med känsla och precision...


racefoto nästa....


födelsedagskalas...

det är alltid bättre sent än aldrig, idag ska vi fira min älskade lillebror som faktiskt fyllde 14år lördags.. mina småsyskon är inte längre speciellt små, men de kommer alltid att vara mina älskade små syskon..
syskon kärlek växer med åldern ♥gillar den här bilden riktigt mycket.. den är tagen i lördagens solsken, precis efter tidskvalet där han satte 3:e bästa tiden (!!) och man kan riktig se glädjen i ögonen när han ringer till mamma och berättar, och ansiktet har den där röda färgen man bara får när man verkligen har ansträngt sig till max och tagit i för allt man är värd...
  bilden är levande på något sätt.

uddevalla gänget...

jag hade helt glömt bort att visa de här bilderna från helgen.,
hela teamet samlat och alla tog sig till A-final och gjorde bra i från sig nere i skåne.. :)

jag ger er.. (trumvirvel..)  Team Speed Equipment 85cc


rånad...

yes, ja va på apoteket en sväng på lunchen., och där blir man rånad. det spelar ingen roll om man bara ska ha några småsaker eller tabletter.. det är svin dyrt...  den tråkigaste utgiften någonsin !

bakom en glasruta...

idag känner jag mig instängd, jag vill bara gå ut i solen och leka med min nya kamera (det blev ju typ en nya kamera med det nya objektivet..), testa olika vinklar och ljus.., gå runt en sväng i stan och sätta mig på en uteservering och kolla på folk och bara njuta... ta massa roliga stadskort..

det ryktas att det ska nli 30grader varmt och sol i helgen.. Underbart

kameraväska och polarisationsfilter ska jag beställa hem idag med ;) 

huvudvärken vill inte ge sig utan hänger fortfarande med, så en sväng om till apoteket kanske vore något..bild värd att börja dagen med..


blommor & bin

där hittar man nästan alltid den här bruna lurvbollen :) .
eller man brukar se ett ansikte titta fram emallan bladen då och då.. ihop om att få se någon groda,..
sötnos..


på en äng någonstans utanför göteborg...

håller det här vackra paret till...

vacker som en dag..


LYCKA...

igår köpte jag nytt objektiv till min älsklingskamera.. 
det blev ett Canon 70-300mm med bildstabilisator och allt.. sjuuuukt roligt :)    och givetvis kunde jag inte låta bli att testa lite igår., så det blev lite hästfoton.. ;)

jag inhandlade också ett motsoljusskydd och ett uvfilter ....

Sällströms roliga historier !

känsliga läsare varnas och det är inget illa ment om någon inblandad.. so no offence..

haha.. Finns inget som slog Sällströms roliga historier i helgen.. jag bjuder på två stycken., de enda jag kommer ihåg om sanningen ska fram.. ser ni, minnet har tyvärr inte återvänt ännu..

Historia 1

"vet ni vad det blir om man korsar en hellsangelsmedlem och en kommunalarbetare ?"
 " - en mördarsnigel..."

Historia 2

"vet ni vad det är för likhet mellan en kommunalarbetare och en förhud ? "
 "- båda drar sig tillbaka när det vankas arbete..."

världens största GRATTIS !!!!!

vill jag tilldela mimmi & william., som har tävlat i willands, nationell dressyr, i helgen och det hade gått KANONKALAS, en 2:a plats på 68% i lagtävlansprogrammet (det är riktigt högt för er som inte vet) och precis utanför placering på 64% (i mästerskapsprogrammet) i andra klassen !!!!   de är bäst !!!  och mimmi är världens gulligaste som skriver och berättar hur det går.. det gör mig så glad !   det vattnas i ögonen, av glädjetårar...   det gör mig lycklig..

så VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL MIMMI & WILLIAM., jag håller tummarna för er hela tiden.
all you need is LOVE

♥ bara för att det är 10månader idag.. ♥

de bästa månaderna i hela mitt liv !!

en helt vanlig fredags kväll...

i ljuset från solnedgången, på en kulle, i gräset, någonstand i skåne...


you know me..

jag är så äckligt tävlingssugen, det suger i mig.. bara få känna adrenalinet rusa upp över öronen och bara gå in på dressyrbanan och ge gärnet.., men jag sväljer..  jag låtsas inte om känslan..

men jag är en tävlingsmänniska rakt igenom, en riktig fighter...   och jag lever på samarin..

det går bra nu..

då va helgens tävlingar avslutade., och vi sitter i bussen på väg hem., och det är drygt vill jag lova ;)
tidskvalet i går gick kanon., kvalade in som 3:e man i kvalheat 1.. toppen verkligen..
A-final, heat ett gick av stapeln i morse, och vi kan säga som så att det gick gryyyyymt bra. en 3:e plats blev resultatet i första heatet.. dags att ladda om till heat nummer två..
vilket inte va ett lika lyckat heat.. efter en dålig start och två krascher tvingades han bryta heatet..
totalt, allt som allt blev det en 10:e plats. :)
helt okej och bra efter omständigheterna....

helgens konstaterande: måste försöka höja sämstanivån och ta nya tag och ladda om inför nästa omgång so går uppe i norrlandsskogar, Umeå..


FOTOGRAFERING...

Vilken klockren bild va !?

bättre blir det inte...


hejhoppgummisnopp..

nu sitter vi i crossbussen på väg ner mot skåne.....  allt är packat, allt är inhandlat, tankat, käkat, hämtat frukt har vi hunnit med också.. läget är under kontroll helt enkelt :)


själens hjärta..

tänk att ögon kan vara så vackra ...

både det ena och det andra..

idag bär det av ned mot Tommelilla i Skåne.. dags för en helg med crosstävling för brorsan.:)  och kamerabatteriet ligger givetvis på laddning och kameran vill inget hellre än att få arbeta lite nu hela helgen...

jag har också beställt solsken, värme och blå himmel hela helgen för jag har planerat att springa omkring i mina röda short och mitt blommiga linne och bara glida runt,.. :)   låter det fel eller ?


annars inget nytt förutom att mitt skrivbord är dränkt i papper och jag hinner tappa bort det ena innan jag hittar det andra som jag skulle ha.. minnet har med andra ord inte heller hittat tillbaka..

det är fredag, jag är glad, lever på lyckan från i går och datan visar 18grader i Göteborg just nu.

en konst i sig...det här är ungefär som ett självporträtt på mage... ganska likt faktiskt.. haha

av ren nyfikenhet...

är de inte bara för söta ??

vi lyckades få de att resa sig från sin middagsvila och komma ända ner till kanten av staketet bara för att jag skulle kunna ha lite roligt med kameran.. och det hade jag och bilderna blev kanon :)

ser precis ut som en Milko eller Arla reklam.. hehe
dagen är gjord..

bästa dagen på länge ville jag bara säga !

idag är jag lycklig., det har varit en bra dag.. sol & blå himmel, hästar, världens bästa pojkvän, dressyr, bra på jobbet.. inget har varit åt fel håll.. och det bästa av allt jag har tagit massa kort, och det är så roligt..
 jag har hittat min nya grej, något nytt som gör mig glad, som får mig att känna precis jag gjorde på hästryggen..
fri som en fågel, man släpper allt och kan inte tänka på något, allt bara flyter iväg...  underbart !    jag ska ta massa mer kort., det gör mig glad..  idag kommer jag somna med ett leende på läpparna..

jag har gått vidare, släppt taget och hittat nya saker som gör mig lycklig :)

som ARLA reklammen...

fast i verkligheten....

nyfikna fjällkor.. så bedårande.
det behövs inte sägas mer än att glöm inte kolla in flugan i pannan :) haha...


likt handen i handsken..

här ser ni äkta kärlek och kämpar glöd...
detta equipaget kommer att kiiicka asssss på helgens hopptävlingar i askim..
även om jag bara hjälper med dressyren så är det det som gör det.. och jag vet :)passar som hand i handsken.. perfekt helt enkelt.fotograf: Gabriella Hennings
modell: Nathalie & Romeo

kan knappt bärga mig..

jag har tagit så sjuuukt mycket fina kort idag .. så jag vet inte vad jag ska ta vägen.. vill bara lägga upp allihopa !!

blommor - nyfikna fjällkor - hästar - hundar


lycka, lycka, lyyyyyycka !!!
så roligt....   
det liksom kliar i fingrarna på mig.. vill bara göra allt samtidigt :)


lukten av frihet..

frihet är att kunna cabba ner tacket på silverpärlan, trampa kickdown, gasen i botten, vrida upp stereon tills den inte kan spela högre och känna solen värma i pannan...
det kan också kallas LYCKA !

DAGENS FOTOGRAFERING...

lilla syster och Romeo in action..
under en dressyrlektion av fotograf slash Stora syster...


old pics...

bilden hittade jag i mitt lilla bildarkiv på den gamla datan när jag va hemma i förrgår...  den är inte tagen i går, utan va kan det vara två år sedan kanske.. typ..   men jag gillar bilden, gillar hur ögonfärgen går i ton  med vinterskogen bakom...idag har mamma lånat mig.. jag ska hjälpa henne och syrran med lite saker., bland annat dressyrlektion för syrran som ska trimma dressyr inför tävlingen till helgen., ska man hoppa 130, krävs det ju att man har koll på var alla benen är.. ;) hehe.. 

ska ta med mig kameran också.., det går nämligen massa söta fjällkor vid ett ställe som jag kommer att passera på vägen... nyfikna ryktas de vara med, så de kanske vågar sig fram till kameran.. who knows ? :)

just snyggt...

börjar fundera på om jag lämnade mitt minne i skolbänken samtigt som jag tog studentet förra året.. jag komer liksom inte ihåg ett smck längre., inte ens den simplaste sak fastnar..

i tisdags skulle jag ut till utställningen på jobbet och det viktigaste jag skulle ha med mig, och hade lagt fram, va tre listor, prisetiketter och några papper till..  de låg placerade precis bredvid min jacka så att jag inte skulle missa dem..
    vad gör jag ??   jo det enda jag glömmer att ta med mig är just den här mappen..

igår hade jag lagt fram tre påsar lantchips (fanns en kartong på utställningen) för att jag skulle ha med hem., jag la dem mitt på bordet som man praktiskt taget måste kliva över för att komma förbi., där låg dem och kollade på mig från klockan 11 till klockan 4.. och vad gör jag.., jo jag kliver över alla chipspåsarna och får med mig allt utom just dem, och hade inte ens en tanke på det....

sinnessjukt.. vad har hänt med mig ??   kan ju undra var mina tankar befinner sig....

liten sneakpeak på dagens outfit...

en liten smygtitt, känner mig som en riktig slappfia idag., bara jeans och t-shirt med glittrigt California tryck och vit text på ryggen :) en av förra sommarens favoriter..   och till det givetvis converse och min älskade sjal som jag kan burra ner mitt huvud i, jag har till och med låtit ögonfransarna få vila från maskara idag, eller i alla fall ett tag till, 
fast egentligen är sanningen att jag va för trött i morse.. tragiskt men sant.

   


förväntan och spänning...

jag beställde lite grejer från internet för några dagar sedan..  alltid lika roligt :) 
väntar med spänning och hoppas innerligt att det kommer 2st paket till mig på posten nästa vecka.. och framförallt att det motsvarar mina förväntningar.. man vet ju aldrig, men hoppas kan man alltid göra..

spännande..  Jag älskar att handla,..
 tänk om man kunde bygga en pengamaskin ?

FLUFF, FLUFF, FLUUUUUUFF

idag kör jag fluff a lá Gabriella !
den blonda motsvarigheten till nevnariens bruna fluff.. ;) typ i alla fall.,
 fast jag har plussat på lite blonda lockar också ..hehe

randigt och lockigt..jag känner mig liksom inte hel utan mitt, fluffiga, lockiga hår., trots att jag alldeles för sällan orkar upp på morgonen för att göra i ordning det...  men jag älskar mitt hår i alla fall och idag hade jag en sådan där bra hårdag också :)

jag måste helt enkelt skärpa mig.., jag får tvinga mig upp på morgonen.., men vem kan klandra mig, hur inbjudande är det inte att ligga kvar i en varm säng när klockan ringer halv 6 ??
idag igen..

nu har jag hunnit med en sväng om på gymmet också.., armar och axlar stod på schemat idag.. grymt stolt över mig själv.. även om det krävs att jag tar mig i kragen för att komma iväg är det grymt skönt när man går där ifrån sedan och armarna bara skakar, man är helt slut och kan knappt få upp armarna till ratten..   det är så det ska vara..

Tur att jag har min personliga tränare !  :)  det hjälper..

LYCKA !!!

I MADE IT !!!   JAG FICK LÖST DET.....
JAG ÄR GRYM !!

HAHAHA.....

jag flaggar vitt ....

I surrender !... jag ger upp..
 jag får börja om från början.. jag lyckas inte få tillbaka menyn, även om jag aldrig pillat på den så att den skulle flytta sig., jag har provat allt, sånu får jag väl börja om... så tröttsamt !!  jag blir galen.,, 
jag funderar på att gå ut och slå på nåt, kasta något så att det kraschar ordentligt ..

DAGENS OUTFIT !såhär ser Gabriella ut idag...  randig skortklänning, tights och converse.. :)
och mycket flufffffff...

  


what the fuuuuck ????jag blir så trött på blogg.se., publishme.se .... eller vad det nu heter !!!  varför kan det aldrig funka... idag har jag liskom inte ens menyraden kvar, den ligger längst ner helt plötsligt:? och jag har inte ens varit inne och ändrat !!!!!!!     och lyckas jag få tillbaka det.. neeej....

jag blir såååå sur !

godmorgon, godmorgon !!...... förresten :)

en titt i min miumiu väska !så här ser det ut om du sticker ner näsan i min väska idag.., konstigt om jag får ryggskott ?? nja.., kanske inte.. men tanke på att väskan redan är tung isäg.. och jag har ju en viss förmåga att prppa i allt som går, helst gånger 3....

där finns liksom, 4 lypsyl och ett vårdande glans, godis, telefon, ipod, spegel, sminknecessär, plånbok, almanacka, minst 3 olika pennor, glsögon, solbrillor, nycklar, smärtstillande tabletter och salva, koffeintabbleter, handkräm, oasis dust it (hårgej), kamera, örhängen, hårnål och toffs.. och nu har jag ändå garanterat missat något...

helt sjukt.. ibland undrar jag hur jag bär mig åt.. och jag som vill ha en ny mindre väska, hur ska det gå till, hur ska jag få ner allt liksom ??   jag får helt enkelt tvinga mig själv..   

fortsättning följer... 

VÅGAR NI MISSA ?

dagens outfit..  idag har jag på mig min nya oversize t-shirt från monki, jeans från usa (uppvikta såklart !), vita låga converse och en grå kofta..
jag gillar verkligen min nya t-shirt och efter lite redigering (med bl.a. säkerhetsnålar) a la Gabriella
sitter den perfekt :) !!

till min stora förtvivlan..

den här lilla filuren köpte jag på Kuala Lumpurs flygplats (barnslig som jag är, kunde jag inte låta bli, slår du på den blinkar den också i olika färger..)  och den pryder nu lampan ovanför mitt skrivbord på kontoret, MEN när jag kom i måndags hade han ramlat ner ! till min stora förtvivlan hade snöret gått av.....men vi gjorde ett tappert försök och lagade honom, med en dubbelknut.. låt oss hoppas att detta håller nu bara :)
så han hänger fortfarande ovanför mitt skrivbord.. och påminner mig om våran fanstastiska resa ! varje dag..


godmorning sunshine !

helt fantastiskt va lite solsken och blåhimmel kan göra., man blir bortskämd och det är helt underbart, trots att det va aningen kallt i morse ;)

men ändå känner jag bara för att ta med mig min stora kamera ut och bara springa runt och ta massa vackra och roliga kort, överallt... testa nya saker och vinklar och fota olika grejer..   vem vet kanske blir det en liten fotopromenad när jag kommer hem i eftermiddag ?  roligt...

ryggen är bättre i dag., vilken befrielse ! värker fortfarande lite., men bättre, mycket bättre. ;)

det bjuds på lite dagens outfit, och massa andra roliga bilder jag har tagit, under dagen... lite senare..

strax dags för frukost.. :) knäckemacka med avocado och te står på menyn..

(och OM det va mysigt att krypa ner bland alla mina älsklingar i min säng i går kväll., yesyesyeees ! )

bilden just nu..

såhär ser det ut precis just nu i min säng där jag nu ska krypa ner och mysa och värma mig..
tycker bilden är klockren och jag längtar till mitt täcke., så det får bli det för idag och med det säger jag (vi) godnatt !
SEE YOU TOMORROW..


har ni missat ?

GUSTAV ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN !!!! 


...BARA SÅ ATT ALLA VET.  ♥

överkörd av ett tåg..

just precis så känner sig min rygg just nu...   som om den har blivit överkörd av ett tåg och sedan stampad på., men ändå känns den bättre, konstigt nog.. :)   det är det som gör att jag härdar ut alla besök nere på Hälsa och Helhet., det är värt smärtan., för det känns alltid bättre, om inte efteråt, så känns det i alla fall bättre dagen efter.. :)

jag tog även en sväng om min godisaffär och köpte en hel del pepskulor till min älskade pojkvän och hund som är fullständigt galna i dessa små rosa-gröna-vita kulorna med lie mint och chocklad i..   det räcker man säger pepskulor så börjar sigge gny av förtvivlan och leta överallt i hela huset..  gustav blir inte riktigt så glad och galen men han gillar dem skarpt ;)

nu ska jag snart krypa ner till gustav och de två små tussarna som har krypit ihop hos honom i sängen.., kanske kan det bero på att han har godispåsen bredvid sig, men jag vet inte ?? :) och vila min sargade rygg..

konsten att gå vidare...

innan lunch idag var jag och postade ett paket, med Küren och allt där till och skickade iväg ner till mimmi och William., samtidigt som det lättade en sten från mitt hjärta kändes det tungt...  det sista kapitlet är nu avslutat.

efter 3års tid har jag sörjt färdigt., det är slut nu., det tog slut i dag, nu ska jag gå vidare..  det känns bra, samtidigt som gråten ligger nära till hands., många kanske tycker att jag är löjlig men jag bryr mig inte ett smack faktiskt. jag minns det som det va igår, det där sista pussen på hans mjuka mule... det går inte att beskriva och det går inte att sätta sig in i hur jag känner och har känt..  för ni har inte träffat min prins, inte växt upp ihop med honom eller tagit er igenom det som vi har gjort..

jag är inte längre någon elitdressyrryttare, jag ville aldrig pajja knät (men det hjälps ju inte), jag ville ridit den sista elitserien den hösten, jag ville att slutet skulle ha blivit annorlunda..  jag har inte suttit regelbundet på hästryggen de senaste 2åren och jag vet precis fortfarande hur man ska göra., men jag får det inte att funka lika bra längre och jag använder fortfarande min tävlingsjacka som det står "elitlaget i ponnydressyr" på...   det svider, det svider mycket..

jag är inte samma person jag va för 3år sedan.,.  jag både saknar det och saknar det inte.. hade jag fortsatt hade jag förmodligen inte träffat gustav... och det hade jag ju för allt i världen inte velat riskera !

men jag har insett det nu, efter 3år har jag insett det nu., och idag går jag vidare.. jag måste, måste släppa taget..

jag behövde bara få det ur mig, innan jag släpper taget och går vidare...

MISSA INTE dagens outfit...

yees, och såhär ser dagens outfit ut :)


  

"All you need is rock" -t-shirt från Hard Rock Café i Bangkok..
minnen säger jag bara, minnen... :)

solsken & blå himmel

Godmorgon !!!

solen skiner idag med, även om det va ruggigt kallt ute...
det sticker fortfarande i benet och värker i ryggen., men i dag har hoppet återvänt.. ett besök till mina vänner på hälsa och helhet står på schemat idag.. dem brukar ju fixa det mesta, så förhoppningsvis är jag mörbultat ikväll men mår bättre i morgon... :)

annars väntar en ganska lugn dag...

Gabriella testar...

ansiktsmasker från Lindex..  de klassiska, billiga engångsansikstsmaskerna som alla garanterat någon gång har provat...  köpte faktiskt 2st när jag va i stan i lördags.. och det blev nummer två, aromatherapy masken som åkte på denna söndagskvällen..  riktigt nice faktiskt :)   känns alltid rent och skönt i ansiktet efteråt och de är faktiskt bra trots sin låga prislapp !! :)   duger att skämma bort sig lite med en söndagskväll.. helt klart :) luktade gott gjorde de med..


18maj2oo8

ryggen är bättre idag, det är den.. bättre, men fortfarande inte bra..
 tur att jag har tid på Hälsa & Helhet i morn eftermiddag...

idag har varit en riktig slappesöndag., i soffan iklädd mysbrallor och min favviströja (eller ja Gustavs gråa tjocka college tröja.. ).. och jag har nog kollat på The Reef 3gånger om typ... bara för att den satt i dvd:n och det va bekvämare att trycka på play än att resa sig och leta fram en ny film., och sen så har jag redan sett Skattkammarplaneten 2ggr denna helgen, så gustav förbjöd mig att titta på den fler gånger... haha

och nu är det ännu mer mys som gäller, sitter och försöker leta upp någon film och ska göra mig en kopp varm chocklad och lägga på en ansiktsmask :) 

ibland är gräset grönare på andra sidan..


sisters for life ♥

jag till vänster och bästaste lillasyrran till höger, har visserligen bara en men i alla fall..
bilden är taget för ett tag sedan i strålande sol på baksidan av våran trädgård, när vi hade shoppat lite :)
hon är rättsågrym min lillasyster., och även om hon kan vara lite lat ibland så älskar jag henne :) bara så du vet nathis., i fall du någon gång skulle tvivla ;)

nyshoppat ...

det här är resultatet av helgens shopping...så säg den turkosablåa tjöjan ut,. men det bör tilläggas att den gör sig bättre på, och är grymt snygg., det är även fickor framtill som inte syns så bra på bilden :)soft, oversize t-shirt, i mjukt och lite transparent material, sånt som jag bara älskar :)
också riktigt snygg på, rikigt soft och coolt tryck :) blir perfekt tll uppvikta jeans, vita converse och en tunn kofta ! :)

önskelista..


Just nu skulle jag bli mer än överlycklig om någon ville ge mig dessa saker., eller egentligen så hade det räckt med det översta.. resten hade varit en bonus..

  1. En hel och frisk rygg (!!!)
  2. ett nytt objektiv till kameran så jag kan ta fina crossbilder till helgen :)
  3. lite sommarkläder-shopping med mamsen ;)
  4. en väska., som har den där secondhand-looken., brun med axelband och lock, och gammaldags spänne.. som jag dock tvivlar på att jag någonsin kommer kommer att hitta., fortfarande lite småputt för att mamma inte har någon gammal läckerbit undangömd...

jag skulle inte klara mig utan..

dessa tre i min hårvårdshylla ;)
helt grymma..  får mitt lockiga hår att hålla ihop, vara någorlunda stadigt, bli mycket fluffigt och ger det den där riktiga "beachlooken"..   det var faktiskt två stycken när vi va i LA som kom fram och frågade hur jag lyckades att få mitt hår att se ut som det gjorde :) .. det ligger många år av träning bakom det. heheand voila !
.....resultatet


a little sneakpeak :)

en liten tjuvtitt på gårdagens shopping :)
läckert säger jag bara !!


blommor och bin..

och en hund....
...en lagotto vid namn Iza som hemsk gärna ville vara precis där jag skule ta kort igår,....
hela tiden, överallt smög hon  sig in emellan och luktade på blommorna.. :)
sötnosen.

nostalgi tripp..

när jag ändå va uppe vid gamla skolan på magasinsgatan för att köpa curlcream till håret passade jag på att smita i en sväng på vårat älskade café, mitt, karros,carros och sofies, eller ja det som va vårat cafe innan våra älsklingsgubbar sålde det och gick i pension..och cafét bytte namn och ägare och mysfaktorn försvann med de bruna sofforna i renoveringen...  så många svåra dagar och underbara skratt vi har haft på det stället i våran bruna manchestersoffa....    :)   saknad,,
men i alla fall., även om vaniljbullarna inte kom direkt ur ungnen (som de brukade göra på tordagsmornarna och alla andra dagar med..) så var det fortfarande vaniljullar och trots att de inte va lika kladdiga och innehöll lika mycket vanilj som förr va de grymt goda !!   det va bara det jag ville säga..


Lördagens outfit..  

jupps, precis såhär såg ja ut när jag trippade omkring på stan idag.., det blev en liten sväng, då ryggskottet bara vägrar att ge med sig, det hela blir lite ansträngt när man inte kan böja sig och inte heller gå upp för minsta trappsteg, då man riskerar och ramla eftersom det sticker i högerbenet så att det näst intill viker sig..,
men två timmar senare hade vi i alla fall varit hemma och hämtat starka värktabletter, (som inte hjälpe speciellt mycket tyvärr..) kom jag i alla fall hem med några shoppingkassar :) och shoppingsuget var tillfredsställt..
i alla fall till nästa vecka. :)
mycket möjligt att det kommer en liten sneakpeak senare eller i morgon...
hittade även vad som kommer att bli sommarens bikini för mig .. en riktigt snygg en kan  jag lova. 

gårdagens resultat...


vackert :)

en av bilderna från gårdagens lilla fotograferig...


to night..

väntas grillning med Dennis hotdogs och vänner:)

om min lill fotostund i trädgården blev kanon., helt grymt fina bilder..  dolda talanger, hejhopp ;)
och se vem som dök upp i gräset och gärna ville vara med på bild ... :)

I give you..(trumvirvel). PONGO :)


nästa...

nu ska jag ta mig lite frisk luft och resa mig ur soffan (hur jag nu ska lyckas med det) och fota blommor ute i Lenas trädgård....   där finns nämligen en hel del :) i alla regnbådens färger !!

för nu har jag kollat på The Reef för ungefär 7911:e gånge i ordningen.. jag lovar jag kan snart citera filmen utantill ;) 

the favourite brand

bara snyggare och snyggare..det enda som är mycket störande är att det knappt går att få tag på !
det är synd...

en tjuvtitt ...

idag har ja tagit en sväng förbi bästaste godisaffären, GOTTEGRISEN !!  och laddat upp med en rejäl påse med lite gott och blandat för fredagkvällen.,, och så tröstäter jag, för min rygg värker.. värker så jag inte vet vart jag ska ta vägen !
monsterstarka värktabbletter någon ?? 
ikväll blir det nog bara mys och film i soffan.. riktigt behövligt efter den här veckan kan ja säga. !
det blir till att åka och handla om en stund när Gustav kommer tillbaka bara.., lite godmat och cola såklart.. här älskar vi cola.. eller ja, jag i alla fall , :)


THE FAMOUS friday DRESS !!

ME ♥ DRESSES  I just LOOOOVE my oversized t-shirt dress !!! don't you ?
en av de svårslagna klänningarna som hänger i min gardrob...

trogna följeslagare..

finns alltid där i ur och skur och bara är snygga för min skull..
ALLTID på min högra handled.. :)(tillägg: även dessa har jag fått av min älskade och världens bästa Gustav,.. när jag fyllde år i november.)

hejhoppgummisnopp

ryggskott, hej, ryggskott hå... fyyyyyy fasen vad det gör ont..

händerna skakar, huvudet snurrar och jag mår illa., så ont i ryggen har jag.. kan inte vrida huvudet och inte böja mig ner till handfatet...

 
fruktansvärt...
kan inte minnas när jag hade så här ont i ryggen senast., och då har jag ändå problem med min rygg..
tur att det finns folk för sånt här...

MEN. jag har i alla fall en av mina svårslagna klänningar på mig idag.. :)

bara massa blandat trams..

i morn är det fredag och jag längtar till i mornkväll.. jag älskar fredagkvällar nämligen.. då har man hela helgen framför sig och allt känns ganska lätt.. för efter fredagskvällen susar hela helgen förbi innan man ens hinner blinka...

nu ska jag snart hem och rida lite., om jag kommer få träningsvärk.. det va ju ett tag sen, men idag ska jag i alla fall få sitta i min egna älskade dressyrsadel.. :) !!!

Oooooch som om jag inte har träningsvärk redan sen min lilla trip till gymmet igår ? ... både i mage, rygg och axlar och armarna med för den delen...  det är jobbigt att bygga muskler ;)

det blev klarblå himmel och sol idag med, det är sommar och jag är glad ! :)


one more time..

ur helgens bildarkiv...bara för att jag gillar bilden.. :)

MISSA INTE dagens outfit...  t-shirt: sinful
kofta: mango
jeans: Forever21 (känns som att ha på sig silkes tights !!)
skor: converse

jag bara älskar t-shirtar i tunt och lite halvgenomskinligt material.. mysigt och avslappnat. :)

ur bildarkivet...från helgen som gick, och tillbringades på Glimminge motorstadio i Uddevalla :)
min lilla littebror, börjar växa upp.. hur konstigt det än må kännas.så fyller han 14år om två veckor..

nya tag..

ny dag.. nya tag.. GODMORGON !!


det känns bra idag, klockan är snart halv 9 och jag har inte ens druckit ett glas samarin ännu.. det börjar bra. trots att inte solen skiner idag.,

jobb är det som gäller idag och så ska jag rida och dressyrtrimma syrrans häst lite i eftermiddag :) niice.. återstår att se om svankryggen går av eller inte., men det är en annan femma..

gymmet hann jag förbi en sväng igår med, gjorde av med lite calorier och byggde lite muskler.. :) kändes bra..

Lyckopiller, ja tack !

jag måste bara skriva av mig lite.. och det är helt frivilligt att läsa.. men varning för tristess och aningen deppigt...

Jag fattar inte vad felet är med mig den här veckan, jag känner mig allmänt opepp och fruktansvärt omotiverad., har haft huvudvärk i 3dagar, som bultar (ingen huvudvärkstablett i världen hjälper) och bara vägrar att ge med sig, och varje dag börjar med ett glas samarin.. kul.
jag vill bara ut och inte göra någonting, bara glida omkring i solen och gå långsamt fram på gatorna i göteborg och ta en fika då och då.. jag är grymt avundsjuk på syrran som fortfarande går i skolan och typ slutar 12 varje dag.. 
   jag gillar mitt jobb och det är absolut inte det som är felet.., det är bara det att ibland känns det så motigt att sitta inne från 7 till 16 och känna solen värma genom en glasruta.. 
   idag va det ingen som ville äta lunch med mig heller.., så just idag saknar jag det sociala livet man har i skolan eller på en stor arbetsplats..

men efter 2koffeintabletter och lite positiv credd från pappa kändes det lite bättre.. Jag är faktiskt duktig, och det jag gör funkar och underlättar. det känns bra i alla fall..  jag har helt enkelt inte vant mig vid livet som affärskvinna ännu.. ;)  men det kanske kommer.., eller ?

snart ska jag hem till mitt lyckopiller., Gustav. ♥, som inte heller har haft världens bästa vecka han heller kan jag lova, men bara synen av honom gör mig glad och allt känns lite lättare..

alla har sina perioder.. det bara är så. jag kan inte sätta fingret på vad det är... tur är väl att det inte brukar hålla i sig så länge, för min del i alla fall..

MEN det är onsdag i dag i alla fall och det är inte långt kvar till helg., det är nedförsbacke nu :)

jag är nöjd me mig själv och livet i allmänhet och nästan alltid glad och på bra humör, men idag va jag bara tvungen att skriva av mig.

tack för att ni lyssnade..the famous backside ...

of my lovely t-shirt....

MISSA INTE dagens outfit..  t-shirt: Free For Humanity
kofta: Forever21
jeans: USA, också Forever 21 om jag inte minns fel..
skor: låga vita converse
sjal: EdHardy

den här t-shirten är en riktig favvis, och enligt mig sjuuuukt snygg, som jag köpte i slutet av förra sommaren., blev mycket kläder då, eftersom jag fortfarande jobbade på Fiorucci., en klädbutik i Göteborg..  men denna är en av mina absoluta favoriter, har även två klänningar från det här märket som är svårslagna ! :)   den är grymt snygg i ryggen med, ska försöka fånga det på bild senare.. häftigt tryck och massa pärlor :)

14maj

Godmorgon..

solen skiner idag med !! helt otroligt och underbart ! kan inte bli bättre.
även om det inte är jättevarmt så är det i alla fall blå himmel och solsken,

och jag är riktigt shoppingsugen !!

konsten att fika !

idag var det eftermiddagsfika på Kosmos med Mia som gällde, oerhört gott, underbart och mysigt !!
mycket snack och glada skratt.. myspys.


önskeshopping !så det blir nog en trip förbi MONKI senare i eftermiddag för att se om den finns kvar.. hoppas, hoppas..
man vet ju aldrig, men det kan ju vara värt ett försök :)

kunde inte låta bli..

Jag bara älskar honom så otroligt mycket.. att han sedan råkar vara snyggast i världen, ja ni ser ju själva, är ju ännu bättre. :)
  han gör verkligen mina dagar :)
Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan dig !
DU&JAG

  


right now ..

Är det här det första jag ser när jag går in på mitt kontor varje morgon.. jag blir glad bara jag tittar på det., den bästa studentpresenten man kan få, jag lovar !!!   den 30maj är det exakt ett år sedan vi tog studentet.. och snart är det nästa generations tur.. overkligt.
känns helt galet !(kalendern har jag fått i present av min Carro., hur grym som helst...)

så onödigt egentligen...

godmorgon!
snacka om att man blir bortskämd med vädret, efter bara några veckor., förr blev man överlycklig om det inte regnade när man klev utanför dörren, i morse va det lite depp på att det va igenmulet, grått och bara 8grader.. men det kanske ordnar upp sig, nu kan jag skymta blåa luckor bland molnen :)

idag blir det först en hel del arbete att bita i, men sen i eftermiddag blir det en fika med mia i stan..mys.

det har varit två tunga dagar., men det blir bättre.. och tack och lov för det !


MISSA INTE dagens outfit !  

t-shirt: Sinful, USA
jeans: Forever21
skor: Converse
(även min underbara sjal från edhardy, min gröna adidas trackjacket och min älskade miumiu väska, skinnjackan ligger redp i bilen men den hoppas jag slippa använda idag..)

Jag gillar verkligen t-shirts, t-shirt och linnen, men det är t-shirt, uppvikta jeans och converse som gäller, det är grejen.. det eller klänningar.. men jag har så mycket ursnygga t-shirtar nu efter resan så det ligger nog högst upp :)

VECKANS HYLLNING !!

  Går till min lillebror Sebastian Hennings, (som snart fyller 14år, om cirkus 2veckor)
för att han är min lillebror men också för att han e lite smågrym och han behöver det..

Första deltävlingen av SVEMO cup (SM för 85cc) gick av stapeln i helgen, på hemmabanan i Uddevalla.. så vi packade in oss, pappa och basse i den stora crossbussen och jag och gustav tog den lilla upp, då vi skulle förbi teamchefen i vänersborg och fixa dekaler och lite små grejer inför tävlingen.. efter mycket om och men, typ 3tomma glasögonpaket ;) (då är det tur att avståndet mellan vänersborg och uddevalla inte är speciellt långt. och att man har en snabb bil med snabb rallychaffis ;)..),
var det i alla fall grillning som gällde och uppladdning inför morgondagens tidkval..

vi lyckades ta oss igenom tidskvalet med nöd och näppe, men vi var med i alla fall och det är det som räknas, de va bara att ladda om och ta nya tag inför söndagen !  nu vet vi vad som det ska tränas hårt på inför nästa omgång i alla fall :)

och då till det viktiga., söndagens FINALER !!
morgonträningen gick fint och det va lite mer avslappnat nu än dagen innan... tyvärr resulterade gårdagens kval i att vi fick välja grindplats till starten sent.. men men, that's life. vi tar revansch om några veckor..
nästan sist ut i starten, då han laddar över och rullar in i grinden för tidigt,. men en startkurva senare och en backe så har han tagit och kört om nästan halva startfältet, glömmer av att andas men fortsätter att jobba sig uppåt.. och kämpar, det är det som är det viktigaste !!  när målflaggan kommer upp har han jobbat upp sig från nästan sista man till en välförtjänt 10:e placering (det är 30st på startgrind)..  mycket bra jobbat., och till nästa heat ska vi försöka komma ihåg att andas också.. sånt är nämlogen bra om man gör. att inte andas på 20min är inte vinnande koncept..

några timmar senare var det dags för finalheat två., nervositeten börjar kännas mer än nödvändigt och det är frustrerande när den ska spöka, men det blir bättre, det är en träningssak.. och trots bra resultat i första heatet var det samma startordning som efter kvalet.. dålig startposition med andra ord..  när 5sek skylten kommer upp knyter det till och med sig i min stackars mage.. och jag vill bara att det ska gå vägen..  precis som alla andra som står runt mig i bandepån.
urkass start igen., men han är på hugget, och efter backen och startkurvan har han tagit sig upp och förbi halva startfältet än en gång (!!) och ger järnet och förtsätter att jobba sig uppåt mot toppen.. inte lika nervöst den här gången, han kom ihåg att andas mellan varven, i alla fall lite, i bland..  fortsatte att kämpa och med bara några varv kvar att köra är han uppe och nosar i bakhjulet på 7:placeringen.. då händer det som inte får hända, han får släpp i en kurva och lägger sig. .. neeej..
men upp igen, även om han tappar några så ger han inte upp utan det är fortfarande några varv kvar., så det är bara att bita ihop och kämpa uppåt igen.. och det gör han, här ger vi inte upp., vi slutar inte för än vi passerat målflaggan..
en 12:e placering i andra heatet blev resultatet.. efter mycket bra körning !!

totalt blev det en 10:e plats efter helgens tävling., så det blev några välförtjänta poäng som följer med till nästa om gång som går av stapeln om några veckor i skåne.. då är det revansch som gäller !..

men kort och gott., det var en kanonhelg med jättebra resultat och bra körning, speciellt med tanke på omständigheterna..
men framförallt.. supertrion + bossen., var oslagbara och vi hade roligt !

idag tänker jag på dig brorsan, du är bäst. det vet du !!!  

         

 

fakta...

jag är solbränd efter helgen, med betoning på BRÄND. . i ansiktet.
och lever på samarin..hejhopp..

solen skiner :)

ständigt återkommande..

det känns som om det är måndag jämt, jämt., helgen hinner inte ens börja förän det är måndag igen.. märkligt fenomen.

men nu sitter jag i alla fall här på kontoret och det är måndagmorgon, solenskiner och pratar med med min mage, eller ja, den pratar och jag önskar jag hade fattar i alla fall lite, så jag kunde ställa till rätta det den ber om, hela tiden... men inte det.. för jag fattar inte ett ord.. det är så tröttsamt..

i går under finalheaten fick vi finbesök av en liten del av fanclub 43, fast idag hade de tagit med sig innehavaren av nummer 43 och förvandlade sig till fanclub 13 för en dag.. mycket trevligt.  en recension om helgen och helgens resultat kommer lite senare,
 men vi kan säga som så att det gick bra :D


blommigt..lite lördagen outfit., :)
mitt blommiga favvolinne från Gina och mina röda älsklings shorts.
sprang runt hela dagen med bara ben, för första gången i år, i sverige i alla fall !
kanon !

bästa Lördagen !

ser det inte mysigt ut ??  kunde inte varit bättre :)
till och med mamma tog med sig båda tussarna, okej Sigge och Sune, och kom upp och grillade med oss på lödagskvällen, mycket trevligt..   solsken, vovvar, grillat och bästaste familjen., bara syrran som saknades, men hon va ute på egna äventy.. :)  

helt underbart !! och nu är det sommar och på sommaren äter man jordgubbar :)
smarrigt värre !!!
  

det är jobbigt för jag har tagit så himla mycket fina bilder i helgen som jag bara vill visa alla., så det blir liksom jobbigt att välja..  ;)

solsken & finalsöndag !

håll tummarna för oss idag, för om en timma eller två går första finalheatet :) och vi är laddade till tusen., jag blir så tävlingssugen när jag åker ut såhär, så jag laddar för lilbrorsan jag med.. ;)  och jag älskar när det är race !!!

dags att slänga på sig shortsen och springa ut i solen igen och fortsätta jobba på gårdagens solbränna :)

har tagit massa fina bilder,, som kommer upp senare, när jag hunnit lägga in dem :)..

nytt år, nya nummer :)

titta, titta.. så snyggt !!! nytt år, nya plåtar, nytt nummer ;)


    

men seriöst, hur svårt aka det vara att få med ett "s" på slutet, vi heter Hennings och inte Henning.. hur svårt kan det vara.. man kan ju liksom inte anta att folk har skrivit fel och ta bort S.et...eller ?? alltid, det är likadant varje år, hela tiden...det må va klassat som otursnummret, men vi ska göra det till vårat turnummer !

det känns skönt att unna sig...

att gå till någon och fixa sina naglar en gång i månaden ;) jag anser att jag är värd det, det må låta egoistiskt men så e de bara ;)  så i torsdags va det dags ! känns helt underbart när man går därifrån, en timma senare och man känner sig jättefin..  blev ingen ny fransk manikyr i torsdags (gör bara det varannan gång, då det sliter så himla mycket) utan byggde bara på utväxten.. men sommarfräscht blev det !!


MISSA INTE Fredagens outfit !!

bättre sent än aldrig, så va fasen, här kommer den ;)


     t-shirt: Famous stars and straps (så grymt snygg om du frågar mig !)
jeans: japan rags
skor: nya låga converse :)

cold as ice.solen skiner och jag skulle mer än gärna sätta mig på en utesrvering med ett glas iskall cola i handen..
(bilden är från gårdagens lunch i båstad)

Äntligen !!

Fredag ! :)

detta är en av favvisbilderna från gårdagen.. det ser såååå .... somrigt ut. som om det är taget ur en redigerad och ihopklippt film, i en sommarstad :)  så vill jag att det ska vara hela sommaren.. bara vara, överallt och ingenstans med solen i ögonen..

solen lyser idag med och min dator visar 17grader.. det är underbart !
Godmorgon !

me like, me like muuuuch :)

- Självporträtt och Godnatt -
efter en helt underbar dag med mycket sol och mys är det dags att sikta in säng på sängen, för i morgon är det back to work ;) .. och jag hann med en sväng till gymmet ,. lite duktigt så där.. credd till mig.. ;) jag e på gång nu i alla fall.. fick lite ångest sådär när jag såg den gamla videon på mig själv till häst (3år sedan) i förrgår.. men nu känns det bättre . viljan (en stark, oslagbar mutation av stål och järn) finns ju kvar i alla fall.. så detta ska nog gå vägen.. och i mrn bär det av upp mot Uddevalla där det väntas grillning på kvällen med uppladdning inför lördagens tidskval ! ;) så jag säger godnatt !!

det händer inte varje dag !!att man fångar världens bästa mamma på en dagens outfit ;)
hon är i alla fall bäst och var ursnygg idag, som vanligt (så vi hoppas hon inte blir allt för upprörd av det här )
hennes blommiga blus är så himla fin och passade in sjukt bra idag bland alla andra blommor överalt idag..
 jag gillar blommigt ;)
lägg märke till hennes grymt snygga skor, yes hela familjen hennings kör hårt med converse :) hehe..
mamma köpte även ett par grymt snygga jeans idag, precis sådana som jag ville ha, men tror ni att de fanns i min storlek., nope... avundsjuk.. jaaaa. ;)  men de passade henne kanonbra, så hon va lätt värd dem (hör du det mamma, ! så sitt inte och ångra dig nu, du va värd dem !!! ;) . )

kort sagt. vi hade en kanondag. mamma&dotter

glänsande vitt med inslag av rött..

jepp, ni hörde rätt.. jag har fått ett par converse till., ett par riktigt efterlängtade, låga vita converse..
premiär invigning idag !
LOVE ♥

MISSA INTE dagens outfit.. med havsutsikt :)    ja va säger vi, läckert eller vad ?? ;) hehe
den idylliska vyn gör ju saker bara ännu bättre .. helt perfekt :D

t-shirt: LAculture , från USA
kofta: Forever21
jeans: Miss sixty
väska: miumiu
skor: converse (såklart). NYA !!

dagens roadtrip !

.. i bilder., :) dagen har spenderats mesta dels i Båstad, och även om det va tidigt på säsongen och ganska så folktomt va det verkligen jätte mysigt !!  självklart gick vi en sväng förbi Pepés, men det va tyvärr inte öppet.. 
vi gick längs strandkanten och doppade fötterna i sanden, eller ja skorna (eftersom ingen ville bli speciellt sandig. haha) och kollat utöver den folktomma stranden, vi såg dock två ortimister liggandes bland kullarna och lapa sol iförda bikini.. lite kallt enligt min smak men det såg skönt ut, om man bara hittar ett riktigt vindstilla ställe. :)  
men det va riktigt mysigt, ger en utomlandskänsla.. litet och mysigt och verkligen jättefint ! 
 


nu är det verkligen sommar, (tidig sommar eller varm underbar vår, valj själv ;). )
och alla blommor blommar !!  är det inte underbart ?som om inte jag skulle vilja ha den utsikten från mitt fönster, vem vill inte det !?
jag skulle kalla det idylliskt :)
en sista gång ...

säger jag hej idag, för nu kom pojkvännen hem och vi ska ut och springa och vara duktigt (sprang förörvigt igår med, woow, plus i kanten till mig !)  och sen blir det krypa till sängs och mysa.

för i morgon är jag ledig !! gottans,, jag och mamma ska bland annat åka nedåt landet och hämta hem min älskade dressyrsadel som just nu befinner sig någonstans ner mot skånehållet ;) och så ryktas det ju att det ska bli varmt och solsken i morn med, så gissa vem som ska hålla sig utomhus hela dagen och inte sitta bakom ett förster och känna solen värma genom glaset utan i morn ska den värma rakt på mitt soltörstiga ansikte ;) jiiipppie..

so see you tomorrow !

till helgen nalkas det tävling !!

supertrion ska på nya äventyr  ;)
alla crosskläder hänger på tork och på fredag packar vi in oss i crossbussen och förflyttar oss upp till Uddevalla, det nalkas tävling och det är första deltävlingen av SVEMO cup. (SM för 85cc), så det ska både bli 25grader och strålande sol och roligt..  kameran åker givetvis med. ;) och till och med mina favvisshorts, här hoppas vi på att bli solbrända och glida i solen ..
så håll tummarna för vi har laddat upp ordentligt.. !!


Sommarens hetaste solbrillor !

Visst är de läckra ?!

och de är i min ägo, kommer från Steve Madden och inhandlades under vistelsen i Los Angeles för en månad sedan ;)
precis så stora som de ska vara och perfekt i färg och detaljer och passar mitt lilla ansikte utomordentligt bra !


MISSA INTE Gabriella shoppar ännu mer..        

det här är min andra nya sommarklänning, och om inte den här kan kallas somrig så vet jag inte vad ! verkligen hur fin som helst, och riktigt fint och tungt fall på klänningen ;) blir vackert nu till våren och sommaren, behöver få tillbaka mina brunbrända ben bara ;) hade liksom varit det där lilla pricken över i:et...
kalasnöjd med mina inköp från ihelgen faktiskt..
att det ska vara så roligt att shoppa och sätta sprätt på pengar, märkligt..
kände mig jättefin i mina nya klänningar, det är så roligt !!
ja, där har ni den i alla fall.. så vad säger ni ?

Gabriella shoppar... sommarnyheter :)     

ett litet smakprov på en av mina nya klänningar !! 
somrig och fin :D måste ge Gustav lite credd för det här faktiskt , . det var han som hittade klänningen, tvingade mig att prova den och övertalade mig att köpa den.. och nu bara älskar jag den :)
tack Gustav, jag äskar dig ♥

se vad jag hittade igår !


efter att jag hade gjort ett tappert försök att fotografera familjen Larssons två jättelånghåriga kossor, vilket blev totalt misslyckat efter som de blev skräckslagna när de fick syn på mig, och satte av i full galopp bort och dundrade uppför gräskullarna, lägg till att de är riktigt klumpiga och det brakade en hel del också, vilket i sin tur resulterade i att de  fem hästarna som håller på att dö av skräck (egentligen ville de bara slippa jobba, så de tar alla chanser de får och bara hittar något att skylla på ;).. hehe)  fick frispel.. gav jag upp och hittade familjens katt, Simba, istället. åt oss säga såhär, han är större än Sune (mammas hund) är lite tjock och har såååå himla mycket fluffig päls.. han är fin.

(det blev inga kort på kossorna tyvärr, de va jättetuffa och hade gjort sig grymt bra på bild, men men..nästa gång)


MISSA INTE dagens outfit..     tröja: adidas
t-shirt: USA, kan inte se just nu eller komma ihåg märket..
sjal: EdHardy
byxor: bruna nolite, sammet (uppvikta såklart !)
skor: Converse, vita dagen till ära..

snyggt värre, ber dock om ursäkt för de mindre snygga bilderna. men va gör man inte ;)

spegel, spegel på vägen där sig mig vem som vackrast är ?


mammas lilla toypudel Sune, alias Tussen :D

han är så fluffig, fin, go och fjäskig så man kan inte låta bli att älska honom även fast han är lite väl mammig, om jag får säga min mening...  men han älskar också Gustav. undra vad det kommer sig ? hehe..
 någon som har en vild gissning kanske . ? ;)

Helllu..

god förmiddag allihopa..
 idag har jag mycket att göra på jobbet., bara så att ni vet ;) skrivbordet svämmar över med papper, pärmar och gem.. och annan skit som jag alltid har runt mig..
men missa inte dagens outfit.. den kommer lite senare..

hejhoppgummisnopp..

då var det dags..

för att ta en liten kvällspromenad med hunden, som det förövrigt är jätte synd om för han har en blödning i ledkulan i ena bakbenet och har lite jobbigt att gå så det blir en lugn sväng. och sedan ska jag bege mig
 iväg för att kolla på syrrans hoppträning med hästen..

här har ni den omtalade och ack så älskade Sigge, en helt vanlig tisdagsmorgon..


ett stort hål i hjärtat . .

det är ett stort hål i hjärtat han lämnade efter sig för snart tre år sedan, min William !! han bor numera i Kalmar och har det verkligen hur bra som helst ! tjejen som har han heter mimmi och de är sällan utanför topp3 på sina tävlingar, i helgen va de på det årliga nationella meetinget i Västervik och va 2:a i tre klasser och 3:a i en klass !!!   så himlans bäst är dem !!  det glädjer mig, samtidigt som det påminner mig om hur ont det gör i mig varje gång jag tänker på honom, saknaden är så enormt stor, det går liksom inte att förklara..
det sticker till i hjärtat av saknad varje gång jag klickar mig in på de senaste resultatlistorna..
han var hela mitt liv i 4år, vi gjorde allt ihop ! vi byggde upp ett förtroende och startade om från noll, när han kom från england, det var min dåvarande tränade som tog in honom, va han så illa tilltygad, han va livrädd förr allt och alla och det gick absolut inte att sitta på honom. men jag byggde upp honom och gjorde honom till det han är idag. och idag är han en av sveriges bästa tävlinsponnier !!varför jag har tänkt så mycket på honom just den här veckan är för att de som har honom ringde här om dagen och var intresserade av küren jag gjorde till honom för några år sedan. för att det började bli aktuellt för de att rida kür nu till sommaren.  så idag har jag rotat fram kürskiva, musik, program och alla anteckningar bland annat damm i en av mina skrivbordslådor hemma..
det är med tårar rinnande ned längs kinderna som jag kollar på DVDskivan med programet inspelat för snart tre år sedan, med mig i sadeln....
trots att saknaden hugger i hjärtat oh tårarna fortsätter att rinna (dels utav saknad och dels för att det va knappt en månad innan jag pajjade knät, vilket förstörde allt!!) kan jag inte låta bli att trycka på play om och om igen...
jag lever mig tillbaka till den tiden, saknar tävlingarna, saknar det livet men mest av allt saknar jag william, inte själva ridningen, utan william, min lilla william, trots att han fyller 11år iår kommer han alltid att vara min lurviga och valpiga 4a åring med alldeles för mycket päls och det västa matvraket och godismonstret som funnits ! nu kommer leendet på mina läppar tillbaka.. vi upplevde så mycket och hade så roligt..det är med gråten i halsen som jag skriver detta så jag vill helst inte prata om det, jag behövde bara skriva av mig lite..
♥ William ♥

bara därför att !!

image385
  

det ni ser ligger mig så otroligt varmt om hjärtat ! (jag har sagt det förut men det tål att sägas igen)
det sitter där på min vänstra handled varje dag (passar förövrigt till allt !!) och påminner mig om att jag har världens absolut bästa pojkvän. :D (fick ju det i julklapp.)
jag kan inte få nog av det, kan sitta och stirra på det i evigheter och visa min handled, och beröma G för att han är så bäst och dessutom lyckats handplocka ihop det perfekta armbandet..
kort sagt., det är nog det mest betydelsefulla jag har i min ägo...

MISSA INTE dagens outfit !

såhär blev Tisdagen outfit..

image381

 

image380

     

linne: GinaTricot (NYTT!!, tillhör söndags shopping förra veckan)
kofta: Forever21, USA
jeans: demin bird (hittade längst in i gardroben, då alla andra svarta var hos gustav)
skor: Converse
ooooch: tror ni mitt älsklings armband gjorde pricken över i:et i dag med sin röda pärla ;) ooh yes !

that beautiful eye . .

. . . my eye. !
jag har inte den vanligaste ögonfärgen, utan jag har två olika färger på samma öga, det ni ! ;)
läckert, läckert...

image378

Godmorgon, godmorgon... & kaffetankar

jepp.., Lagom till morgonkaffet.., eller ja, för min del blir det morgonte ;) (dumma mage., om jag var sugen på en extra-varm-kaffelatte-utan-skum igår när jag gick in och ut på 7elev två gånger !!!  men jag stod emot.. jag va duktig,. men snart i mina drömmar kan jag dricka kaffe igen.)


det är tisdag och min dator visar 12grader i Göteborg, och jag kan skymta blå himmel. det håller på att spricka upp och solen kryper sakta fram..  det kommer att bli en solig tisdag :)


 och jag säger..   Godmorgon


kanske lite för extremt..

men,men...   är man lite halvknäpp så är man..

image377
det här tillhör mina måndagsritualer..  lite udda kanske, men vadå då ?
man måste ju ge allt en chans. ;)

(ja, det är jag på bilden, och nej, jag har inte satt i nålarna på mig själv, jag går till en akupunktör..)

Dagens outfit, en ganska somrig sådan..

image372

        

kände mig faktiskt riktigt somrig när jag gick hemifrån i morse..
t-shirt: USA,
jeans: också USA
kofta: USA, Forever21
skor: converse

t-shirten är en riktig favorit, band som man knyter till en rosett i ryggen,.
gillar färgerna och modellen. kommer bli en sommar favorit :)

det som väntas..

det är måndag och alla vet vad som väntas.., jag ska lägga mig under nålarna igen. med andra ord, jag ska avlägga ett besök hos akupunktören. wish me luck ! ;)
image351

rädslor och måndagar..

det är hemskt vad tiden bara rinner iväg, likt sanden i ett timglas.. så fort har min långhelg gått.. men det har varit underbart :) och nu är det måndag och på det igen.. mycket jobb framför mig denna veckan och framöver..

men som sagt helgen har varit underbar,. har tagit en hel del bilder också.. som, om ni har tur, kanske kommer upp lite senare, när jag får en minut över ;)

shopping blev det igår med !!!  sommarklänningar, älskade sommarklänningar..  En som bara är sååå himla mycket Gabbe och en till som är gustavs favorit och grymt snygg ;) och lite annat smått och gott.. kanske ska ta mig i kragen och visa detta med, jobbiga är bara att det är mycket snyggare på., så ni kanske får hållas på sträckbänken ett litet tag..

ibland känns det bara så himla tungt.., allting.. min största rädlsa är att inte räcka till.., det må låta löjligt, men det är fruktansvärt.. och vissa punkter,.. när någon kommer när dem är det som om hela min fasad byrts ned, eller inte fasad.. utan det att jag intalar mig själv så att jag nästan tror på det själv inte funkar riktigt utan att det lyser igenom i alla fall..  då kommer paniken.. fast jag vet att jag faktiskt räcker till.. jag vet inte vad det är.. det kan inte hjälpas bara.. men det har blivit bättre,. det har det faktiskt..

solen skiner idag med., jag är på bra humör :)

just wanted to say..

God night to you all.. ;)

i morn blir det leka crossfotograf i uddevalla, på träning.. mycket bättre än på tävling då man typ inte får gå runt in vid banan.. så i morn ska jag försöka få till några riktigt bra kort :) 

lugn fredag idag., men i morn slår vi på stort och kör grillning., så bäst för vädergudarna att det blir sol och vacker kväll :)

sooo Godnight & sleep tight to you..

(sorry för the bad update, kommer en redig rapport i morgon,. promiiise., med massa bilder ;).. hoppas ni förlåter mig då jag har tänkt gottgöra det..)flower-power !

 image369

image370

en mängd fina blommor kan man hitta i trädgården i Kungsbacka med.. det är underbart när solen skiner, det är klarblå himmel, blommorna blommar och gräset är grönt och luktar nyklippt.. då är det vår och sommaren är påväg, låt oss hoppas det i alla fall ;).. jippie !!

medveten smygreklam...

men det är tillåtet när det är för vårat eget företag så sug på den du ;)  såhär kan man i alla fall göra med den största järnurnan, Falsterbo, som vi säljer.. läckert :) !!  kort taget i mamma Lenas trädgård i Kungsbacka.

image368

ville bara säga..

GOD MORGON !!
Det är fredag och ledigt men min klocka har ringt på halv sju, och vi är uppe med tuppen, packade och klara.. så nu sticker supertrion till mölndal för crosstävling, alla är laddade och det kommer att bli toppen..

sen kommer pappa hem från kina idag och vi ska fira syrran med tårta och presenter, hon fyller nämligen 17år i morgon :)

så nu sitter jag här, framför datan, helt osminkad, med håret i knut och tandborsten i munnen..

och ville inget annat än säga godmorgon till alla som ännu inte har gått upp ;) hehe..

1maj2008

första maj idag då., dagen börjar lida mot sitt slut..
det är torsdag men känns som fredag och jag har gjort... ja, absolut ingenting idag.. kollat två bra filmer, legat i sängen till två, förflyttat mig till soffan och kollat på ännu en film och suttit vid datorn. en riktigt bra och välbehövlig mysdag har det varit idag helt enkelt !
i morn är det fredag och vi ska till mölndal och coacha lillebrorsan på tävling, hoppas det klarnar upp så jag kan ta massa fina kort, eller att det inte regnar i alla fall.. :) har bestämt att vi ska köra favorit i repris och stå överst på prispallen denna helgen med.. så håll tummarna för oss ! ;)

nu ligger älsklingen och väntar i sängen och har laddat upp med film och chips., så jag säger god natt nu ! :)

photo on the new tattoo !

image367
som de flesta säkert redan vet har min pojkvän en viss förkärlek till tatueringar., han har två sleeves (armar) sedan innan, och under våran vistelse i Los Angeles tog vi en tripp förbi LA ink, High Voltage..(går på tv med Kat Von D)  och tre veckor senare var vi på väg hem med den här på foten..  :) tufft..  bixten som ligger gömd i skallen symboliserar High Voltage studion, det är nämligen deras märke..
Bad Motherfucker - the BMFcrew -

äkta kärlek.. fångad på bild !

det må låta patetiskt och som en klyscha, men jag kan inte nog poängtera hur fruktansvärt mycket jag tycker om den här killen.. helt sjukt hur du kan få mitt hjärta att slå volter ! årets valborgkyss fångad på bild.. :)
image366FANCLUB 43

den här snygga t-shirten pryder nu mera våran annars så tomma vägg.. och helt riktigt, vi är members of Fanclub 43 ! såklart.. trycket är riktgt snyggt iår med, vitt och guld på svart ;) 
för er som inte vet och är nyfikna så står fanclub 43 bakom niclas olsson som kör mx2 och har nummer 43, och givetvis är en av våra närmsta vänner :) han kör även seriecrossen i varberg idag, så vi håller tummarna :)

vi hade tänkt åka ner till varberg idag och gå en sväng vid vattnet och fika lite och ta en sväng förbi crossbanan, men då ska det givetvis regna idag, första dagen på typ två veckor, så vi tog oss en välbehövlig sovmorgon i stället.;) film och mys i sängen, länge länge.. får ju passa på och ladda för i morn är det upp tidigt igen då supertrion ska på crosstävling i Mölndal. spännande ;)
image365

Valborgsmiddag...

ser detta gott ut eller vad ?? oxfilé povencale.  och jag kan lova att det var det, hur gott som helst, det var inte första gången och definitivt inte sista gången jag åt det. oxfilé (medium-rare, såklart) med jättemycket vitlöks-ört smör, råstekt potatis, grillade tomater, stekta champignioner i vitlök och grönsaker ´. jättemycket mat !
resturangen heter LaGondola och ligger på avenyn i göteborg, de är verkligen toppen trevliga och maten är så himla bra, all mat faktiskt.. fiskgratängen på planka är ockå en riktig favorit hos mig.. 
ett ställe jag varmt rekomenderar !!
image364
en lyckad valborg, med god mat, mys och trevligt sällskap. ;)

min valborgs outfit..

visserligen va vi bara ute och käkade i stan och gick en promenad, kollade lite på cortegen (stavning?), eller ja vi försökte se något, jag tänkte att nu äntligen snart 20år skulle kunna säga att jag har sett vad det är alla chalmerister håller på med på våren., men icke det, såg inte ett smack, fullt med folk var det dock.. får ge det en ny chans nästa år igen. man vet aldrig ?  det jag ville koma till va i alla fall att det är alltid lika kul att klä upp sig och göra sig i ordning, och så här blev gårdagens kvälls-outfit ;)
image361
  

tunika: forever 21
kofta: LA,. tror nog att det också va forever 21
byxor: nolita
skor: vietnam, med öppen tå och liten kilklack (och bekväma!!)
väska: miumiu

RSS 2.0