Malibu and birthdayparty

jepp, igår gick vi i malibu nästan hela dagen., gick längs stranden och kollade på lite surfare, de tappra opptimisterna som var ute då det var lågvatten och blåste åt fel håll,. åkte runt och kollade lite på husen., sen åkte vi och köpte oss lite mackor och dricka och gick ner på ena stranden och satte oss mot berget och titade ut över vattnet och åt., det kan vi kalla mysigt ! :)

sen bar det av hemmåt för att sedan åka till detta suprise/födelsedagsparty vi skulle till., helt okej, inte för att det dök upp så mycket folk som väntat men det var trevligt., det va i parets affär, värsta fina inredningsaffären ! Digs.. hur fins som helst., prislappen var dock därefter ockå, men det va roligt att se i alla fall!
  och vi kan konstatera såhär, att här finns alla möjliga typer av folk., och alla typer av stilar, ingen bryr sig, folk kör liksom sitt race och sin stil, rätt soft faktiskt.. den ena i långkjol och den andra i rosa skinnbyxor och cowboystövlar och så vidare.... haha

och idag ska vi nog bara gå längs Venice, kolla på allt folk, ta en sväng på stranden, och en i alla galna små affärer.. ;) och käka och mysa lite, det är ju trotsallt lördag och påskafton även om det inte känns så., såg, till min stora glädje, att påskharen hemma inte hade glömt av mig heller..  :D   man ska vara barn länge..

det var allt jag hade att rapportera om den här morgonen., jo en sak till, vi såg Rambo 4 i går kväll också och den va faktiskt inget vidare..

GladPåsk allihopa och have a nice day !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0