sätta två av två bollar för att få jättedraken vi ville ha), som han så snällt gav bort till en liten pojke, som blev helt överlycklig...  alla gosedjur vi vann hamnade sedan i leksakskorgen hos Caisey och Rockey.. och som väntat blev vovvarna jätteglada :D

nu sitter vi här i soffan, mätta och belåtna (maria hade lagat jättegod köttfärsås och spagetti., nej mamma fortfarande ingen konkurrens, men gott va det). och tittar på tv., här finns den ena reality serien värre än den andra.
och 500andra kanaler att välja mellan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0