VECKANS HYLLNING !!

  Går till min lillebror Sebastian Hennings, (som snart fyller 14år, om cirkus 2veckor)
för att han är min lillebror men också för att han e lite smågrym och han behöver det..

Första deltävlingen av SVEMO cup (SM för 85cc) gick av stapeln i helgen, på hemmabanan i Uddevalla.. så vi packade in oss, pappa och basse i den stora crossbussen och jag och gustav tog den lilla upp, då vi skulle förbi teamchefen i vänersborg och fixa dekaler och lite små grejer inför tävlingen.. efter mycket om och men, typ 3tomma glasögonpaket ;) (då är det tur att avståndet mellan vänersborg och uddevalla inte är speciellt långt. och att man har en snabb bil med snabb rallychaffis ;)..),
var det i alla fall grillning som gällde och uppladdning inför morgondagens tidkval..

vi lyckades ta oss igenom tidskvalet med nöd och näppe, men vi var med i alla fall och det är det som räknas, de va bara att ladda om och ta nya tag inför söndagen !  nu vet vi vad som det ska tränas hårt på inför nästa omgång i alla fall :)

och då till det viktiga., söndagens FINALER !!
morgonträningen gick fint och det va lite mer avslappnat nu än dagen innan... tyvärr resulterade gårdagens kval i att vi fick välja grindplats till starten sent.. men men, that's life. vi tar revansch om några veckor..
nästan sist ut i starten, då han laddar över och rullar in i grinden för tidigt,. men en startkurva senare och en backe så har han tagit och kört om nästan halva startfältet, glömmer av att andas men fortsätter att jobba sig uppåt.. och kämpar, det är det som är det viktigaste !!  när målflaggan kommer upp har han jobbat upp sig från nästan sista man till en välförtjänt 10:e placering (det är 30st på startgrind)..  mycket bra jobbat., och till nästa heat ska vi försöka komma ihåg att andas också.. sånt är nämlogen bra om man gör. att inte andas på 20min är inte vinnande koncept..

några timmar senare var det dags för finalheat två., nervositeten börjar kännas mer än nödvändigt och det är frustrerande när den ska spöka, men det blir bättre, det är en träningssak.. och trots bra resultat i första heatet var det samma startordning som efter kvalet.. dålig startposition med andra ord..  när 5sek skylten kommer upp knyter det till och med sig i min stackars mage.. och jag vill bara att det ska gå vägen..  precis som alla andra som står runt mig i bandepån.
urkass start igen., men han är på hugget, och efter backen och startkurvan har han tagit sig upp och förbi halva startfältet än en gång (!!) och ger järnet och förtsätter att jobba sig uppåt mot toppen.. inte lika nervöst den här gången, han kom ihåg att andas mellan varven, i alla fall lite, i bland..  fortsatte att kämpa och med bara några varv kvar att köra är han uppe och nosar i bakhjulet på 7:placeringen.. då händer det som inte får hända, han får släpp i en kurva och lägger sig. .. neeej..
men upp igen, även om han tappar några så ger han inte upp utan det är fortfarande några varv kvar., så det är bara att bita ihop och kämpa uppåt igen.. och det gör han, här ger vi inte upp., vi slutar inte för än vi passerat målflaggan..
en 12:e placering i andra heatet blev resultatet.. efter mycket bra körning !!

totalt blev det en 10:e plats efter helgens tävling., så det blev några välförtjänta poäng som följer med till nästa om gång som går av stapeln om några veckor i skåne.. då är det revansch som gäller !..

men kort och gott., det var en kanonhelg med jättebra resultat och bra körning, speciellt med tanke på omständigheterna..
men framförallt.. supertrion + bossen., var oslagbara och vi hade roligt !

idag tänker jag på dig brorsan, du är bäst. det vet du !!!



  





         

 

Kommentarer
Postat av: sofia

svar: okej , den var riktigt fin i alla fall :D

Kram

2008-05-12 @ 14:18:08
URL: http://sofijaborg.blogg.se/
Postat av: Eva

Nämen gud va roligt!! :o))

Då måste ju Sebastian och Kalle känna varandra väl ju.



Grattis till Sebastian som fick lite poäng där. :o))



Jag var ju inte själv uppe i Uddevalla i helgen, då min hund fortfarande inte är helt frisk. Men om två veckor tänker jag förhoppningsvis vara på plats nere i skåne och fota. Åker du ner dit då också?



/Eva

2008-05-12 @ 16:06:45
URL: http://blixman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0