Smaken av seger...

image326

tänk att en seger kan kännas så bra, bara att få kliva högst upp på den där prispallen., det spelar ingen roll vad det är för tävlingen, eller vad det är för folk med, en seger är ändå alltid en seger.. !  jag kommer så väl ihåg känslan, som om det va igår, även om det va två år sedan. men just nu lever jag ut det genom lillebrorsan,..

igår var det tävling i alingsås som gällde.. och vad kunde sitta bättre för dagen och självförtroendet än en seger ?. svaret är ingenting.. några platåhopp senare och efter en 2:a plats i kvalet.. var det dags för A-final.. men däremellan hann även den ena motocykeln rasa, precis efter målflagg i kvalet ;) .. men som tur är, är ju en del i den nya supertrion snart proffsmekaniker så det fixade han lätt som en plätt.. haha.. det var bara att byta allt och sätta på den andra cykeln och byta lite grejer där också som givetvis inte funkade.. sen va vi fit for fight igen.

efter en hetsig A-final på 20minuter, med omkörningar och vurpor kom mål flagg upp och först att passera målflagg va basse..   det gjorde våran dag. ;)

     

  

jag kan säga som så att det blev en lyckad dag, en lång men lyckad dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0