Things you can´t live without..


You mean the world to me !
 
 Kärlek...

Händerna ner och fötterna upp .

   Idag har varit än sån där jobbig när man tänker så här i efterhand att man entligen inte ens borde gått upp ur sängen när klockan ringde. Man visste nog det reden när man satte sig upp i sängen, eftersom man la sig med huvudvärk och yrsel... 
   man kan inte sätta fingret och berätta vad det är som är så fel fast man bara skulle vilja släppa allt och hoppa upp i mammas knä och storgråta, helt sådär utan anledning..  Bara för att allt och ingenting känns skit,.  
    Idag har varit en sådan dag.., fast jag har bitit ihop., som jag brukar göra. det är sånt jag gör. biter ihop och hoppas att det har gått över till i morn.

Sometimes you only have to have hope...

 Dagar som denna är jag glad att jag har världens mysigaste pojkvän att krypa ner hos..  Kärlek.

I morn blir det nog upp till gamla älskade skolan för att kolla lite grejer, och sedan mys lunch på det forna wanselius (låt oss hoppas att elin är kvar så ;)  internt.. ) med lilsyrran.,, Loove.

end of today..  

Live today, you may die tomorrow.

     Idag är det onsdag, det innebär att det är nedförsbacke resten av veckan .yees, de e inte långt kvar till fredag ;) .  ., måndagar är alltid skit och jobbiga, mycket traffik och långa köer, går något snett så är det alltid på en måndag och ja måndag är måndag helt enkelt, mer än så behöver ja ju inte säga, tisdag är jobbigast på hela veckan., för tisdag är tisdag och det är långt kvar till fredag och onsdagen känns evigheter borta.., men sen kommer onsdagen och på onsdag eftermiddag blir allt mycket lättare för då är det snart torsdag och då är det inte långt kvar till fredag och sen är det helg..
          - Inte för att jag sitter och tänker såhär varje dag mn ibland slår tanken mig, det är inte heller så att mitt jobb är tråkigt eller något, det är bara det att helg är ju helg. ;D


     Jag har en rädlsa som alltid gror inom mig., jag försöker jobba bort den men den finns ändå alltid där, den yttrar sig inte eller så, bara gör sig påmind, i bland mer och ibland mindre. Det är rädslan för att inte räcka till. att inte vara tillräcklig., jag tror jag känner det som något sorts misslyckande.. för att göra någon besviken.
 jag kan inte svara på varför men den speglar sig i allt jag gör.  Just den rädslan gör det svårt att slappna av., vilket i många fall är fruktansvärt påfrestande.. 

      Idag blev jag dock sjuukt nöjd med mig sjäv på jobbet, efter att ha haft idétorka hela förmiddagen, efter lunch, några koppar te och några koffeintabletter senare kunde jag återgå till mitt normala sinnestillstånd och med lite nya kreativa idéer strukturera upp alla leverantörer och beställningar/inleveranser på ett smart sätt., så att man får en viss översikt på saker och ting.. Så bra det blev ! återstår att se hur mitt system kommer att funka,. men sånt brukar jag få att funka så det ska nog gå..

Mysdag i götenborg med mammi igår, eller ja halvdag i alla fall.. as usual är det hon som vill att jag ska vara smakråd men efter x antal timmar när vi går mot våra parkerade bilar och dagen börjar (tragiskt nog alldeles för tidigt) lida mot sitt slut är det alltid, observera alltid jag som bär på flest shoppingpåsar, vilket innebär att som vanligt är det jag, som inte skulle ha något, har shoppat mest.. haha.. men va fan, vem sa något om att spara.. ;)

En vanligdag vid mitt skrivbord...
 
image43

Nowadays I really like Sundays .

Nu är det snart  tid för våran (nästam kontinuerliga) söndags frukost, eftersom ingen av oss har  speciellt stora ambitioner på att resa sig upp ur sängen för att tillaga frukost, brukar vi spendera söndagsförmiddagarna kvar under täcket för att efter ett antal timmar ge vika för våra pratglada magar och hoppa in i duschen för att sedan bege oss ut (oftast till Kungsmässan) någonstans för att äta frukost!  ...  det är så mycket godare när man slipper laga den själv, utan bara får det på beställning. ;)

Söndagseftermiddagarna har blivit så underbara det senaste.. Man, eller i alla fall jag, har ingen riktig söndagsångest som grundar sig på
  att man druckit alldeles för mycket alkohol (händer dock men nu får det inte samma konsekvenser
        och sovit lite för mycket (vilket innebär typ hela helgen)
   och pluggat lite för lite (det innebär det samma som att inte ha börjat på skriva på veckans arbetesinlämning eller över huvudtaget börjat plugga  på något av veckans två prov).  Dagens södagsångest består endast av att det är fruktansvärt jobbigt att behöva ställa klockan på 6:00 ..(vilket är jobbigt nog bara det men inte ens jämförbart).. 

Fast idag är det bra kallt ute !!   Mina tår gillar inte när det understiger 15grader (inte resterande delen av mig heller för den delen, men men.. en vacker dag ska jag bosätta mig i ett varmt och behagligt klimat., för detta är lite som självplågeri)

Tänk att det skulle bli såhär och att det kunde bli sååå BRA...

dags för duschen.. over and out.. bye

Like seven crazy fools we stayed up all night long^^

   Den 12october...

image37

För vi har solen i ögonen...

image39

När vissa fortfarande var kapabla till att ha lite deep talk. ;)

image38

Ja, va hände där ?


image40

yeah...

image41

Nu är det snaaart dax att gå ut..


Ojoj vilket party det blev,, ball va det, trots att en eller flera lekte lite busschaffis (förr eller senare).  med en enda kommentar;  Helvete va svart det var... yees, laktis shots gillar vi, och allt annat som är drickbart med för den delen.. sånt man får lov att bjuda på.. roligt värre..

image42

byebye !


      


If you die, I´ll die... kan känna kallsvetten rinna längs ryggraden

Nu ligger jag här i världens mysigaste säng, vilket innebär Gustavs, dock helt själv.. och kollar på
Skattkammar Planeten.,  den är rätt kul faktiskt. Jag diggar tecknat. en av personerna där har i alla fall en rolig rosa, levande gelé klump som flyger och pratar.. lätt att jag skulle vilja ha en sådan.,   En liten rosa gelé klump som följer dig troget, håller dig sällskap och hjälper dig i kniviga situationer. Hade det varit ballt eller vadå ? !

Jag fattar inte,, so what om vi har olika uppfattningar om saken... Life goes on... so shut the fuck up and move on!

Om man blir skakis när telefonen ringer, och det är pappa som ringer (han befinner sig i Manilla for the moment) för att säga att han lever utifall att vi skulle höra något på nyheterna.. Då har de sprängt Byggnaden mitt över gatan där han bor, vet inte om det var Hard Rock eller om det var grannhuset. omkring 10döda och öer 30skadade.. man blir lite lätt omskakad men tanke på att om han inte ändrat sin resa så att han skulle mellanlanda en dag I malaysia hade han garanterat suttit på Hard rock ( med tanke på att han gör det varje liten ledig stund som han har när han är i asien),  och då kanske han inte hade kommit hem som planerat den 5november. !!  jag blir kallsvettig bara jag tänker tanken,,...  

    men tack och lov att fallet nu inte var så... men det är inte utan att man blir lite illa till mods.

När min förkylning har släppt och benet är bra igen, ska jag verkligen ta tag i mitt nässprays missbruk.. Jag lovar. !

....  over and out for now.

- Magiskt -

Jag kan inte beskriva den effekten som du har på mig..  Det spelar ingen roll om du bara är borta i fem minuter jag blir lika glad varje gång du kommer tillbaka.. Det är så här det ska kännas.. :D
   Sättet du står på i dörröppningen på söndagskvällarna och säger att det här inte är okej,, och då syftar på min väska som är packad.. det värmer upp hela min kropp, till och med tårna. DU&JAG

En vecka sedan vi hade skiva nu... Sjuuukt kul va det och så många galna bilder va.. haha..
att sju personer kunde få i sig så mycket alkohol, är nnågot jag nästan inte trodde var möjligt.. Men vi kan överträffa de flesta !

Famous For Nothing  - Dropkick murphys

Fredag igen...  men dagen är ännu ung..

over and out.


Soon the gang will be back..

Yees, det är snart FORMEX igen,, 17-20januari.. weei..   Vilken helg vi hade.. helt grymt,,

image33

Det är endast få som vet sanningen om yogurt flaskan.. ;)

image34

Far och dotter..., Deeen bästa försäljningsduon ever !!!

image36

Världens bästa Gustav gjorde mamma sällskap och kom upp.  :D

Såå bra, och nästa gång ska det bli ännu bättre!! ... bye bye

Dagen djup ur sängvinkel...

Det finns en fagrare glans någon annan stans,
du får hoppas som om himmlen fanns
... - Lars Winnerbäck

Nu ligger jag här i min säng igen och filosoferar, eller ja filosoferar kanske inte ar rätta ordet, tänker på mitt liv i allmänhet,..typ (som bortsett från knätt och att två av mina pusselbitar som gör min hel inte ens befinner sig inom samma landskod, är väldigt väldigt bra)....   Tänka,, det va ett tag sedan som jag gjorde det sist., i alla fall i de djupare banorna.. jag vet vems förtjänst det är och det är såå himla bra.  prata är lite bättre än att tänka i sin ensamhet, då får ju ingen reda på vad du tänker och kan hjälpa dig.. LOOVE

Man slutar aldrig att förvånas., vissa har verkligen mentala störningar som gör det svårt att förstå saker som folk säger till dem.

Mycket är annorlunda den här hösten, på många sätt är den såå mycket bättra än många andra höstar., det enda jag saknar är dagarna vi gick ut från skolan runt halv 12 (för att inte återvända mer den dagen), och gick 20m för att dricka kaffelatte och äta vaniljbullar i våran bruna, slitna plysch hörnsoffa, för att ägna de kommande 2timmana att snacka skit blandat med djupet i våra liv., mellan alla kuddar..   :D  Wansélius in my heart ! 

Har varit och fixat naglarna i dag,, dem e sååå himla fina.. weiii !

Ooooch pappa lämnade sverige för kina i morse.. suuck.. 2weeeks... och hur länge sen va det han va där, 1½ vecka sen.. helt sick..

over and out,. for now. 


 

Today...

When will it come to an end ??    nyopererad... suck.. aldrig kan det va bra så jag kan få komma smärtfritt undan.. men nu är det förhoppningsvis sista gången.

det finns ingenting som jag avskyr så mycket som att opereras, eller det värsta är nog narkosen.
 jag erkänner både för mig själv och andra att jag är ett riktigt kontrollfreak, att  då lägga mitt liv helt och hållet i någon annans händer, så som man blir tvungen att göra när man ligger nedsövd under gröna lakan, är något så fruktansvärt jobbigt att det knappt går att beskriva.. 

Det finns de saker som är riktigt bra och sen finns det de saker som inte går att slå;
   När du stryker bort håret från ansiket för att pussa mig.
   När du håller om mig och andas lite lätt i nacken så att hela min kropp ryser av välbehag
   När du säger att jag är din älskling.

Jag har helt enkelt världens bästa pojkvän !!!

byebye...

RSS 2.0