Allt går såå fort...

varför måste tiden gå så fort hela tiden ??    kan den inte bara stanna till för ett litet tag, bara så att man hinner njuta lite, innan allt går vidare.. 

Helmysig dag.. såå soft.. det där med brännboll gick ju sm det gick men annars va de ju trevligt värre. deg och käk.. :D 

Ibland blir man så trött på allt, behöver bara komma bort från det ett litet tag.. bara en liten, liten stund.. .

Tänk att jag tar studenten i övermorn, shiiit va fort tiden går.. känns så konstigt..  det vill liksom inte smälta in riktigt.. vi kommer att få världens ballaste onsdag i alla fall ;P  sen att man lär vakna på torsdag och må jättedåligt och ha panikångest är ju en annan sak, men vi förtränger det tills vidare..

såå svårt, ibland är jag så feg.... och ibland vill jag mer än vanligt.. samtidigt som jag nog egentligen är mest rädd.. suuuck.. 

Pusss

Notes about...

Jobbig dag,.. fika gånger tre och några vändor på stan.. Ibland är mitt liv såå ansträngande :P   men man blir trött ändå, ansträngande att prata med vänner..  soft att vara i skolan utan lektioner, komma och gå lite som man vill.. välja fritt vad man vill hitta på härnäst, och eftersom vi är som vi är så FIKAR vi ju såklart, vad annars liksom?

Bara 9 dagar kvar tills man har gjort sitt i skolan, är dock klar med allt nu, men i alla fall., slutar ju inte på riktigt förän nästa vecka. känns underligt måste jag säga,.   
                     Men de är bäst för vädergudarna att det blir sol på måndag när vi ska spela ÖlBrännbol.. wiee..  Sedan har vi ju såklart beställt sol till på onsdag.

"I don?t wanna se you with someone
I just wanna be that special one
Why don?t you let me in your life
I could be one big surprise
I set your fire, I make your wish
I just want one more kiss
They always say that you try to hard
If I only had the one right card"

                       Takida   - What if
(inga förhastade slutsatser nu, bara en av mina favvo låtar)

mitt liv skulle bli så tyst om musiken försvann.., fast då kanske man skulle höra tankarna och kunna lyssna till sig själv lite mer.. .  skulle kanske dock var en bra idé, någon gång då och då.

Allmänt osäker och frustrerad just nu, även om man glömmer och går vidare så sätter allt sina spår.. som har förmåga att dyka upp ibland, alltid lika olägligt..   Får helt enkelt försöka sväja stoltheten för ett litet tag..

dags att umgås lite med en av mina bästa vänner, telefonen.. Måste få en rapport om Pragresan ;)

Hugs & Kisses
Naajs..

Myskväll i går med lillsyrran, lite girltalk där ja.. mycket trevligt.  :D  Nedräkning till första helgen i juli.. wooho..

Våran klass liksom, va hände där ?  haha..

    Jag hatar verkligen när saker och ting inte går min väg, speciellt när jag inte kan göra något åt det heller, så frustrerande. . det hänger nog ihop med min avsky för att förlora och tappa kontrollen.. Jag är rädd för att misslyckas, det får mig att känna mig värdelös, som om någon har tryckt ner mig genom marken..   terapi nästa, jaa..

det som ligger dolt i djupet kommer alltid upp till ytan förr eller senare,.   Ibland behöver man simma till botten för att ta sats och få fart nog att komma upp igen..  det är tragiskt men man behöver släppa taget om det förflutna, man behöver inte glömma eller förtränga, bara gå vidare... letting go of the past isn´t always easy though, cause holding on feels so good .  And you can never know what the future has in mind.
                  Den som inte säger att förändringar är skrämmande ljuger..  att ta ett steg framåt är en chansning, man vet aldrig vart foten hamnar, man står på ett enda ostadigt ben och känner sig minst i världen., men man kan dock alltid ta ett steg bakåt och hamna på trygg mark igen. tack o lov..

Visst tror jag på ödet, men jag tror också att varje människa kan, till viss del, påverka sitt eget öde.  Man kan inte bara sitta passiv och vänta på en mening med att saker och ting ska ske, man måste hjälpa till lite på vägen och skapa sig sin egen mening. 
När du sedan har gjort det och skapat dig en mening med livet och kommit underfund med både det ena och det andra kommer ödet visa sig och lägga till en 
sista touch.

"Drömmar levereras en storlek för stora så att vi kan växa in i dem"

Good night, sleep tight.Deeegigt värre..

Idag är huset verkligen såå tomt, eller ja, just nu i alla fall.. fast en helg ensam då och då kan vara riktigt skönt, kände att jag nog behövde det nu..  Jobb i morn, rätt kul ändå. tur att de är roligt att gå till jobbet annars hade jag nog dött..

      Världens mysigaste kväll igår, den tjejen betyder otroligt mycket..  bio och seriös fika, inte dåligt. eller ja, huruvida den va seriös eller inte kan väl diskuteras, planerad i alla fall.. sjuukt bra film dock. .  -Perfect Stranger 

Var är mitt sommarväder, de är ju höst ute !!  träden är göna och gräset växer, men det blåser och är kallt, vad är det här ?

Jag tror jag vill...  

Såå tomt när hon åker bort.. konstigt.

Have a nice day.


Heelt sjukt..

Vad har vi gjort för att drabbas av sådan otur, jag förstår inte. Det tar ju aldrig, aldrig slut !  Måste verkligen ha retat upp någon rejält, som säkert sitter med en voododocka i handen i sin soffa och jävlas.. 

Det där lilla gör verkligen så stor skillnad. Knepigt..  Kan inte sätta ord på det.

Inte långt kvar till studenten nu., vilken student vi ska ha.. det börjar dock bli lite skrämmande, vad händer sen ?  den där tryggheten man känt varje sommarlov de senaste 18åren är som bortblåst. det är nämligen inget sommarlov, för det finns ingen skola att komma tillbaka till, till hösten... Det är som ett oskrivet papper som bara ligger och väntar på att de tomma raderna ska bli ifyllda..

Avril Lavigne - Things I´ll never say 

..Så det kan gå

Jag bjuder på den helt enkelt, man lever ju bara en gång.. 
haha, vilka kort, de blir bara värre och värre..  men vi är såå bra.. kommer leva på den kvällen länge.

snart studentfest :D And god knows what´s going to happen there, only time will tell .

Tänk att en så liten, och egentligen obetydelsefull handling, kan få en att må så bra samtidigt som den där lilla ynkliga handlingen kan få en att tappa allt vad leende heter när den uteblir.  Bara en sådan liten sak.  
    Egentligen är jag inte så känslokall, jag kan ibland bara ha lite svårt att uttrycka mina känslor, samtidigt som jag är utomordentligt bra på att dölja dem.  När allt kommer om kring är jag ganska känslig,. det beror ju givetvis på vad det gäller dock.  men skenet bedrar, tro mig.

Jag vet inte vad jag vill tycka, vad jag borde tycka eller vad jag tycker förtillfället.. om vare sig det ena eller det andra. eller ja okej, jag vill inte ha fysikprov på 450s på onsdag, men om man ser utöver det..  För många saker slåss om mina tankars uppmärksamhet samtidigt, och de har svårt att bestämma sig för vilken av sakerna som de vill fokusera på mest.
 
"Men ett riktigt schysst järnrör kan man slå världen med häpnad"

God kväll.


Thoughts...

Jag har kommit på att jag hatar söndagar, i den allra största bemärkelsen, denna ständiga söndagsångest som alltid kommer krypande.
 Bra att gabbe inte tänker på onsdag eftermiddag att hon ju inte ska till skolan mer resten av den veckan, så hon glömmer alla fysik böcker iskolan och inte kommer på det förän spriten börjar lämna kroppen på fredag kväll. då lagom till kvällen kommer hon till insikt med att hon inte kommer kunna börja plugga på provet förän på måndag vilket blir jobbigt eftersom provet är på en hel 150p kurs på onsdag.  I bland är hon inte så smart som jag trodde., men, men shit happens,.. det löser sig alltid (vilket jag är bra på att upprepa så många gånger för mig själv att jag till sist tror på det och går och tar en kaka för att jag säkert har gjort något annat bra)

vilken deghelg asså :D , har verkligen inte gjort något ansträngande överhuvudtaget sen i torsdags, om man inte räknar med att jag varit ute och gått några gånger (då i endast i slomotiontakt, för att hundarna ska ha möjlighet till att kissa på varj stolpe). 

Duktiga syskon har jag däremot haft, syrran vann 1.00m klassen och brorsan blev 4:a i första svemo tävlingen, missa pallen med ett ynka poäng..  Grattis till dem..

Ja va ska man säga, ibland gillar jag att gå min egen väg.. trots alla "men".. och tur är väl det. Det är bra med råd men man måste lära sig sålla bort de dåliga och välja till vilka goda man ska lyssna..  After all it is your life and noone else is going to live it and make the choices for you, in the end it´s all up to you..

Måndag i morn (igen), och vem vet hur den slutar.. den som lever får se :D

Ibland är hon bra lillasyster, idag lagade hon mat till mig . ;)

image13


Kitas studentbal 10maj 2007

Kunde inte varit bättre ! Såå jäkla ball kväll.. Något vi sent kommer att glömma, eller rättare sagt aldrig :D
men det som händer på balen stannar på balen.. ett tag i alla fall.

för att citera Fanny: "om vi på donner behöver läggas in på hem för ätstörningar behöver ni på kitas läggas in på avgiftning"   alla va sjuukt packade. haha..  klockrent !

och ALLA va ju sååå snygga.. 3:eorna på KItas är lätt de bästa i stan. Så grymt sköna människor :)

dagen efter kan ju diskuteras huruvida man borde ha sluppit genomlida den eller inte.  kan inte minnas att jag någonsain blivit så bakis.. men de va lätt värt det !

Bästa trion ever :D

image11
image9
 

image10

- oförglömligt !


 


Torsdag

Valborg 2007 - en mycket lyckad afton om jag får säga min mening, lite hur som helst fram mot slutet av kvällen men de e sådana smällar man får ta. Alltid lika kul hos Carro :D det blir vad man gör det till helt enkelt. I bland e vi såå bra.

Inte ens en månad kvar i skolan nu, min lycka är gjord!

Köpenhamn nästa, med världens bästa syrra och mamma, nu då, återkommer till min säng igen lördag natt.

Ibland måste man bara lära sig att tycka om smärtan även när den gör som ondast.

Jag vill att någon ska ge mig fjärilar i magen, att få känna den där pirrande känslan i hela kroppen, le av lycka när telefonen ringer, vill att någon ska göra mig knäsvag och ta andan ur mig.. vill känna känslan av att vara kär igen.

En eloge till mina vänner.. finns inga bättre.

           

RSS 2.0